Потврђено: Реал хоће Фекира!

„Постоји велико интересовање и из других клубова, све је могуће“, каже председник Лиона.

Фудбал 25.06.2018 | 10:00
Потврђено: Реал хоће Фекира!
Изгледало је уочи Мундијала да је посао готов и да ће Набил Фекир сигурно прећи у Ливерпул. Француз је, наводно, прошао и лекарске прегледе у клубу са Енфилда, али је потврда трансфера и фотографисање са дресом изостало.

Наводно, Лион је био тај који је прекинуо преговоре уочи старта Светског првенства, незадовољан оклевањем финалисте Лиге шампиона да исплати тражених 60.000.000 фунти на име обештећења. Али, ова сапуница ће тек попримити занимљив ток, пошто у игру, изгледа, улази и Реал из Мадрида.

Тако барем тврди председник Лиона Жан Мишел Ола који објашњава позиције свог клуба у трансфер саги.

"Слушајте, у једном тренутку је изгледало да ће Набил завршити у Ливерпулу. Дао сам зелено светло за трансфер, али Енглезима је требало превише времена да заврше посао. Све се беспотребно развукло, нисам желео да чекам", објаснио је Ола у изјави за Раша Тудеј.

Са Фекиром, подвлачи, не постоји никакав проблем.

"Он је изузетан фудбалер, који генијално држи лопту и поседује невероватан таленат. Чињеница да Ливерпул није завршио посао, да трансфер није реализован отворила је могућност да се умешају и неки други клубови и то не само Реал Мадрид и њихов нови тренер. Постоји велико интересовање за Фекира из других клубова, све је могуће", закључио је Ола.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар