Селектор Костарике: Да искористимо мане Србије!

Селектор Костарике Оскар Рамирес рекао је да ће утакмица са Србијом бити круцијална и навео да ће његови фудбалери покушати да искористе мане противника.

Фудбал 16.06.2018 | 22:00
Селектор Костарике: Да искористимо мане Србије!
"Прва утакмица на Светском првенству је увек круцијална. Ово је велика шанса. Видећемо како ћемо да се носимо са Србијом јер знамо да је то екипа која врши притисак, посебно у првих 20 минута. Мораћемо да останемо мирни", рекао је Рамирес на конференцији за новинаре у Самари.

Костарика ће се у недељу од 14.00 састати са Србијом у првом колу Групе Е на Светском првенству у Русији.

"Покушаћемо да искористимо слабости Србије. Имамо стратегију у глави. Чека нас интензивна утакмица. Искористили смо искуство које имамо из прошлости да се добро спремимо. Надам се да ћемо остварити своје циљеве", казао је Рамирес.

Он је оценио да је Бразил апсолутни фаворит, као што је увек и био, али да је фудбал пун изненађења, што се видело на претходним турнирима.

Репрезентативац Костарике Ђанкарло Гонсалес рекао је да је предстојећа утакмица веома важна и да је једини циљ победа над Србијом.

"Знамо да је ово утакмица од есенцијалног значаја јер представља пробијање леда, на њој можете да добијете самопоуздање и увећате шансе за пролаз даље, што нам је циљ и даћемо све од себе да додјемо до три бода", рекао је Гонсалес.

Друга утакмица првог кола Групе Е играће се у недељу од 20.00 у Ростову, а састаће се Швајцарска и Бразил.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар