Познати глумац проговорио о насиљу над супругом

Звезда филма Деадпоол 2, 50-годишњи глумац Џош Бролин одлучио је да проговори о породичном насиљу за које га је оптужила жена 2004. године.

Забава 23.06.2018 | 12:05
Познати глумац проговорио о насиљу над супругом
Пре четрнаест година одвијала се права драма у кући славног глумца Џоша Бролина. 

Његова супруга, глумица Дајана Лејн га је оптужила за насиље, наводећи да је приликом свађе супруг ударио. Ове оптужбе изазвале су прави скандал у јавности, а брачни пар се растао тек 2013. године. 

Данас глумац поручује да овај случај насиља може објаснити само његова "неверна" бивша супруга. 

"Боже, никада нисам тако пажљиво бирао риечи као сада, не могу то да објасним. Једина особа која то може да објасни је Дајана", нагласио је глумац који је након пријаве у полицији био ухапшен и морао да плати кауцију од скоро 20.000 долара.

Амерички глумац је такође истакао да већ пет година апситинира од алкохола, те да је на овај начин успео да контролише своје емоције, односно понашање, што је раније теже успевао. 

"Брзо сам губио живце, јако брзо. Људи морају да знају истину, али шта год да сада кажем звучаће као да оправдавам себе", казао је искрено.

Након што га је полиција ухапсила, а у медијима испливавали сви детаљи из живота брачног пара, Дајана је покушала да смири ситуацију. Признала је да је претерано реаговала, те није поднела тужбу. 

Џош и Дајана су били девет година у браку, а данас не жели да говори о инциденту који се десио у прошлости те не рагује на коментаре бившег супруга.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар