Богдан задовољан НБА дебијем

Следеће сезоне желим више победа! Српски репрезентативац Богдан Богдановић изјавио је да је задовољан првом НБА сезоном у дресу Сакраменто Кингса у којој је изабран у другу петорку рукија.

Кошарка 23.06.2018 | 19:45
Богдан задовољан НБА дебијем
"На почетку је било климаво док нисам ушао у ритам, јер сам имао тешку претходну сезону у Фенербахчеу и наступ са репрезентацијом на Европском првенству. Напорно је када се уђе у те утакмице, игра се дан за дан, али сам се привикао. Екипа је доста млада и талентована, нема много времена за тренинге па уигравање иде кроз утакмице. Циљ за следећу је да имамо 10-15 победа више", рекао је Богдановић новинарима на промоцији његовог кампа.

Друго издање кампа Богдан Богдановић, за дечаке и девојчице рођене 2002, 2003. и 2004. године одржаће се 23. и 24. јуна на теренима КК Партизан на Малом Калемегдану..

"Изузетна ми је част да показем како је бити професионални спортиста бар за викенд. Организација је напредовала доста. Ове године смо убацили новитете, да показемо град, организоваћемо пловидбу, одлазак у позориште. Позваћу своје пријатеље из репрезентације да буду гости, а биће и изненађења", поручио је Богдановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар