Кћерка Краља рокенрола остала без наследства

Лиса Мери Пресли (50) остала је без комплетног наследства, које јој је оставио славни отац Елвис. Њен бивши пословни менаџер наводно је потрошо цео њен део наследства, који је био процењен на 100 милиона долара.

Забава 25.06.2018 | 12:53
Кћерка Краља рокенрола остала без наследства
Британски таблоид Дејли Мејл дошао до судских докумената из којих се види да је Лиса оптужила Берија Сигела (68) да ју је дуги низ година уверавао како је њено финансијско стање "стабилно и добро", а да се заправо богатство смањило на само 14.000 долара. 

Певачица и композиторка тврди да је, за време док му је било поверено старање о Елвисовом богатству, Сигел себи исплаћивао годишњу плату од 700.000 долара. 

И поред тога што од малих ногу живи у великом богатству и раскоши, Лисин живот је проткан губицима. 

Лисино психичко стање је веома лоше, пошто се одала пићу, дроги и таблетама против болова. Пре две године, додатно ју је дотукао развод од четвртог супруга, музичара Мајкла Локвуда.

Њени отац и мајка Елвис и Присила развели су се када Лиса имала само четири године. 

Краљ рокенрола је умро 1977, у 42. години, од затајења срца (срчане инсуфицијенције), проузрокованог злоупотребом дрога. 

Лиса је имала девет година када се то догодило, а те ноћи је била са њим на имању у Грејсленду. 

"Дошао је у моју собу да провери да сам заиста легла и пољубио ме је за лаку ноћ. То је био последњи пут да сам га видела живог", испричала је својевремено Лиса Мери. 

Она годинама одбија да говорити о томе што се тачно догодило те вечери. Многи, међутим, тврде да је управо пронашла свог оца мртвог у купатилу.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар