Марадона не одустаје: Меси, можеш ти то!

Упркос здравственим проблемима биће уз Аргентину и у осмини финала и даље верује да звезда Барселоне може бити хит Мундијала.

Фудбал 30.06.2018 | 14:15
Марадона не одустаје: Меси, можеш ти то!
Дијего Армандо Марадона наставља да бодри Аргентину на Светском првенству, упркос томе што је после пласмана "гаучоса" у осмину финала завршио у болници.

Легендарни фудбалер Аргентине је тешко преживео победу свог тима против Нигерије (2:1), због чега му је указана медицинска помоћ у болници у Санкт Петербургу.

Он поручује да се осећа добро и да ће данас бодрити Аргентинце у мечу осмине финала против Француске у Казању.

"Сада почиње права борба на Мундијалу. И баш као што је рекао Роналдо, онај ко жели победу мора да крене у напад. Ако не урадиш то, бићеш кажњен. Ако се само чуваш, вероватно ћеш бити поражен", навео је у разговору за шпанску "Марку" један од најбољих фудбалера свих времена.

Марадона, упркос не баш сјајној игри Аргентине у групној фази, и даље верује да њен вођа Лионел Меси може бити најбољи појединац Мундијала у Русији.

"Ово и даље може да буде његово светско првенство. Још је све у повоју. Ја заиста верујем у то, јер тек сада почињемо да играмо", рекао је Марадона.

Он се осврнуо и на први део шампионата и издвојио најбоље што је видео у Русији.

"Издвојио бих неколико ствари. Мексико је био храбар, видео сам веома добар Уругвај, у репрезентацији Белгије пробудило се неколико њихових важних играча… Ја типујем на Аргентину, иако веома поштујем Французе. Они су међу фаворитима за пехар. Њихов голман Уго Лорис никада ништа није успео са својим клубом (Тотенхем), али имају Гризмана… Светско првенство почиње данас и јако је тешко прогнозирати шта ће бити на крају", истакао је Марадона.

Аргентина и Француска састају се данас од 16 часова у Казању у првом мечу осмине финала, док ће од 20 сати играти Уругвај и Португал у Сочију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар