БиХ без Гордића - није се појавио!

БиХ ће против Француске вјероватно бити без одличног плејмејкера који се није појавио на припремама репрезентације.

Кошарка 25.06.2018 | 18:30
БиХ без Гордића - није се појавио!
Послије Јусуфа Нуркића, Милана Милошевића, Андрије Стипановића…Душко Вујошевић вјероватно неће моћи да рачуна на још једног стандардног репрезентативца.

Наиме, Немања Гордић је данас требао доћи на припреме репрезентације, али плејмејкер Будућности и МВП АБА лиге се до тренутка писања овог текста није појавио у Тузли.

Накнадну замјену за одличног плејмејкера није могуће позвати јер је прошао рок за достављање списка играча тако да ће Гордићево мјесто у ростеру, ако се не појави, заузети неко од играча са списка.

"Он се још увијек није појавио, нити нас обавијестио да ли ће доћи или не. Посљедњих пар дана се нисам чуо са њим, али он има обавезу да се појави или да се јави. Ми немамо разлог зашто није дошао. Његова је ваљда обавеза да се јави ако неће доћи, а не да га ми зовемо. Уколико се појави одлуку о томе да ли ће бити уз екипу или не донијеће селектор Душко Вујошевић", рекао је за МОНДО директор кошаркашке репрезентације БиХ Синиша Ковачевић.

До меча са „триколорима“ у оквиру квалификација за Свјетско првенство 2019. године у Кини, репрезентативци ће у дворани "Мејдан" радити два пута дневно.

Француска репрезентација у Тузли се очекује 28. јуна и истог дана осигуран им је тренинг у термину одигравања утакмице.

Сусрет БиХ - Француска игра се 29. јуна од 20.30 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

слобода

26.06.2018 05:44

Па није луд да игра за ту банана државу тј федерацију БиХ...

ОДГОВОРИТЕ