Шта је са Марадоном? Он каже: "Ма, није ми ништа!"

Легенда Аргентине и један од најбољих играча свих времена завршио је у болници после пласмана своје репрезентације у осмину финала Светског првенства. Марадона: "Ма, само ме боли врат, иначе сам добро".

Фудбал 27.06.2018 | 15:45
Шта је са Марадоном? Он каже: "Ма, није ми ништа!"
Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона пребачен је у болницу у Санкт Петербургу, јер му је позлило после утакмице на којој је репрезентација Аргентине обезбедила пласман у наредну фазу Светског првенства.

Он је тешко преживео тешку победу Аргентине против Нигерије (2:1) у уторак увече, захваљујући којој се та репрезентација пласирала у осмину финала Мундијала.

На снимцима на друштвеним мрежама види се како Марадони помажу да устане са столице, након чега је он колабирао у фотељи у самој згради стадиона.

У помоћ су одмах похитали руски болничари, а Марадона је пребачен у локалну болницу, додаје "Индипендент" позивајући се на ЕСПН.

Неименовани извор из аргентинске делегације рекао је да је Марадона, који је освојио Светско првенство 1986, стабилно.

У међувремену, огласио се се и Марадона, рекавши да је "добро" и да га само "много боли врат".

Марадона је на друштвеним мрежама поставио своју фотографију са лекарима који су му указали помоћ током полувремена утакмице у Санкт Петербургу и негирао је да је био у болници.

"Желим свима да кажем да сам добро. Прегледао ме је лекар и препоручио да одем кући пре почетка другог полувремена, али желео сам да останем, пошто смо ризиковали пролаз даље. Како могу да одем?", навео је 57-годишњи Марадона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар