Ђорђевић: Исто овако и против Њемачке!

Селектор задовољан тимском игром у Грузији.  

Кошарка 30.06.2018 | 11:30
Ђорђевић: Исто овако и против Њемачке!
Ђорђевић: Меч са Грузијом може да буде кључ за даљи ток... Александар Ђорђевић, селектор репрезентације Србије, рекао је да је задовољан пошто је његова екипа озбиљно одиграла утакмицу против Грузије.

"Добра тимска игра. Озбиљно одиграна утакмица од првог до последњег минута, одлична одбрана и добар приступ игри. Без обзира на потешкоће које смо имали, а није их било мало, момци су урадили сјајан посао, не само на овој утакмици већ свих ових дана колико смо заједно", рекао је Ђорђевић, пренео је Кошаркашки савез Србије.

Кошаркаши Србије победили су у Тбилисију Грузију са 87:50, у петом колу прве фазе европских квалификација за Светско првенство.

"Прибојавали смо се овог меча, али смо урадили одличан посао јер ово може да буде кључ за наставак квалификација пошто нам даје шансу да у другу фазу уђемо са две победе више у односу на Грузију ако се квалификује, што очекујем", додао је селектор.

Србија ће у понедељак од 20 часова у Новом Саду играти против Немачке, у последњем, шестом колу, и то ће бити дуел за прво место у групи. Осим тога, тај дуел је важан и пошто ће се бодови из утакмица одиграним са екипама које су такође прошле даље, пренети у другу фазу квалификација.

"Морамо што пре да заборавимо овај дуел, да се опоравимо и концентришемо на следећег ривала. Потребно је да са истом жељом и односом као вечерас уђемо и у меч са Немачком", рекао је Ђорђевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар