Звезда отпутовала у Аустрију на припреме

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су за Аустрију на другу фазу припрема за предстојећу сезону.  Звезда у Аустрији, Милојевић повео ових 26 играча.  Пред црвено-белима су контролне утакмице.

Фудбал 23.06.2018 | 13:00
Звезда отпутовала у Аустрију на припреме
Изабраници Владана Милојевића форму ће брусити у Виндишгарстену у којем ће боравити до 3. јула.

Црвено-бели ће у Аустрији ће одиграти четири пријатељске утакмице.

После уводног дела припрема на Златибору, фудбалери Црвене звезде отпутовали су у Аустрију, где ће наставити да се спремају за почетак нове сезоне.

Екипа Владана Милојевића отишла је у Виндишгарстен, где ће се уигравати до 3. јула и проћи неколико тест утакмица пред почетак учешћа у квалификацијама за Лигу шампиона.

Звезда ће у Аустрији одиграти четири пријатељске утакмице. Први ривал биће јој Рид, у понедељак 25. јуна, а три дана касније играће против Аполона са Кипра, где би црвено-бели могли да играју у 2. колу квалификација, јер им је тада потенцијални ривал АПОЕЛ.

Последњег дана јуна (наредне суботе), Звездин ривал биће ЛАСК и тај меч ће као и претходна два бити одигран у бази црвено-белих, за разлику од дуела против Бохемијана, који је заказан за 2. јул у Линцу.

Први такмичарски меч у новој сезони шампион Србије играће 10. или 11. јула, против Спартакс Јурмале у гостима. 

На списку путника за Аустрију су се нашли: 

Милан Борјан, Немања Супић, Александар Станковић, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Стефан Хајдин, Страхиња Ераковић, Срдјан Бабић, Марко Гобељић, Алекса Терзић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Ненад Крстичић, Ненад Милијаш, Вељко Николић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Милан Јевтовић, Стефан Цветковић, Дамјан Гојков, Дејан Мелег, Ел Фарду Бен, Александар Пешић, Никола Стојиљковић, Дејан Јовељић и Милан Павков.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар