СП: Срби од Аризоне, преко Цириха, до Аделејда и Мелбурна!

Прва станица је Самара! Имаће ко да парира добро расположеним навијачима Костарике.

Фудбал 16.06.2018 | 19:30
СП: Срби од Аризоне, преко Цириха, до Аделејда и Мелбурна!
Костариканци су још у петак вече заузели места на централним улицама Самаре, загревали су се на Фан Фесту. Деловало је да ће имати велику предност на трибинама Космос Арене, али ово поподне наговештава да ће имати ко да парира темпераментним Латинима.

Срби из дијаспоре су овде, а долазак навијача из отаџбине очекује се сутра. Како било: могао је коначно да се чује српски језик и песма са овдашњег поднебља у Самари.

У једном од кафића близу Фан зоне сачекала нас је група средовечних људи пристиглих из Аризоне. Централи сто заузела је група Срба из Аустралије. Живе у Мелбурну и Аделејду, али су родом из Модриче, Сарајава, Новог Града и Бихаћа.... Кажу да већ шест месеци чекају овај дан и да није постојала шанса да пропусте премијеру Србије на Мундијалу у Русији.

Присутни су и момци који живе и раде у Швајцарској.

"За нас је меч против Швајцарске најважнији. Само њих да добијемо, па нек остале изгубимо. Тамо је на снази балкански лоби, гурају се играчи са Косова. У Савезу су људи који форсирају те играче... Зато је за нас та утакмица посебно важна", рекла су нам два момка који живе и раде у Цириху.

Сутра је велики дан за све српске навијаче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар