Отишао Недовић, стиже нови Србин?

Уникаха жели бившег Звездиног плејмејкера.  Никола Радичевић би могао у Малагу код свог омиљеног тренера.

Кошарка 27.06.2018 | 10:30
Отишао Недовић, стиже нови Србин?
Солидне партије у дресу Гран Канарије нису остале незапажене. Или, Луис Каземиро планира да поново доведе Николу Радичевића! Како пише Ла Опинион де Малага, Никола је на мети Уникахе из Малаге.

Казимиро је на клупи Уникахе наследио Ђоана Плазу и сада размишља да доведе играча ког је тренирао у Севиљи, ког је довео у току протекле сезоне из Црвене звезде у Гран Канарију, и сада би могао и у Уникаху. Казимиру одговара како Радичевић игра, Никола је и у разговору за наш сајт једном напоменуо да воли да игра код овог тренера. Тако да је то до сада била добитна комбинација.

Уникаха је контактирала играча, а истиче се да се он уклапа у тимску структуру коју Уникаха жели да направи. Тиму из Малаге се допада то што је Радичевић играо и у Евролиги са Црвеном звездом и што може да игра на позицијама један и два. За сада нема понуде, али постоје контакти и интересовање Уникахе.

Видећемо да ли ће Радичевић остати у Гран Канарији која ће играти Евролигу следеће сезоне (да ли ће продужити уговор), или ће се ипак одлучити за Уникаху, дугорочнију опцију и тренера Казимира. После одласка Немање Недовића, Радичевић би могао да буде нови Србин, поред Драгана Милосављевића, у екипи Уникахе која ће следеће сезоне играти Еврокуп.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар