Вања изабрао нови клуб, ред је на Сергеја!

Млађи Милинковић Савћ се сели на позајмицу из Торина.

Фудбал 24.06.2018 | 22:00
Вања изабрао нови клуб, ред је на Сергеја!
Док планета бруји о Сергеју Милинковићу Савићу и нагађа где ће најтраженији српски фудбалер наставити каријеру, његов млађи брат је изгледа одабрао нови клуб.

Српски голман Вања Милинковић Савић ће наредне сезоне бранити за СПАЛ као позајнљен играч Торина, јављају италијански медији.

Вања се прошлог лета прикључио првом тиму Торина, али је углавном био резерва јер је на голу био недодирљиви Салваторе Сиригу. Вања је бранио у куп мечевима, а у Серији А је дебитовао у финишу сезоне против Болоње.

С обзиром да Сиригу остаје у Торину и да му није успео трансфер у Наполи, Милинковић Савићу се није остајало да још једну сезону проведе на клупи. Имао је неколико понуда из Серије Б, али и из елитног ранга италијанског фудбала. Парма и СПАЛ су показали највише интересовања, а изгледа да је клуб из Фераре био најупорнији.

Локални медији јављају да је СПАЛ договорио долазак Милинковић Савића на позајмицу и да ће се он борити са искусним Гомисом за место стартера. Поред њега, СПАЛ покушава да заврши и трансфер Јоана Ђуруа из Анталије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар