Вујошевић: Највећи пораз у мојој каријери!

"Овај пораз је убједљиво највећи у мојој тренерској каријери. Има различитих пораза, али ово је изнад свега. За то смо одговорни ја, играчи који су били ту, али и они који су отказали долазак", рекао је селектор БиХ након меча.

Кошарка 30.06.2018 | 10:30
Вујошевић: Највећи пораз у мојој каријери!
Кошаркашка репрезентација БиХ је упркос високом поразу од Француске у дворани "Мејдан" у Тузли захваљујући побједи Русије у Белгији изборила пласман у другу фазу квалификација за Мундобаскет у Кини 2019. године.

Селектор Душко Вујошевић је након тешког пораза изјавио да је БиХ добила жестоку лекцију да наредни круг може бити велико брукање ако се не пронађе метод и начин да се исправи комплетан састав екипе.

"Овај пораз је убједљиво највећи у мојој тренерској каријери. Има различитих пораза, али ово је изнад свега. За то смо одговорни ја, играчи који су били ту, али и они који су отказали долазак. Ово не може бити добро вече за оне који воле Босну и Херцеговину".

Додао је да је Француска у вечерашњем саставу била много јача од БиХ.

"Без обзира на то нисмо показали довољно чврстине, карактера и борбености", додао је Вујошевић.

Елмедин Кикановић рекао је да нема потребе претјерано анализирати утакмицу против Француске која је у тренутном саставу кандидат за медаљу.

"Ми имамо млад и талентован тим у којем неки играчи први пут играју. Ово је велико искуство за наше младе играче, као и лекција. Сада се морамо припремити за утакмицу против Белгије, јер се бодови преносе у идућу фазу", закључио је Кикановић.

Наредни меч БиХ игра у понедјељак у гостима код Белгије од 20:30 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ма

30.06.2018 09:05

Пих кога то интересује...небитно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

30.06.2018 10:06

Интересује мене, пуно.

Name

Сале

30.06.2018 10:44

Па засто си цито ако те не интересује дебилу