Непоправљиви Златан: Бољи сам од ЦИЈЕЛЕ Шведске!

Освојили су три бода, али Ибрахимовић као да није преболео што га нема на Светском првенству.

Фудбал 26.06.2018 | 09:15
Непоправљиви Златан: Бољи сам од ЦИЈЕЛЕ Шведске!
Док се Шведска такмичи на Мундијалу у Русији, Златан Ибрахимовић на другом крају света, у Сједињеним Америчким Државама, игра једну од својих последњих клупских сезона као фудбалер Лос Анђелес Галаксија.

Било је спекулација да би популарни "Ибра" могао и овог лета да обуче дрес Шведске, али је то чини се више била његова жеља - него жеља селектора Андерсона.

Ипак, сада са дистанце прати своје саиграче и не престаје да чуди својим изјавама.

"Не, није ми тешко да гледам Шведску на Мундијалу. Било је мало чудно у почетку јер сам осећао да могу да играм боље од њих. И још увек се тако осећам!", казао је Ибрахимовић који је од доласка у САД постигао 8 голова.

Присетио се својих почетака пре него што је постао култни херој Шведске.

"Морате да их пустите да сами то ураде и сами уживају. Тамо одакле сам ја дошао - нисам био добродошао, био сам другачији... Дошао сам потпуно другачијег бекграунда. Прошао сам кроз толико ствари, постао капитен репрезентације. Више од тога - не може!".

У интервјуу за ЕСПН, сада већ 36-годишњи Златан је поручио и да се не осећа старо јер је то само "бројка" и да је он попут вина - "што сам старији, то сам бољи".

Скандинавци су до сада, упркос слабим партијама на терену, резултатски прошли веома добро и освојили 3 бода из дуела са Јужном Корејом и Немачком. Против "панцера" су поклекли у последњем минуту меча када је Тони Крос погодио из слободног ударца за победу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

26.06.2018 08:00

Пајац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лик

26.06.2018 09:35

Геније, велемајстор.

ОДГОВОРИТЕ