Кавси иду на све или ништа - Ленард и Леброн заједно?!

Кливленд Кавалирси надају се да ће успети да доведу Каваја Ленарда из Сан Антонија, у покушају да задрже прву звезду екипе Леброна Џејмса.

Кошарка 22.06.2018 | 14:30
Кавси иду на све или ништа - Ленард и Леброн заједно?!
Џејмс овог лета постаје слободан агент, тако да може да бира где жели да иде, а према свим информацијама незадовољан је играчким кадром у Кливленду.

Практично једини начин да Спарси уопште и размисле о понуди Кливленда је тај да у трејд буду укључени Кевин Лав, али и Бруклинов (осми) пик на надолазећем драфту, који поседује франшиза из Охаја.

Спекулације су да су "Мамузе" више заинтересоване за неког младог играча, него за искусну звезду, али с обзиром да би плате у трејду морале бити изједначене, као и да вицешампион НБА лиге нема потребног младог талента, ово изгледа као једина опција за њих.

Ако сте фан тога да се ЛБЈ и Кавај нађу у истој екипи, онда су можда и најбоља опција за тако нешто Лос Анђелес Лејкерси, који би могли да 'направе места' за обојицу.

За услуге "канџе" заинтересовани су и Селтикси, Сиксерси и многи други, а претпоставља се да је Сан Антонију најбитније да свог најбољег играча не пошаљу у неку екипу западне конференције.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар