Ноле честитао рођендан Јеци

Спортисти пожелели најмилијима све најлепше преко друштвених мрежа

Забава 19.06.2018 | 07:37
Ноле честитао рођендан Јеци
Српски спортисти не пропуштају прилику да својим најмилијима преко друштвених мрежа честитају важне датуме и годишњице. Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић је у недељу супрузи Јелени дирљивом поруком на “Инстаграму” честитао 32. рођендан, нагласивши колико је поносан на њу.

-На сва звона славим рођење моје највеће љубави, моје инспирације и подршке - написао је на друштвеној мрежи Ноле поред заједничке фотографије са Јеленом. - Славим све оно што јесте, све оно што ће бити и жели да буде. Дивна мајка, жена, пријатељ, предузетник, филантроп, учитељ, лидер... Толико много улога, а увек у свему љубав. Поносан сам и захвалан што си са мном. Што се сваке године подмлађујемо и растемо у исто време. Волим те!



Поводом Дана очева, емоције на друштвеним мрежама према супругу Бастијану Швајнштајгеру, али и свом оцу Мирославу, исказала је и Ана Ивановић, која је, такође на “Инстаграму”, објавила фотографију са немачким фудбалером са којим има тромесечног сина Луку.

- Срећан Дан очева свим очевима, мом сјајном тати и супругу Бастијану, најбољем тати на свету - написала је Ана поред фотографије.

(Новости)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мирко Немирко

19.06.2018 06:33

Парови који траже пажњу у јавности глуме да су сретни. Нон стоп насмијани, весели и заљубљени. Али у четири зида влада хаос. Нолетова жена воли да је у центру пажње ништа друго. Кога брига што Цеца и Јеца имају рођендан... Супруга тенисера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

20.06.2018 19:57

За Мирка_Ти си видовит.Ти знас ста се десава у цетири зида.Љубоморко.