Трагедија у Египту: Коментатор преминуо током меча!

Бивши тренер умро у студију док је преносио дуел Египта и Саудијске Арабије.

Фудбал 27.06.2018 | 08:15
Трагедија у Египту: Коментатор преминуо током меча!
Дуел пун узбуђења одиграли су у понедељак Египат и Саудијска Арабија на Светском првенству у Русији, а завршен је победом Саудијаца 2:1 захваљујући голу дубоко у судијској надокнади. 

Египат је водио 1:0, а у финишу првог полувремена досуђен је пенал за Саудијску Арабију који је голман Ел Хадари одбранио, али не и други, свиран само неколико минута касније, у последњим тренуцима пред одлазак на одмор.

Све што се догађало на терену стадиона у Волгограду, нажалост, није успело да издржи срце бившег египатског тренера, Абдела Рахима Мохамеда, који је преминуо од срчаног удара током утакмице.

Он је имао улогу стручног консултанта у директном преносу на националној телевизији, када се срушио у студију убрзо после победоносног гола Саудијске Арабије. Одмах му је указана лекарска помоћ, међутим, нешто више од пола сата по доласку у болницу констатована је смрт.

Селектор Египта, Ектор Купер, изјавио је саучешће некадашњем тренеру Замалека, Ел Мариха и Ел Мансура и рекао да се нада да разлог његове смрти није био пораз националног тима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар