Матић: Катастрофално суђење, Брих ми је рекао...

Немања Матић, репрезентативац Србије, рекао је после пораза од Швајцарске да је суђење било катастрофално и да је најважније да се екипа опорави пред меча са Бразилом, у последњем колу групе Е Мундијала у Русији.

Фудбал 23.06.2018 | 14:30
Матић: Катастрофално суђење, Брих ми је рекао...
"Свима нам је криво што је овако испало, што смо изгубили утакмицу. Примили смо наивно два гола, имали смо утакмицу у својим рукама, требали смо другачије да приведемо крају, али нисмо успели", рекао је Матић после меча.

Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Швајцарске са 2:1, у другом колу групе Е. 

"Играмо против Бразила, свакако ћемо дати све од себе, знамо противника, мислим да немамо шта да изгубимо. Најбитније је да се што пре опоравимо, доста смо се емотивно истрошили на овом мечу", казао је играч Манчестер јунајтеда. 

Судија Феликс Брих није бриљирао на овом мечу, пошто је у неколико наврата оштетио нашу репрезентацију. 

"Суђење је било катастрофално. Сваку одлуку 50:50 давао је њима, два три аута на њиховој половини, чист пенал није досудио, бар да је погледао ВАР... Тако неки ситни детаљи... Мени и Луки, као и Сергеју је дао жути картон у првом полувремену, безвезе на неки први старт, обичан фаул", рекао је Немања, а потом је и додао: 

"У другом полувремену нисмо могли да будемо тако агресивни, и тада ми је нагласио (судија) да имам једну шансу да направим фаул и да ће ми дати црвени картон. Мислим да је ово било катастрофално, али добро њега ће ФИФА да анализира и да ће га оценити како је заслужио". 

Утакмица између Србије и Бразила игра се 27. у Москви (20х).

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

блбл

23.06.2018 13:29

Уместо да навијају за своју земљу ево како навијаци Србије навијају: - Навијачи Србије у Бечу током утакмице Србија - Швицарска скандирали "Нож, жица, Сребреница"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ревизор

23.06.2018 14:31

И теби то цудно полуљуди били и остат це,изједе мрзња према свему сто није српско и православно.

Name

Немате Појма

24.06.2018 07:22

Позната формула играца еx yуге. Кад се изгуби утакмица,онда су сви криви само играци цвјецке. Вратицете се ви куци. Нисте ви ни били за мундијала. Добицете заслузено. Угледајте се на нијемце. Теско свијету са сељацима.

ОДГОВОРИТЕ