ФИФА одузима дипломатски имунитет Марадони!

Челници Свјетске фудбалске асоцијације (ФИФА) планирају одузети дипломатски имунитет славном и контроверзном Аргентинцу Дијегу Арманду Марадони због недоличног понашања током Свјетског првенства у Русији.

Фудбал 29.06.2018 | 18:00
ФИФА одузима дипломатски имунитет Марадони!
Марадона је током утакмице с Нигеријом направио неколико испада из свечане ложе, из које је и показивао "средњи прст" навијачима Нигерије након што је Аргентина постигла побједоносни погодак за пласман у осмину финала Мундијала (2:1).

Претходно, током меча првог кола групне фазе такмичења, између Аргентине и Исланда, конзумирао је цигарету на трибини, иако је то изричито забрањено и истакнуто написима на стадиону.

Марадона од ФИФА-е добија хонорар у износу од 15.000 евра за присуство по утакмици, али ће некада најбољи фудбалер свијета по свему судећи остати без споментих примања и статуса којег ужива у планетарној фудбалској организацији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

007 Бонд

29.06.2018 16:36

Јако лоше подноси лошу игру Аргентине. ... ... ...Прво се радује...па седи као мртав и не помера се...па дивља... па се појави вест да је дрогиран и да је у болници... па се он сам јави и каже да су то све лажи... Значи: човек брука себе и сопствену нацију.

ОДГОВОРИТЕ