Лазар Росић понуђен Звезди!

Хоће ли још један члан Браге постати члан црвено-белих?

Фудбал 25.06.2018 | 17:00
Лазар Росић понуђен Звезди!
Бивши штопер нишког и крагујевачког Радничког, те Војводине - Лазар Росић, понуђен је преко својих заступника Црвеној звезди, сазнаје МОНДО.

Познато је да се руководство српског шампиона већ дуго налази у потрази за централним дефанзивним играчем, а видећемо хоће ли избор пасти на момка који 29. јуна пуни 25 година.

Росић је пре две сезоне прешао из Војводине у Брагу. Током прве је био међу стандардним првотимцима, али је прошле одиграо тек 15 утакмица. На мали број наступа значајно је утицао прелом кључне кости у октобру 2017.

Уговор са Брагом има до краја јуна 2021. године, па постоји и опција да га Португалци уступе Звезди на једногодишњу позајмицу, уз право откупа уколико на "Маракани" буду задовољни његовим играма. Идентично као у случају Николе Стојиљковића.

Поред доскорашњег саиграча Звездиног новог нападача, помињу се још нека имена када је у питању "горућа" позиција штопера. Једно од њих је репрезентативац Аустралије српског порекла, који је тренутно учесник Светског првенства у Русији, Милош Дегенак.

Према писању "Спортског журнала", контакт је успостављен, али шансе да дефанзивац Јокохаме заиста дође у Звезду и нису баш велике.

Већу вероватноћу за долазак, београдски спортски лист даје Рашиду Сумаили, репрезентативцу Гане, који тренутно игра у Катару.

Црвено-бели после одлазака Ле Талека и Фримпонга као централне дефанзивне играче имају само Вујадина Савића и Срђана Бабића, док млади Страхиња Ераковић вреба своју шансу кроз рад са првим тимом, али је још прерано рачунати га као озбиљног конкурента за место у тиму.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар