Јелисавета и Тео чекају бебу

Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић јуче су прославили прву годишњицу брака и тада урадили нешто што се од њих није очекивало. Наиме, њих двоје никада на друштвеним мрежама не објављују заједничке фотографије, али су овог пута то своје правило “прекршили” и објавили слике са венчања.

Забава 26.06.2018 | 18:35
Јелисавета и Тео чекају бебу
Али, то није оно најважније. Како се наводи, Јелисавета је у благословеном стању и Тео и она ће ускоро постати родитељи.

“Јелисавета и Тео су пресрећни. Скоро су сазнали да ће се остварити у најважнијом животној улози и глумица је тек у другом мјесецу трудноће, што значи да ће беба почетком фебруара сљедеће године доћи на свијет. Глумици и спортисти није важно ког пола ће бити њхов први насљедник, већ само да наредних седам мјесеци све прође у најбољем реду. Јелисавета за сада нема мучнине, веома је активна и одлично подноси трудничке дане. Она је увијек доста времена проводила у природи, па није ништа чудно што је стално напољу и што нема мира”, каже извор близак пару.

Како се даље наводи, они су обоје жарко жељели да постану родитељи, али се нису томе оптерећивали. За сада ће Јелисавета трудноћу водити у Србији, а још није сигурно да ли ће се породити у Србији или у Америци, гдје Милош игра.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар