Раздор у краљевској породици

Кејт је знала да ће Меган бити критикована након што се на балкону палате на церемонији Троопинг тхе Цолор појавила у хаљини голих рамена, али одлучила да је не упозори.

Забава 26.06.2018 | 10:13
Раздор у краљевској породици
Однос Кејт Мидлтон и Меган Маркл из пријатељског прераста у такмичарски, а извори блиски краљевској породици откривају како Кејт одбија да помогне Меган да се прилагоди животу у краљевској породици.

Цлосе Wееклy и Инqуиситр пишу како се Кејт повлачи по питању помоћи Меган јер осећа као да Меган жели да је надмаши. Ствари су, наводно, почеле да се мењају након венчања Меган и принца Харија.

– Меган је о понашању у краљевској породици све научила од Кејт, али након венчања Кејт је осетила како се Меган више не труди да се дружи са њом и сву пажњу је усмерила на то да импресионира краљицу Елизабету – пише Тоуцхе Wееклy Магазин.

Кејт сматра како је уложила пуно труда у њихово пријатељство, а има утисак да није пуно добила заузврат. Медији пишу како је Кејт добра особа, али не жели да је искоришћавају. Додају како је Кејт знала да ће Меган бити критикована након што се на балкону палате на церемонији Троопинг тхе Цолор појавила у хаљини голих рамена, али одлучила да је не упозори.

– Могла је да спасе Меган од непријатности, али није ништа рекла – открива извор.

Тврде како Кејт има утисак да се слика о савршеној краљевској војвоткињи на којој је радила годинама сада ставља у други план, а први план је резервисан само за Меган која и не пази толико на правила. Принц Вилија и принц Хари уморни су од такмичења својих супруга и сматрају да се ствар отима контроли.

Обожаватељи краљевске породице прате сваки корак њених чланова и примећују ствари и ситнице које нико осим обожаватеља ове породице не би приметио.

Новости
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

26.06.2018 09:24

Како је лијепо живити у друштву које има овакве безначајне проблеме. Замислите да сви имамо плате две три хиљаде евра, да сви возимо нова аута, да сви љетујемо по цијелом свијету, да сви живимо цивилизацијски и опуштено и онда се бавимо сплеткама на двору или у влади, како Жељка има нову ружну фризуру, како Додик има неукусно одијело...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АГНОСТИК

26.06.2018 12:46

И ти, Скептиче, мислиш да код злих британаца (намерно мало почетно слово) нема сиротиње и да код њих све цвета? Додуше, ако се сетимо чињеница о вековној пљачки коју су вршили у колонијама, онда ни они не уживају у богатствима која су покрали. Дабогда се пре дана данашњег распала зла британска империја. То им желим од срца. Колико су само зла нанели нама Србима гурајући нас у ратове, ни пакао им не би био довољна казна.

Name

Рузнијег

26.06.2018 21:11

И бахатијег претсједника ,као да смо бирали на конкурсу (хоцемоо неотесаног)сто се рице премијерке ,Бог ме убијо ако има рузније зене а сто се тице њеног стајлинга као да је све из њемацке (мислим кад половну робу саљу гастајбартери).

Name

ре Скептик

27.06.2018 06:01

Мили ја који зивим у том друству, мислим НХС или здравствени систем се распао, болесници и инавалиди губе права, и нон стоп раде ревизије и остављају их на корици круха, Лондон није британски он је африцко арапско индијско пакистански. Они гледају то да скену поглед са ствари и баце маглу на оци, јер стварност је исувисе суморна.