Гранту таксиста покушао да отме жену

Познати глумац Хју Грант гостовао је у ток шоу "Касно увече са Сетом Мајером" и том приликом је испричао да је недавно у Паризу таксиста покушао да му отме супругу.

Забава 01.07.2018 | 17:45
Гранту таксиста покушао да отме жену
Глумац је, наиме, у Паризу био на меденом месецу и током вожње у таксију приметио је да нема готовине. тада је замолио таксисту да стане близу аутомата да подигне новац.

"Када смо дошли до аутомата није радио. И питао ме је :Шта ћемо сад"?. Почели смо да се препиремо и рекао сам тада својој супрузи да изађе из ауотмобила. Он ме је упитао шта то радим и када сам му рекао да нећмо да платимо, јер не ради аутомат он се само одвезао. Киднаповао ми је жену", шаљиво је испричао Грант, који је додао да је рачун био свега шест евра.



Грант није прецизирао како се та ситуација завршила.

"Увек у Паризу упаднем у свађу с таксистима", рекао је Грант и додао да га је супруга питала зашто није трчао за таксијем, а он јој је одговорио да је возило ишло 50 километара на сат и да би то било узалудно.

Гранту (58), ово је иначе први брак, а на луди камен стао је са шведском продуценткињом Аном Ебстербајн (39) крајем маја ове године.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар