''Не волим Шаћирија!''

''С таквим непрофесионалцима имам проблем!'' Бивши енглески фудбалер Гери Невил рекао је да у његовој екипи не би било места за играча профила Ђердана Шаћирија кога је назвао непрофесионалним.

Фудбал 19.06.2018 | 09:15
''Не волим Шаћирија!''
Ливерпул је наводно заинтересован да овог лета доведе везисту Стоука који је тренутно са репрезентацијом Швајцарске на Светском првенству у Русији. Стоук није успео да обезбеди опстанак у Премијер лиги и то ће вероватно преломити у корист Шаћиријевог одласка из клуба.

"Не волим Шаћирија. Мислим да је то поспешено чињеницом што је себе удаљио од остатка саиграча из Стоука. Били су непрофесионални прошле сезоне, нема сумње. А он је био савршен пример непрофесионализма. Можда постигне гол на турниру и одигра вансеријску утакмицу. Али можда и само остане тамо три утакмице тумарајући на терену. Искрен да будем, имам проблем са тим и мени такви играчи не би требали", рекао је Невил за ИТВ.

Швајцарска је у првом колу Групе Е Светског првенства одиграла нерешено са Бразилом 1:1, а наредни противник Србије су управо Шаћири и Швајцарци у петак увече од 20 часова.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

19.06.2018 09:11

Ко га воли .

ОДГОВОРИТЕ