Још један Србин стиже у Фиренцу?

Клаузула 20. 000. 000, али Виола би то могла да спусти.  Млади везиста напушта Балаидос, а Фиорентина ће покушати да искористи чињеницу да му уговор истиче на лето 2019. године.

Фудбал 25.06.2018 | 09:00
Још један Србин стиже у Фиренцу?
Након репрезентативног чувара мреже Предрага Рајковића, Фиорентина жели да ангажује још једног српског фудбалера. У питању је везиста Селте Немања Радоја, који овог лета сигурно напушта Виго, јер му уговор истиче за годину дана.

Млади фудбалер се није наиграо прошле сезоне, између осталог и због тога што није продужио уговор са клубом са Балаидоса. Излазна клаузула у његовом садашњем уговору износи 20.000.000 евра, али ће Фиорентина сасвим сигурно желети драстично да спусти цену, с обзиром да челници Селте немају превише простора за маневар, јер ће Радоја за само шест месеци моћи да преговара са другим клубовима и том случају отићи на лето 2019. године као слободан играч.

Радоја је у Селту стигао на лето 2014. године из Војводине за обештећење од 900.000 евра. У Вигу је током претходне четири сезоне одиграо 143 утакмице у свим такмичењима и постигао један гол. За репрезентацију Србије до сада је наступио два пута.

Уколико на Артемио Франки стигну Рајковић и Радоја, српска колонија у Фиренци ће бити озбиљно појачана, с обзиром да су ту већ Никола Миленковић и Душан Влаховић.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар