СП: Повреда Родригеса мучи Пекермана!

Колумбијци у проблему пред меч осмине финала Мундијала против Енглеске.

Фудбал 30.06.2018 | 11:45
СП: Повреда Родригеса мучи Пекермана!
Хосе Пекерман, селектор Колумбије, рекао је да је изузетно забринут због повреде Хамеса Родригеса, који је у 30. минуту напустио утакмицу Свјетског првенства против Сенегала.

Јужноамеричка репрезентација и без Родригеса успјела је савладати Сенегал резултатом 1:0 и као првопласирана у групи Х пласирала се у осмину финала, гдје је чека дуел с Енглеском.

"Веома сам забринут, то је веома тешка ситуација за наш тим. Нисам желио да причам пуно о томе, јер онда гурамо у други план нашу побједу, али је јасно да је ово неугодна ситуација за нас", рекао је Пекерман.

Родригес је пропустио прву утакмицу Колумбије на Мундијалу због лакше повреде кољена, али Пекерман није могао потврдити о чему се сада ради.    

"Нормално је тренирао до утакмице, чак је и остао дуже да вјежба извођење прекида и слободних удараца. Био је потпуно спреман, али тренутно не знам шта се догодило. Надамо се да ћемо чути добре вијести када оде на љекарски преглед", истакао је Пекерман.

Колумбија ће утакмицу осмине финала против Енглеске играти 3. јула у 20 сати на стадиону Аткритје у Москви. Побједник ће се у четвртфиналу састати са побједником дуела Шведска - Швајцарска.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар