Атлетиков хет-трик за напад на Лигу шампиона!

Стигао Лемар, потписали и Гризман и Ернандез! Најлепши поклон навијачима за лаку ноћ.

Фудбал 20.06.2018 | 22:00
Атлетиков хет-трик за напад на Лигу шампиона!
Французи се питају шта се то покварило у кампу репрезентације на Светском првенству у Русији, а Мадриђањи славе фудбалере Триколора! Атлетико је навијачима уручио најлепши поклон за лаку ноћ пошто је управо објавио да је Тома Лемар прешао из Монака на Ванда Метрополитано стадион, док су нове уговоре са Јорганџијама парафирали и Антоан Гризман и Лукас Ернандез!

Око овог последњег додуше и није било неке превелике драме, али је зато Гризман шест месец секирао навијаче Атлетика одбијавши да демантује да иде у Барселону. У међувремену управа клуба је учинила све што је могла да га одобровољи да остане. Дала му је гигантску плату, према писању медија чак 25.000.000 евра, а притом му довела Лемара, доброг пријатеља и пре свега играча који би Атлетику требало да помоге да следеће сезоне поново нападне пехар у Лиги шампиона.

Јер финале Лиге шампиона следеће сезоне игра се баш на Ванда Метрополитано стадиону, а како је Атлетико последњих година два пута стао на корак од коначног циља није незамисливо да сада и успе. Наравно, неће бити у најужем кругу фаворита, али са расположеним Гризманом, па и Лемаром, зашто да не проба?.

Иначе, уговори су потписани у кампу галских Петлова уз Русије уз дозволу Фудбалског савеза Француске и селектора Дидије Дешана.

Финансијски детаљи нису објављени, али су још раније медији писали да ће Лемаров трансфер бити вредан око 70.000.000 евра што се чини мало превисоким обештећењем мада у ери напумпаних цена питање је шта је и да ли уопште тако нешто постоји?

Иначе, Гризман је продужио уговор до 2023, док се Ернандез на верност Јорганџијама обавезао до 2024. године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар