Драфт је прошао, гдје ће Милош Теодосић?

Драфт у најјачој лиги света је прошао и навијаче у Србији сада највише интересује где ће наш капитен Милош Теодосић наставити каријеру.

Кошарка 23.06.2018 | 10:30
Драфт је прошао, гдје ће Милош Теодосић?
Поводом писања турских медија да Тео после само једне сезоне највероватније напушта Лос Анђелес Клиперсе, Теодосић је за "РТС" открио да ће његова будућност бити позната после драфта.

"Све екипе чекају драфт и онда ће се доносити одлуке ко ће и да ли бити трејдован, ко ће остати итд. До тада стварно ништа не знам", рекао је Теодосић за "РТС".

Према тврдњама турских медија, Клиперси планирају да искористе опцију раскида сарадње са Теодосићем пре 15. јула и плате му 2,1 милион долара, што је за 4,2 милиона мање него што му припада у другој сезони. 

Теодосић је у прошлој сезони због повреде стопала пропустио чак 37 утакмица и Клиперси се боје да исто тако не буде и у следећој, па хоће млађег играча на позицији организатора игре. 

Српски ас зато разматра повратак у Европу, најближи је Фенербахчеу нашег Жељка Обрадовића, а постоји и велики број заинтересованих клубова да остане у најјачој лиги света. 

"Волео бих да клуб што пре одлучи, како бих имао мирну главу", истиче Теодосић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар