Јувентус и Боатенг - посао вриједан 30.000.000 евра!

Билд тврди да искусни дефанзивац више не спада у категорију недодирљивих играча.

Фудбал 21.06.2018 | 09:00
Јувентус и Боатенг - посао вриједан 30.000.000 евра!
Јувентус се бацио у потрагу за дефензивцем, а немачки Билд пише да се куглица зауставила на имену Џерома Боатенга из минхенског Бајерна. С обзиром на то колико је поменути дневни лист поуздан када су у питању информације које се тичу најтрофејнијег немачког клуба, јасно је да се нешто заиста кува на релацији Торино – Минхен.

Боатенг у септембру пуни 30 година, а у редове баварског великана дошао је у лето 2011. Добра ствар код њега је што поред позиције штопера, која му је примарна, може да покрије и позицију десног бека.

Репрезентативац Немачке има са Бајерном уговор до лета 2021. године, али како тврди Билд, више не спада у категорију оних играча о чијој продаји минхенски клуб не жели ни да размишља.

Његова тржишна вредност у овом тренутку износи око 30.000.000 евра и то је сума за коју би Бајерн био спреман да га прода.

То би био наставак добре сарадње два клуба која су последњих година обележили трансфери Дагласа Косте, Мехдија Бенатије и Кингслија Комана.

Иначе, поред Јувентуса, за њега се још интересују Манчестер Јунајтед, а други немачки лист, Кикер, наводи и Барселону као могућу дестинацију.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар