''Сви само говоре о провокацијама!''

А ми се сутрадан шалили на ту тему! Фудбалски репрезентативац Швајцарске Валон Бехрами рекао је да нико у тој селекцији није желео да се деси оно шта је било на и после утакмице са Србијом.

Фудбал 27.06.2018 | 09:45
''Сви само говоре о провокацијама!''
"Нико од нас није желео такву ситуацију. После утакмице нико није писао о фудбалу, већ о томе. Знам да је људима занимљиво то да читају, али то је губљење времена. Овде смо дошли због фудбала и фудбал је најбољи начин да наставимо напред", рекао је Бехрами на конференцији за новинаре у Русији.

Утакмицу против Србије на Светском првенству обележиле су провокације швајцарских репрезентативаца албанског порекла Гранита Џаке и Џердана Шаћирија, после датих голова.

"Сви само о томе говоре већ три дана, а ми смо се шалили на ту тему наредни дан. Срећни смо што нико није суспендован, али сада није време да се говори о томе јер је само фудбал важан. Неће се тако нешто десити у будућности јер се таква утакмица неће поновити. Можда у клубовима, али не и на Светском првенству", казао је Бехрами.

Швајцарски селектор Владимир Петковић није желео да коментарише казне за Џаку, Шаћирија, али и Штефана Лихтштајнера.

Они су кажњени новчано и моћи ће да играју против Костарике.

"Важно је да играмо фудбал. Зависимо од фудбала. Фудбал је емотивна игра и мора то да буде. Оно што се десило, десило се и морамо да научимо из таквих ситуација. Важно је да се концентришемо на фудбал, на прелепу игру која уједињује људе", рекао је Петковић.

Швајцарска ће се у последњем колу састати са Костариком и после те утакмице може да буде прва, друга, али и да заврши учешће на шампионату света у Русији.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар