Бернардо Силва о првој сезони у Манчестер Ситију...

Везивали ми копачке за плафон, бацили ме обученог у базен. . . ! „Кунем се, после Светског првенства убедићу Гвардиолу да ми доведе још једног Португалца“, каже везиста Грађана у занимљивом интервјуу.

Фудбал 18.06.2018 | 23:00
Бернардо Силва о првој сезони у Манчестер Ситију...
Португалац Бернардо Силва затражио је од Манчестер Ситија да му доведе неког земљака како би се осећао лагодније у свлачионици Грађана.

Некадашњи офанзивац Монака постао је врло брзо љубимац тренера Пепа Гвардиоле, који га стално хвали што не скида осмех с лица. Међутим, та срећа не долази и од стране саиграча који су га прошле сезоне неколико пута насамарили различитим шалама.

"Проблем је што сам једини Португалац у тиму. Окружен сам Бразилцима, Шпанцима и Енглезима који ме стално исмевају на Инстаграму. Једном су ми везали копачке на плафон, а други пут бацили обученог у базен", испричао је Бернардо у интервјуу за магазин Плејерс Трибјун.

Португалац каже да је атмосфера у тиму сјајна, али да му треба помоћ земљака.

"Свакодневни одлазак на тренинге био ми је као када сам био клинац, пун шале и забаве. Мислим да је то реткост у данашњем фудбалу. Најчешће су за шалу и шегу задужени Бразилци - Фернандињо, Едерсон, Данило и Жезус који имају свој клан. Постао сам добар друг с њима. Али, кунем се, после Светског првенства, убедићу Гвардиолу да купи још једног Португалца. Није важно да ли је добар или не, само треба да буде креативан у смишљању штосова", закључио је Бернардо Силва.

Његова Португалија други меч на Мундијалу у Русији игра против Марока у среду од 14 часова.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар