Плаћеници режима поново спинују

Декан Факултета безбједносних наука у Бањалуци Предраг Ћеранић упозорио је да се Републици Српској спрема исти сценарио као у Србији 5. октобра 2000. године, те да је идеја да се "на улицама створи "критична маса" која би изазвала нереде, што би био повод да се у Српску упуте снаге НАТО-а које би "смириле ситуацију", а заправо би учиниле све да се промијени власт".

Република Српска 16.06.2018 | 11:44
Плаћеници режима поново спинују
Ћеранић је навео да се за тај сценарио користи не само иста режија, већ и иста сценографија и исти финансијери. 

"Основи план креатора оваквог сценарија девастирања Републике Српске је теза "када уклоните Милорада Додика, Српска се руши као кула од карата". Сви њихови напори иду у том смјеру, а у агенди им је и криминализација МУП Српске и елиминисање Драгана Лукача са мјеста министра унутрашњих послова, јер се показало да је МУП непробојна брана", рекао је Ћеранић за портал "Вести". 

Он је оцијенио да је безбједносна ситуација у БиХ комплексна и веома напета, те да су, поред свих безбједносних импликација које проистичу из мигрантске кризе, на сцени и подривачке, односно превратничке дјелатности. 

"Америчка "дубока држава" и званични Лондон настоје да створе хаотично стање у БиХ, а што би погодовало страној интервенцији", додао је Ћеранић, подсјетивши да је тих покушаја било и 2014. године када је током фебруарских протеста у Федерацији БиХ запаљено неколико зграда кантоналних влада, а у пламену је била и зграда Предсједништва БиХ и када су организатори, активисти невладиних организација на страним донацијама, покушали да немире пренесу и у Српску, конкретно у Бањалуку и Бијељину, али се све свело на мање групе које нису успјеле анимирати ширу јавност. 

Он је навео да се све то понавља, а да организатори, исти као и те 2014, и даље дјелују иза сцене, али овога пута, како каже, много суптилније. 

"Сада се у Републици Српској, зарад неких политичких циљева, користи једна породична трагедија, смрт 21-годишњег Давида Драгичевића. И као што је Фахрудин Радончић, те 2014. министар безбједности (у Савјету министара), подржао демонстранте, данас то поново ради кадар СДС-а, Драган Мектић. Он отворено подржава протестна окупљања. То чине и исте амбасаде, али ипак много дискретније. И све друго је исто. Поново своје перформансе изводи невладин сектор обучен од "отпораша" Срђе Поповића", истакао је Ћеранић. 

На питање хоће ли октобарски избори бити повод за ескалацију тензија у Српској, Ћеранић каже да су тензије створене, а када ће и да ли ће доћи до ескалације, зависи од тога "хоће ли "отпораши" успјети да створе "критичну масу" од најмање 10 хиљада људи и покрену је са бањалучког Трга Крајине". 

"Из искуства 5. октобра, догађаја у Украјини, Либији, Сирији... знамо да се тада испољи насилнички карактер "ненасилних протеста". Сигурно је да би полиција Српске заштитила њене институције, али би након такве интервенције услиједиле оптужбе, а ОХР би могао ситуацију окарактерисати као хаотичну и позвати НАТО да заштити Дејтонски споразум. У том контексту треба и посматрати долазак 40 британских командоса, елитне јединице намијењене за извођење специјалних, односно обавјештајних операција, који би уз НАТО снаге из сусједне Хрватске могле угрозити политички капацитет Српске", истакао је Ћеранић. 

Гворећи о томе колико је извјесно да се створи та "критична маса", он каже да је демонстраната на окупљанима све мање зато што све више људи постаје свјесно опасности која се крије иза оркестриране кампање која се води против МУП-а Републике Српске. 

"Отуда верујем да је све мање изгледа да би могло да дође до стварања "критичне масе". Мислим да је тога свјесна и опозиција, па је већ осмишљен алтернативни план да се и прије и послије окончања октобарских избора они негирају, а самим тим негира и очекивана побједа коалиције окупљене око странке Милорада Додика", рекао је Ћеранић. 

Извор: СРНА

Коментари / 137

Оставите коментар
Name

УДРИ МУСКИ

16.06.2018 09:47

КАКО СИ ТИ "ПАМЕТАН" ТРЕБА ТЕ ПОД ХИТНО У ТУЊИЦЕ СМЈЕСТИТИ ПА ПРИЦАЈ ГЛУПОСТИ ЈЕР И ТИ ДЕРЕС ПОДОБРО ПРЕКО МИЛЕТА ПОРЕЗНИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

16.06.2018 10:04

Богами,прије ће они вас у Туњице него ви њих.Све што је рекао тачно је.

Name

ТОРРО

16.06.2018 10:06

ИМА ЛИ ИКО ДА ПРОТИВ ОВОГ МОРАЛНО ПОСРНУЛОГ ГРАЂАНИНА ПОДНЕСЕ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ЗА ГОВОР МРЖЊЕ !!!! ОН ОПЕТОВАНО ЈАВНО ПОНАВЉА НЕИСТИНЕ И ШИРИ МРЖЊУ ПРЕМА ОДРЕЂЕНОЈ ГРУПИ НА ЧЕМУ СЕ ЗАСНИВА ОВО КРИВИЧНО ДЈЕЛО !!! ГОСПОДИНЕ ГОВЕДАРИЦА УРАДИТЕ НЕШТО ДА СПРИЈЕЧИТЕ ОВОГ ГРАЂАНИНА ДА ШИРИ МРЖЊУ МЕЂУ ГРАЂАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

Name

Република

16.06.2018 10:15

Цовјек је све у праву. Док је Додика бице и Српске, без њега би све пропало и нестала би република веома брзо. Имамо пуно издајника који би нас продали за паре. Пуна подрска Додику, до јос једне побједе над издајницима и странцима!

Name

Ре Република

16.06.2018 10:25

Република ти си толики идиот да то свијет није видио.Дејтонским споразумом је настала Република Српска и та иста Велика Британија а и Русија и остале земље су гаранти те исте Републике Српске.Предсједника Попласена је смијенио Милорад Додик и ти исти странци јер могу и да хоце смијенили и њега зато ова прица да он несто брани је само за испране будале који немају ни мало мозга или су плацени да тако пису.Поздрав и памет у главу

Name

За републику

16.06.2018 10:32

Нити си ти република нити си човјек. Биће касно кад се пробудиш, за тебе. Је.. о те Додик.

Name

Ре република

16.06.2018 10:33

Зарадио си сендвич!

Name

БОРА чорба

16.06.2018 10:42

Погледај дом свој,анђеле, и скини паучину с очију, видећеш призоре потресне, видећеш несрећне и болесне, видећеш чемер,смрт и јад.

Name

Канађанин

16.06.2018 11:01

Од свих сценарији, највише ми се свиђа РУМУНСКИ.

Name

ЛАЖЕШ РАНКО

16.06.2018 11:03

Истина је да је 5 октобар организован преко Бањалуке и тадашњег премијера дашка вјетра на Балкану и његовић сатрапа као што је Ћеранић и он зна шта су радили Додик и Ђукановић.Прије тога је радио да избаци из палате регуларног од народа изабраног председника РС Николе Поплашена све на британским тенковима.Зна се ко си Ћеранићу,а ти,медији и ботови немогу опрати тако погану биографију.

Name

Ре:

16.06.2018 12:02

Клепетало Цераниц...ваља несто лупетати да се оправда позиција декана и народне паре које добија за глупитање...који је то смрад!

Name

РЕ Торро

16.06.2018 12:09

Овај ТОРРО је растао и растао и постао велик и јак као бик, и исто толико паметан!

Name

Цорлеоне

16.06.2018 12:15

Који глупан. Његова фора је да свијет жели да уништи РС а чика Миле тј Велики Баја је брани и неда. Људи опаметимо се једном. Да свијет жели да уништи РС то нико неби могао спријечити јер смо ми заправо шака мува у односу на свијет. Да НАТО жели војне снаге на територији РС оне би већ ту биле. Да желе да униште Додика и то би се десило. Све ово је чиста предизборна пропаганда да се привуку гласачи. Ћеранић просипа буве па ако која којег гласача уједе добро и јест а ако не онда ником ништа.ПУКА СНСД ПРОПАГАНДА

Name

РЕ Канађанин

16.06.2018 12:21

Ако ти се толико свиђа румунски сценарио зашто га не организујеш у Канади и убијеш премијера и предсједника Канаде? Која си ти будала!? Шта све ова земља на себи носи?

Name

YYY

16.06.2018 12:22

Додик није човјек, он је сотона. Растејрао је младост РС, уништио и покрао све до чега је дошао, отима приватну имовину убијају невину дјецу. Тако он воли РС. Ви што добијате мрвице обратите се неком нормалном да вам објасни ситуацију у којој се налазимо. Његов режим хапси Драшка док убице слободно шетају. Драшко се бори за нас обичне људе. Прст на чело, ови плаћеници испиру народу мозак. Бјежите са РТРС, иначе ћете добро застранити. Трују вас. Долази нам боље сутра у октобру!

Name

доктор

16.06.2018 12:23

Ко је овај кретен сто изједнацава додика и републику српску,алооо цовјек ја сам се борио за републику српску и армија незапоселених и гладних а гдје ти је тад био додик морону,реци

Name

ТОРРО

16.06.2018 12:30

ЗА ОВОГ РЕ - ТОРРО НИКАКО НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ ТОЛИКО ПАМЕТЕН КОЛИКО ОВАЈ Ре МОЖЕ ДА БУДЕ ГЛУП И ЗАОСТАО... ТОРРО ЈЕ СВОЈ ЦИЉ ПОСТИГАО КАДА СЕ ОВАЈ Ре ОГЛАСИО !!!! ИПАК ЖАЛИМ ТЕ ТУЖНИ И ЈАДНИ Ре..... ЈЕР ТОРРО ЈЕ ОСИМ ШТО ЈЕ ЈАК, ПРВЕНСТВЕНО ХУМАНО БИЋЕ !!!

Name

бањалуцанин

16.06.2018 12:52

Све сто је рекао јетај цераниц је циста измисљотина ,наравно због интереса резима

Name

л

16.06.2018 13:06

Опозиција побјеђује!!!! Браво!!!!!

Name

ВРС-РВИ реп Република

16.06.2018 13:20

Он колико је стварао РС толико је и воли!!! Само би волио знати твоју СС ,, да такве небулозе износис ,нама који смо је стварали и крварили за РС, док је тај" твој "сверцивао и богатио се на тудјиј муци!!! Да би наставио униставати РС до дана данасњег!!!

Name

Каражож

16.06.2018 13:52

Коњ па проблеми су у српској присутни одавно алли ти их невидис Цераницу и они. Око тебе...

Name

Исток

16.06.2018 13:52

Цераницу, идиоте. Не остављате нам другог пута него да вас русимо на било који нацин . Ви својом крадјом , силовањем и изивљавањем , небригом за народ униставате Републику Српску. Једноумље које ви проводите и макијавелистицке методе да поотимате све добара сто има у РС угрозава велику вецину срба у РС. Ти си Цераницу преплацен и на дрзавним јаслама , теби овако до вијека не би сметало . Зато це мо ми вас протјерати макар користили и армију бих да вас истјерамо са позиција јер ви Републику не волите а за српски интерес вас заболи цосак. Ви сте заинтересовани само за своје екстремно богацење преко ледја српског корпуса. Знаци , Сутра цу се потурцити ако треба да тебе и твоје кретене скинем . Турска владавина над србима на овом простору је била кудикамо мање зло од ове васе отимацко убијацке власти. Стоко грамзива , болесно амбициозна.Ако нас покрадете на изборима (при том мислим на народ) а да це те нас покусати покрасти то сви знамо , знамо и методе , покренули сте вјероватно пут у неповрат Републике Српске.

Name

Исток

16.06.2018 13:55

Какви сте ви лицемјери из владе говори и васа како фонија којом везете опстанак Српске за вас који њу наводно браните. Дај те да и ми , гладни мало бранимо РС на тај нацин. Ево ја цу у знак своје зртве дати 7 милиона км кредита своме сину и тако се зртвовати на исти нацин као и сто је Додик поднио зртву те своме сину дао 3,5 милиона кредита , кога вјероватно неце ни вратити. Да не хода по улици и не постане наркоман. Маму ли вам овцију....

Name

Безбједњак

16.06.2018 14:58

Самопроглашени безбједњак. Он је први правио обојену револуцију заједно са Лукачем и Додиком и ткзв. коалицијом ''Слога''. Па Веља Илић је говорио да су се састајали код Милорада два дана пред 5. октобар и да их је Миле подржавао и помогао. Зна човјек о чему говори.

Name

Их

16.06.2018 15:18

Овај Ћеранић се наговори као пророк Мухамед. Све зна.

Name

тб.

16.06.2018 16:03

Теби од давно ништа не вјерујем а Богу се молим да си први пут изнио истину у јавност.Тај твој идол коме из г....е вириш за мало незаслужене функције коју обнашаш је за те твоје мрске НАТО снаге дошао на власт и био им дашак вјетра на Балкану.Не млати више глупости и неизмишљај јер је народ напокон прогледао своим очима.

Name

ре-Република

16.06.2018 16:08

Слажем се има пуно издајника али нисте рекли гдје и ко.Издајник је сваки "папак"свако ко промјени политичку партију ради личног интереса.Сви ти су уз СНСД и од таквих се ја бојим а не од ствараоца РС.

Name

разумио

16.06.2018 19:45

Тек када се уклони Милокрад који детаљно униста све на ста наидје могуце је у РС развој!

Name

лаки

17.06.2018 15:47

Срамота да је овај декан,ал се можда боји да неће више бити декан.

Name

Јанко

17.06.2018 20:53

Тако је онда, 1997 године било и Лепа Брена је у томе активно учествовао. А ти Ранко ништа ново и креативно ниси рекао, нема данас ни сндвича а камоли сока.

Name

правда и истина за Српску

16.06.2018 09:49

Једном је Сократ са мноштвом својих поштовалаца пошао једном човеку који је гледао у длан. Овај је погледао Сократов длан и рекао: “Ти си веома лоша особа, ружна и оптерећена озбиљним проблемима. Твој живот је до краја искварен.” Сократови поштоваоци су били запрепашћени. Хтјели су да истуку хироманта. Како се дрзнуо да каже такве ствари о Сократу који је био истински побожан човек, светац! Али, Сократ је казао: “Сачекајте. Прво га питајте да ли нам је све рекао.” Онда је хиромант наставио: “Не, нисам рекао све, имам да кажем још нешто. Овај човек, без сумње, поседује све ове небожанске особине, али не испољава ниједну од њих. Оне су све под његовом контролом!” ПОУЧАН ТЕКСТ МОЈ НАРОДЕ. Сада улогу умјесто Сократа има МИЛОРАД ДОДИК: диктатор и тиранин који се прогласио СРПСКИМ СВЕЦЕМ који бдије над својим напаченим и застрашеним народом. Али он је лоша особа, ружна и оптерећена озбиљним проблемима и због тога НАРОДЕ У ПАМЕТ, ОСВЈЕСТИ СЕ И САМ СЕБИ ПОМОЗИ ДА СЕ РИЈЕШИШ ДИКТАТОРА И СВЕТЦА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

16.06.2018 10:45

Свака цаст. Одлицан коментар

Name

ТОРРО

16.06.2018 11:24

ПРАВИ КОМЕНТАР - САМО ТО НЕ ОСТАВЉА НИКАКАВ УТИСАК КОД ОВИХ БОЛЕСНИХ ЗЛАТОЉУБАЦА КАО ШТО ЈЕ ДОДИК И ЊЕГОВИ БОГАТИ ПУЛЕНИ И ОВИХ ГЊИДА КОЈЕ КУПЕ МРВИЦЕ СА ЊЕГОВЕ ОБЈЕСНЕ ТРПЕЗЕ !!!

Name

Буба

16.06.2018 13:37

Додиг није стварао Српску само опљацкао са кумовима и својом партијом и досао до дна е сад рацуне на сто и вратити покрадено па у затвореееее народ је опљацкан јасно ко дан по кратком поступку.

Name

ВАЊА ФУРТУЛА

16.06.2018 16:14

Јос му фали самозвани еxперт Дзевад Галијасевиц надри струцњак Додиков играц као и овај зваљо Цераниц. Питање за Цераница , знас ли да је Дзевад Галијасевиц био у рату у одреду Ел Мудзахид у Возуци??? Имају снимци на yоутубе, требао би цвикерас Галијасевиц одговорити гдје су нестали српски војници с Возуцког ратиста !!! Ето каква марва ради за Додика, у октобру вам је па пааааа

Name

Серб

17.06.2018 19:23

Свака част за правду Р,С

Name

Само да питам

16.06.2018 09:51

Три хиљаде за господина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

16.06.2018 13:55

Иначе, профа обожава интеренет као вид специјалног рата, али само против сопствених градјана и наравно опозиције гдје и лично учествује под разним налозима. Стари кадар удбаша који је изгубио смисао свог постојања распадом Варшавског пакта а с друге стране је био на обуци у САД након "ружичасте револуције" 97. године и то по сопственом признању. Лајк за профу!

Name

Ком.

16.06.2018 20:10

Мајмун.ста би он радио да је његово дијете убијено?имају ли они своју дјецу?како се бога не боје.

Name

???????

16.06.2018 09:52

МУП непробојна брана????? Цовјеце глуп си ко к..... МУП је најслабија карика и зато не дотици се МУП а, вец хватај се за несто друго сто ти је сигурније (а има неког основа). Ова изјава ме подсјеца на ону фамозну конференцију за стампу од 26.3. Фулање. Не цацкај гдје сте најслабији. Јес ти будало као обавјестајац просао неку обуку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

16.06.2018 13:52

какав обавјестајац??? Мозда на сјелу зена СНСД_а..

Name

Ћераћемо се

16.06.2018 09:54

Људска биједо како имаш болесну машту.Реците ко је од оних које штитите отео,мучио,убио и бацио у канализацију Давида и осудите их и српајте на вишегодишњу робију и ријеши ли би све болесне фикције у твојој болесној глави.Народ хоће правду и истину,а то је посао и дужност правне државе да обезбједи.Врло просто за правну државу,али ми имажо проблем што то нисмо,а народ тражи да то будемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЛО

16.06.2018 10:40

КАКВЕ СУ ВАМ ТО ПРОЦЈЕНЕ И НЕБУЛОЗЕ. СВЕ ЈЕ ПОЧЕЛО ТВОЈИМ И ГАЛИЈАШЕВИЋЕВИМ СПИНОВИМА. КО ЈЕ ФИНАСИРАО ДЕШАВАЊА НОВЕМБАР 96-ФЕБРУАР 97. ВИ СТЕ ИСТА КЛИКА БИЛИ НА ЧЕЛУ ТЕ РЕВОЛУЦИЈЕ. СВЕ ЈЕ МИРНО БИЛО САМО СТЕ ВИ ТАДА ФИНГИРАЛИ КАО РЕВОЛУЦИЈУ. НЕМОЈ ДА ПРИЧАМО ГДЈЕ СУ ПАРЕ ДИЈЕЉЕЊЕ НОВОИМЕНОВАНИМ ГЕНЕРАЛИМА. О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ И КО СТЕ ВИ ЋЕРАНУЋУ. АКО СИ ЕКСПЕРТ ПРВО ИЗНЕСИ ПОДАТАК О БРОЈНОМ СТАЊУ СТАНОЦНИКА У РС. У ПРОЦЈЕНИ ДАЈ ПАРАМЕТРЕ СОЦИЈАЛНЕ КАРЕТЕ. ЗАШТО НАПАДАШ АМЕРИКУ А СИН ТИ СТУДИРА ТАМО.КО ГА ФИНАСИРА? ПОСЛЕ 7.ОКТОБРА 2018. ДОЛАЗИ 8.ОКТОБАР. ПРВИ ИЗБОРИ ПОСЛЕРАТНИ У БиХ ОДРЖАНИ СУ 13.09.96.КАДА ЈЕ БИЛО 60.000 ПРИПАДНИКА НАТО. ЈЕ ЛИ ПРЕД СВАКЕ ИЗБОРЕ ДОЛАЗИЛО ПОЈАЧАЊЕ СНАГАМА ЕУФОРА У БиХ ЕКВИВАЛЕНТА ВОДА И ШТА СЕ ДЕСИЛО? НАРОД НЕ РУШИ ВЛАСТ ВЕЋ ТРАЖЕ ИСТИНУ ЗА ДАВИДА. КАДА СТЕ ТОЛИКО ОПЕРТИВНИ И СПОСОБНИ ДАЈ ТЕ ИСТИНУ И СУКОБУ ДВОЈЕ НЕКО ЈЕ КРИВ, А МУП ЈЕ ТАЈ КОЈИ ТРЕБА У САРАФЊИ СА ТУЖИЛАШТВОМ ОБЈЕЛОДАНИ КРИВЦА А КРИВЦИ СУ СВИ ЈЕДНАКО ДОК СЕ НЕ ДОКАЖЕ ИСТИНА. НЕМОЈ ТЕ СЕ ИЗУВАТИ ПРИЈЕ ПРАГА. НЕМОЈ ТЕ НАПАДАТИ БЕЗ ДОКАЗА. ПОМЕНУСТЕ 5.10.2000.У БЕОГРАДУ. ВЕЉО ИЛИЋ ИШАО ЈЕ БУЛДОЖЕРОМ НА ВЛАДУ.ПРОТЕСТИ СУ ЗАДОВОЉИ ЛИ СВОЈ ЦИЉ, АЛИ ТОЛИКЕ СМЈЕНЕ ДО 2016. СВАКА ВЛАСТ ЈЕ ТУКЛА ВЕЉУ ИЛИЋА, ВОЂУ ПРОТЕСТА. НЕ ИЗМИШЉАЈ ТЕ И НЕ ПРАВДАЈТЕ СВИЈЕ ПРИЧЕ. ИЗВРШИТЕ ПРОЦЈЕНУ ПОНАШАЊА ВЕЋИ ФИРМИ БЛИСЛИХ ДОДИКУ.

Name

ЗАСТО КОМЕНТАРИСАТИ

16.06.2018 11:07

Овај лик је један од пет најплаценијих торњака (не лајаваца) власти. У њега се пуно улазе и он то мора оправдати. "Доктор" без једног науцног рада. Докториро писуци новинске цланке, зна се о коме. Ста казу студенти? Не узрујавајте се, макар о овом се све зна!

Name

Сан

16.06.2018 09:55

Па на такав нацин је костуница досао кои је дао републици српској 600 милиона еура, то тад није било лосе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марш

16.06.2018 09:57

Марш идиоте, ти и твоје револуције, ми те плаћамо, од наших уста узимаш. Стиди се сваког јутра кад устанеш. Дођи са тим својим налигодавцима међу народ, видите имају ли шта да једу, имају ли за љекове.... Ви имате за све и превише. Зато, МАРШ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

16.06.2018 14:10

Ово није Република, ово је територија у којој су службена возила као у Бриселу, а пензије и плате као у Сахари и то у сред Европе.,па овај са малом платом када се побуни, он је реметилачки фактор, јер гузоњама ремети идилу. Нека се и укине ако је буџет релаксирајући, а пензије 250КМ. Премијери највећих економија за своје финанцијско стање не говоре да су релаксирајуће, као што изјављује наш премијер, срам да је буде.

Name

Студент

16.06.2018 09:57

Срам те било! Једини који русе РС су твоји “ментори”, пљацком и испирањем мозга национализмом, који висе лици на совинизам! Знате пуно о револуцијама јер сте управо ви на власт и досли слицним путем, само тада није било политицара који нису бирали средства да остану на власти, него су мирно отисли, слусајуци вољу народа. Отисли су тако, јер се нису бојали ста се све мозе открити у ладицама које су оставили иза себе. А садасња власт итекако има од цега да се боји, то је јасно свима!!! Поздрав свим цуварима мира и достојанства, а посебно свима на страни истине и правде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

16.06.2018 09:58

Какав декан такав факултет такви студенти и на концу таква и безбедност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПА ПА

16.06.2018 09:59

"Па, па, параноја"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

У праву

16.06.2018 09:59

Рекао бих да је барем 70% у праву. Драгичевић сам по себи није имао у плану учешће у кампањама на страни СзП али га је понијела медијска помпа и камере и ко зна шта још, само јадник не зна да ће га пратити та медијска помпа до 07. октобра након тога јадни мој Драгичевићу сви ће се окренути од тебе, мислим на тобоже твоје саборце у том несретном случају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соул

16.06.2018 11:14

Драгицевиц је једино имао у плану да се једног дана игра са унуцима. На залост, од Давида неце имати унуцад. Једино горе од тога је сто це неко крити ције је дијете или унуце. Знас ли, гологузане, ко све подрзава Давора? Не мозес ни знати јер интелектуалци (нити њихова дјеца) се не друзе са вама. Нисте иста каста. Пуу

Name

правда и истина за Српску

16.06.2018 10:00

Професоре Черанићу, Када почнеш да посматраш свој живот видиш колико ниси слободан, а мислио си да си слободан. Ниси независан, а мислио си да си независан. Ти си у заблуди као сви ми јер вјерујемо ЈЕДНОМ ЈЕДИНОМ СВЕТЦУ - Милораду Додику. И ти професоре не познајеш законе и правне норм. То што пише негде у закону да није у реду и по закону убити некога, то уопште није доказ нашег напретка, то је доказ нашег назадовања. Јер ако то мора писати на неком папиру, тек онда схваташ колико смо далеко од себе. Забрањено је красти из кућа људи које не познајеш, без њиховог допуштења. Стварно? Зар то није логично, зар се не родиш с тиме? Није у реду дискриминирати људе по боји коже, вјере, сексуалности, било чега. Да, ми смо јако напредни, ми не дискриминирамо, то је забрањено. Нисмо јако напредни, него смо јако назадни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.Ј.

17.06.2018 09:24

Познаје он законе, само што не жели да их спровиди. Тако је свог јарана, министра полиције Лукача, савјетовао, да на телевизији изјави, како онај, који пријави корупцију или друго кривично дјело, мора да докаже да је неко извршио кривично дјело. Тотална глупост и непознавање елементарних ствари. Све се прилагодјава владајућима и њиховом криминалу. Нема више професионалност. Само се произвиде "трутови".

Name

сава

16.06.2018 10:06

Ситни "информатор" бивсе ДБ. Вири му ципела из рудоњине позадине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

16.06.2018 10:14

Ријетке су одобе са оваквим моралом, треба се носити са тим особинама и неимати истинског пријатеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

16.06.2018 10:14

Ћеранић је и сам учествовао у "5. октобру" на страни запада а наставио је и након тога. Лично сам (2001.г.) упознао његовог рођака , бившег припадника "легије странаца" , којег је на "препоруку" тадашњег (а и садашњег) вадајућег режима и овог монструма ангажовао Мило Ђукановић за обуку паравојних јединица у Црној Гори. Тада су планирали разбијање СРЈ уз изазивање сукоба Србије и Црне Горе како би неповратно нарушили односе. Западу и јесте интерес да сачува ову полутанску и пљачкашку власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћера'ћемо се

16.06.2018 10:15

Људска погани зашто трујеш и лажеш.За правну државу коју желимо да имамо врло је просто да нескрива крималце и убице који су отели,мучили,убили и бацили у канализацију младог студента Давида.Оптужите их,осудите на робију и проблем је ријешен.Тако нестају све фикције у твојој болесној глави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

16.06.2018 10:15

Неки људи живе од обмана других људи, а услут им се додијели и добро радно мјесто за послусност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

16.06.2018 10:16

Па у цему је проблем?? Само ријесите убиство једног младица и протести се гасе сами од себе. Али, проблем је у томе сто ви нецете а не сто немозете па вам сада смета сто је народ прогледао па измисљате неке непријатеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

16.06.2018 11:09

Дијелим мишљење Зоране....

Name

Дјунта бл

16.06.2018 10:21

Имал' неко нормалан да му пљусне плеску....

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

16.06.2018 10:26

Ако власт неваља народу а ни странцима како ваља теби и некима у цега ти спадас празноговорнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

16.06.2018 10:28

Ако је оваква прзаноприцалица декан ста је онда нас просјецни цовјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћеранићев студент

16.06.2018 10:29

Чак и када се ради о о твом страху ПРЕСЈЕДНИЧЕ нећемо НАПРАВИТИ праву промјену ако будемо РЕАГОВАЛИ на исте старе начине. Посматрајући свијет умјесто што реагујемо на њега не значи да смо апатични или пасивни. То је свеобухватно и неутрално знање стварности у којој смо слободни да стварамо нешто другачије. Реаговање има тенденцију да се врти у круг и у мислима овјековјечи жртву, умјесто да схватимо да сви ми учествујемо у стварању стварности. Ти ПРЕДСЈЕДНИЧЕ сматраш да сам и без грешке креираш нашу стварност са оваквим какав је Ћеранић. Погрешно и потпуно промашено јер октобар ће ти показати гдје си приспјео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

17.06.2018 04:10

Свака ти част! Али Ћеранићев студент, убио си их свију, најјачи си без дилеме!

Name

зуx

16.06.2018 10:32

Грцевито се боре да опстану...то знаци да нису сигурни у побједу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зуна

16.06.2018 13:08

А опозиција се грцевито бори да додје на власт. Без икаквог плана и програма. Само дивљацки да би доци до фотеља. Нит ваља позиција нит ста нуди опозиција. Само нам рат могу поново донијети.

Name

ре зуна

16.06.2018 14:45

Слозицемо се око свега, али и промјена на горе је боља од овог стања...константно правимо греске дрзеци једне те исте лопове висе мандата...то треба стално мјењати...

Name

Владо

16.06.2018 10:34

А онда је свизац замотао чоколаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацим

16.06.2018 10:36

Па таман и да је тако.Данас се у Србији сматра да се Србија 5-октобра ослибидила диктатора и криминалне власти.5-ети октобар је довео до тога да је данас Вуциц на власти и да је Србија данас то сто јесте.Лидер у рефомама у региону,гарант мира и стабилности..Знаци таман да је и тако мој Цераницу.Добро је.Бице нам боље.Нико данас у Србији не сматра уцеснике 5-тог октобра русиоцима него херојима отпора који су доњели градјанима Србије бољу будуцност,дакле о цему ти Цераницу прицас???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.06.2018 11:05

Не будали,..цега је пропала србија лидер,..најмање плате у регији,..јад и биједа

Name

Зуна

16.06.2018 13:11

Не лупај глупости. И сам знас да није тако. Зато Косово оде сто је то по теби добро. И цитав егзодус срба са својих огњиста. Колико видим и нама исти сценарио слиједи.

Name

Браво

16.06.2018 13:20

Чуди ме да их тако мало на овом порталу не виде 5. октобар као корак у правим смјеру за Србију.

Name

ВРС

16.06.2018 10:38

Ако је МУП непробојна брана засто испред палате пресједника И зграде владе дезурају људи са оноликим стомацима а не одабрани момци а стосе тице лицно цераница он сепонавља као И галијасевиц за кога хе мој дјед давно рекао сине цувајсе изрода свог народа И цовјека који крије свој поглед као Србин мене хе срамота коме наводно брани

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШУРДА

16.06.2018 10:39

Повраћа ми се кад видим ликове какав је овај удбаш Ћеранић.Недостају му бркови и кожни мантил.Врти исту причу 10 год.Да десиће се 7.октобар и ти и твоји ментори ћете отићи на сметљиште историје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ШУРДУ

16.06.2018 11:08

КАДА ОВАКО ВЕЛИКЕ ЕКСПЕРТЕ УЗМЕ ПАРАНОЈА, ОНИ СУ ПОДЛОЖНИ СУИЦИДУ 99,99%ЈЕР СЕ УБЈЕДЕ ДА ЈЕ СОПСТВЕНА ЛАЖ ИСТИНА. ГОСПОДИНЕ ЋЕРАНИЋУ КО СУ ЉУДИ,,ЧАСТ ОТАЏБИНИ У БЕОГРАДУ,,? САМО СЕ КОНСУЛТУЈ СА ЊИМА, ЗНАМ КОЛИКО СИ ИМ ПАРА ДАО СА БИЉАНОМ,ПРИЦОМ И БАРАШИНОМ 96/97.?КОЛИКО СТЕ ИМ БМW ПОДЈЕЛИЛИ.

Name

ЗНА ЧОВЈЕК КАКО ТО ИДЕ!!!

16.06.2018 10:53

На исти начин (сам је учесник), Додика је поставио СФОР са НАТО тенковима!!! Мене брине шта ћеш ти, ако СНСД изгуби, а брине ли тебе?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћеранићев студент

16.06.2018 11:00

Професоре Ћераничу, можеш ли бити правичн и моралн.... Будите флексибилн. Само БУДИ– без критиковања, без осуђивања, без упоређивања, без отпора… Само БУДИ. Живот ће те одвести до боље позиције АКО БУДЕШ ВАН ДОМЕТА МИЛОРАДА ДОДИКА.. Бити у САДАШЊОСТИ води до побједе. Прошлост којој припадАШ ЋеранићУ је црна и мрачна. Одавно си Плаћеник режима Милорада Додика чија власт и диктатура поново спинује своје послушнике да у октобру гласају за наставак патње, мрака, терора и убиставава

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

16.06.2018 11:01

Какав је ово идиот. Класично снсд-ово штене које је задужено да млати као Цвија и Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сРБИН

16.06.2018 11:02

ЋЕРАНИЋУ ајде олади , нисмо ни ми ћорави код очију - или можда требамо вјеровати "ДОДИГУ" а не својим очима --фуј ђубре коруптерско плаћеничко мафијашко итд.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНТИБОТ✊

16.06.2018 11:06

Кажеш да док је Додика биће и Републике Српске. Добро, узмимо сад ову претпоставку, да Додик умре, рецимо приридном смрћу као Милан Јелић, јел то значи да више неће бити Републике Српске!? Глуп си као зид, као ноћ, као точак, као Жељка Цвијановић ( Ух, ипак ниси баш толико глуп)✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА АНТИБОТ

16.06.2018 11:49

ПОМЕНУ др.МИЛАНА ЈЕЛИЋА, ЛАКА МУ ЦРНА ЗЕМЉА, ДА СЕ СУДБИНА НЕ ПОИГРА СА ЖИВОТОМ ЈЕЛИЋА ШТА БИ ДАНАС БИЛА РС. ДОДИК БИ БИО ПРЕДСЈЕДНИК МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦА ПИСКАВИЦА

Name

Анита

16.06.2018 11:09

Јојјј кад це тај ОКТОБАР да се ова фаца смакне из насих зивота..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ли

16.06.2018 11:24

Неце се тада смакнути. Само це окренути плоцу. Лос цовјек. Прорацунат.

Name

ЗА АНИТУ

16.06.2018 11:45

ОКТОБАР НЕ СМИЈЕМО ЧЕКАТИ, ВЕЋ ПО ХЕРЦЕГОВИНИ УНИШТАВАЈУ ПАШЊАКЕ ДА БИ ПРАВИЛИ ГРАДСКО ЗЕЛЕНИЛО А СЕЉАЦИ СУ ПРИМОРАНИ ДА СТОКУ ДАЈУ НА ПОКЛОН. ШТА ЈЕ У РХ И ТАМО СЕ ДИГО НАРОД.ПА АМЕРИЧКИ ПРОИЗВОД ЈЕ КОЛИНДА. НЕ ВИДЕ КВАЗИ ЕКСПЕРТИ ДА ЈЕ НАРОД ИЗИШАО ИЗ АНЕСТЕЗИОЛОШКОГ СТАЊА БЕЗ ОБЗИРА НА ВЈЕРУ, НАЦИЈУ И БОЈУ КОЖЕ. САМО МИРНИМ ПУТЕМ. ОВАЈ ЕКСПЕРТ ЗА ГОРИВО 93/94.ГОД.НЕ ПОМИЊЕ ШТА ЈЕ ПРВО УНИШТЕНО 05.10.2000.У БЕОГРАДУ? НАЈПРИЈЕ СУ УНИСТЕНИ СПИСКОВИ И ЕВИДЕНЦИЈА ЦЛАНСТВА,, СП,, ЗА ТАДАШЊУ ЗАЈЕДНИЦУ СРЈ. ШТО ГОВОРИ ДА ЈЕ У ТОМ ПУЧУ МЕЂУ ГЛАВНИМ ПУЧИСТИМА БИЛО ЧЛАНОВА,, СП,, ТАКО И ОВДЕ КОЛО ВОДЕ КАДРОВИ,, СНСД,, ЕКСПЕРТЕ СТАВИ ПРСТ НА ЧЕЛО.

Name

Серб

17.06.2018 19:40

Која судбина са Јелићем по играла јел њему рађена обдукција

Name

Милица

16.06.2018 11:10

Какав одвратан лик у сваком погледу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хумор

16.06.2018 11:26

Баја и екипа нису заборавили ко их је и како довео на власт. Отуд и параноја, мисле да це и њих скидати на исти нацин. Одродило се то од народа, бахато, силовно, лазе, муља, спинује. Бај бај Баја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћеранићев студент

16.06.2018 11:29

Ако човјек чија је мисао веома моћна проговори једну ријеч, то ће имати огромног утицаја на умове других. ВРЛИНЕ КАО ШТО СУ ИСКРЕНОСТ, ОЗБИЉНОСТ И МАРЉИВОСТ СУ НАЈБОЉИ ИЗВОРИ МЕНТАЛНЕ МОЋИ. Али побројано Черанићу немаш. Ти чим проговориш дајеш људе у апатију - јеноствно кажу " КО ЈЕ ТА СПОДОБА ОД ЧОВЈЕКА, ЊЕГА НЕ ТРЕБА УОПШТЕ ПРИМЈЕЋИВАТИ". Питам те професоре: ШТА НОВАЦ МОЖЕ ДА КУПИ? САТ, али не и ВРИЈЕМЕ ПОЛОЖАЈ, али не и УГЛЕД ПОЗНАНИКЕ, али не и ПРИЈАТЕЉЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

072

16.06.2018 11:37

Са ове стране нама је постало свеједно,имамо свога посла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

16.06.2018 11:43

Не 40 специјалаца него 4000 да похапси и ове лопове који су сад на власти а богами и ове прије њих па да овај напацени народ прогледа кад вец не мозе да се пробуди из коме у којој се налази вец 30 гидина.Док лоповска,сељацка и полуписмена назови власт немилице пљацка и отима и краде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко

16.06.2018 11:52

Ћеранић је у праву, доказ је стиснута песница знАк "Отпора". А већина протестаната мисли да се боре за Републику Српску, тако сам и ја мислио док смо скидали Слободана с власти, и грдно се преварио. Кога год подржава Запад тај ради против српства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре "Миланко" РАСПУЦХИН

16.06.2018 12:49

Стиснута песница је универзални симбол протеста а не само отпораша са којима сте и Ви (ако сам добро схватио) рушили Милошевића. Да не идем јако далеко у прошлост , стиснута песница је била знак отпора "Црних пантера" у САД-у.

Name

Е миланко еј

16.06.2018 13:47

Мој миланко теби у свему овоме смета подигнута песница, не смета ти што су ти комшије по контејнерима, што немају за љекове, а у трговини купују једну мркву један лук и кромпир. То не видиш? Или видиш, а несмета ти. Мени смета, и мене боли судбина таквих људи. Мани се шупље приче.

Name

тимко

16.06.2018 11:56

Ћеранићу искрено мислим да ти је боље да се склониш у страну јер сви виде твоје полтронски лице и твој биједни морал радиш за сендвић снсд-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре "тимко" РАСПУЦХИН

16.06.2018 12:51

Много скуп тај Ћеранићев сендвич. Ради он за много озбиљније паре а не за сендвич.

Name

распад

16.06.2018 12:00

Па ВИ и јесте били "увертира" за распад Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

16.06.2018 12:03

Цераницу вјерујем да знас из искуства како се руси легална влада на тенковима Сфора вјерујем да знас како се даје или продаје градја јасеновацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

16.06.2018 12:08

Каква сте ви банда они у Србији су биле мале маце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е МОЈ ЈАДНИЧЕ

16.06.2018 12:22

Па колико пута ћес рећи да се овдје спрема неки сценарио, а има нас једва за неки добар филм. Једини сценарио је да опет зајебете Предсједника Додика и да му се натоварите својом причом како је он незамјењив. Јесте незмјењив је, нољег дуго нећемо имати, али проблем сте ви који напуцавате приче и који лихварите по држави, што директно што индиректно. Не бјежи се у бијели свијет због Додика, већ због вас који се видите већим од Додика. Прођите мало свијетом или барем средњом и источном Европом па погледајте на ком су нивоу државе за које смо били појам развијености. СТВОРИ НЕШТО, НАПРАВИ БАРЕМ КОКОСИЊАЦ, а не стално млатити празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логично

16.06.2018 12:25

А је ли ико од ових режимских плаћеника стао на тренутак и размислио шта ће се десити кад Додик умре? Немојте се љутити, молим вас, али то је извјесност за све људе једном "некада" па чак и за предјседнике. Хоће ли онда РС да се распадне, нестане, пропадне или шта год? Зар вам бар на тренутке није тешко бити у вашим властитим мислима у којим је један човјек = једна РС, а сви остали (оно, обични смртници) су само гратис на акцији који се само потура уз главни артикал зато што једино тако има неку вриједост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад ово читам

16.06.2018 12:31

Тачно пожелим да је истина. Борци из ровова на бироу, обесправљени, девастирани... омладина бјежи у свијет трбухом за хљебом... пензионери "захвални" на цркавици од пензије без обзира сто це њихова унуцад врацати кредите за исплату тих пензија, медицински кадар бјези... ако је РС творевина профитера, дезертера, странацких послусника и ако је највеци проблем сто це бити смјењена ова арогантна, бахата власт нека је руше. Ја нисам ратовао за овакву РС, овакву је нећу ни бранити.Своју дјецу под руку и бјезати одавде а господа сто су прије рата били гологузија, фукара и морална бједа нека сама брани себе и свој криминалом стецен капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уцитељица

16.06.2018 13:06

Лосе урадјен домаци задатак.Сједи 1!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВОЛИМО ЋЕРАНИЋА КАД ГОД СЕ ОГЛАСИ

16.06.2018 13:09

Да би скренули пажњу јавности са кључних проблема и суморне стварности, Додик и Ћеранић,те њихови полтрони (којих није мало) упорно подмећу и понављају приче о теоријама завјере, Сорошу, обојеним револуцијама јер знају да то буди емоције у српском народу због дешавања у блиској прошлости. У томе не бирају ријечи ни средства, не поштују чак ни мртве. Тако биједни за покојног Давида Драгичевића пишу „Да се није удавио у Црквени, жртвени јарац Давид би на јесен комотно могао да се кандидује за предсједника РС“.. Толико је то биједно, јадно и ниско да није вриједно коментара! А још биједније је да оспоравају АНКЕТНИ ОДБОР којег је управо Додик "именовао" да би заташкао КРИМИНАЛ КОЈИ ХАРА Републиком Српском..Народ се освјестио и по свим коментарима, дешавањима и свеукупној ситуацији НАРОД ЖЕЛИ ПРОМЈЕНЕ ПА И СА ЦРНИМ ЦИГАНИНОМ, САМО НЕ СА ДОДИКОМ И ЊЕГОВИМ НАДОБУДНИМ, БАХАТМ И ЛИЦЕМЈЕРНИМ КРИМИНАЛЦИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ћери

16.06.2018 13:12

Овако је било кад сте Пополашена поплашили и уз помоћ странаца узјахали народ. Ћеранић и Лукач су тада "бојили" револуцију пред хотелом "Босна" у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

16.06.2018 13:16

Ма ти си будла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxxxxxx

16.06.2018 13:16

Не вриједи дебилима прицати . кад схвате , ако уопсте схвате , касно је . ал ако дебили нису видели румунију , ирак , либију , србију све иста прица . само сад би и дебили да мисле да су неке лицности револуционари .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Република

16.06.2018 13:23

Мени је необјасњиво како вас Миле узима на исту фору сто пута. Стално иста прица, а ву ко сомови летите на празну удицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

16.06.2018 13:28

Ови се и могу доцепати власти само на тај начин и уз помоћ НАТО. Али не могу да вјерујем да је српски народ толико глуп да није научио нешто из Украјине ,Либије, Сирије па и из Србије и 5 октобра. Види народ шта је смисао и из чега ничу ови назови протести. Зна народ шта има а зна и шта им нуди опозиција НИШТА четири године владају на нивоу БиХ и шта понудише и шта урадисе осим свадја. Није овдје сјајно ни бајно али ићи са СзП у неке промјене је утопија, нека ми неко каже у којој су општини гдје су на власти нешто урадили добро или на боље отворили радно мјесто повећали плате или било шта да кажу е то је наше дјело или заслуга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ботићу

16.06.2018 13:51

Шта ти то нама написа овде баш си се расписао и уморио.Само то што си написао је историја како је Додик дошао на власт и на НАТО тенковима(британским) и избацивањем легалног председника из палате.Па сте писали спискове високом представнику које људе из тадашње власти СДС смјени и забрани политички рад.Зна то народ,па ће вас онако легално на изборима у октобру смјенити.Шупља ти је прича и незнам како вам ти шефови дају маренду за овако шупље коментаре.Гледај фудбал и немој се појављивати на форуму када немаш ваљане аргументе.

Name

РЕ ЦЦЦЦ

16.06.2018 13:52

Ајде ти реци шта су ови из владајуће коалиције урадили осим што су продали Телеком и потрошили паре, дигли све могуће порезе и акцизе, уништили спорт у БЛ, затворили све фабрике, дали Русима и Украјинцина да нас опљачкају, натјерали 200000 грађана да напусте РС...Немој рачунати аеродром у Требињу и на Сокоцу. А у вези ове политике о очувању РС... немој рачунати референдум којим нас Миле осамостали. Будало ботовска, поред очигледне пљачке иза маске патриотизма и национализма пишеш глупости за сићу. Фуј...

Name

РЕ ЦЦЦЦ

16.06.2018 14:21

друже криза је... људи боље серендају за мање пара него ти и твоји "идоли" Ћеранић, Лажански, Мате, Кустурица и Галијашевић.

Name

НН

16.06.2018 13:45

Немој те заборавити да ОВИ професори уце васу дјецу, а и уцили су до сада, па онда прст на цело па размисли о будуцност РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

50000

16.06.2018 14:15

Политички припадам СНСД - у, али овај безбједњак, Галијасевић, Лазански, Мато Дјаковић, па зар мозе у људском роду да постоје такви карактери,, мени који припадам тој политиц смучили су се од претјераног знања и памети,, предсједниче мичи те јаднике оде нам странка у полтронизацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рагиб

16.06.2018 14:30

Дневна доза Драгана Ћераница. Хе хе, Додика довелу странци, па као хоце да га руше. Само гледати РТРС и уживати као крме у блату. Гутај ста ти се сервира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

скуп

16.06.2018 14:31

Треба растурити. Полупати ту нерадницку багру. Ботовима ко јим се не свидја дрзава нек разгуле. Сведно немамо ниста од њих.НАРОДЕ, палије па стоку растјерати. Без полиције ослободити РЕПУБЛИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милидраг

16.06.2018 14:33

Дај Цераницу не сери па испаде само Миле и ови из СНСД_а велики Срби нико други, дај не бацај прасину народу нема од тог ниста љуљате се ка лист на ветру и време је да идете са власти!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слусај Ме

16.06.2018 15:33

Марс у п.м. пјандуро надувана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

16.06.2018 16:27

Казе да је све мање људи на тргу на окупљању. Ја мислим да их је сваким даном висе и сви људи подрзавају Давора сто се бори за истину о убиству свога сина од стране полиције, а то сто нисмо на тргу сваки дан знаци да пратомо ситуацију, подрзавано Давора, кад затреба 100.000 људи бице на тргу

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

16.06.2018 17:31

Ово је највећа битанга која живи у Р.Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

београд на води

16.06.2018 17:43

Јебем ти матер Цераницу кадси тако паметан ти и 40 војника па недолази глупане 4000.војника.Марс смраду неписмени тиси струцњак поред таквих струцњака тебе Мате, Галијасевица и Лазанског сми задњи у европи по свацему једино смо први по сиромаству и корупцији.Стаси ти конкретно направио за ову републику идиоте , кад је такви идиоти бране као ти и требс да нестане.Дезертер и сверцер цигарета даје бране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да ниси појео бунике дечко

16.06.2018 20:01

Овај човјек поред што прича небулозе,он и лоше изгледа,живота ми доватио је макар бунике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како то

16.06.2018 21:18

Жељезнице федерације немају дуговања и послују позитивно...данас изјавио премијер НОВАЛИЋ

ОДГОВОРИТЕ
Name

прдоња мпзгоје цераниц

17.06.2018 01:03

Ста реци а не замислити се ко нам уци дјецу и какав студент иде на тај факултет за некакву безбиједност. Неки дан су дигли грају око 40 енглеских спијуна,плаценика,извидјаца цега вец,а заборавља се да је тих 40 разбојника пратило великог Бају 99те у акцији разорузавања станица полиције сиром РС-а,док су командоси љубазно куцали на врата и истресали из гаца полицајце које су послије јос љубазније муцили Лукац и тај исти спијунциц Цераниц. И док народ протестује и ствара критицну масу,аналитицари и савјетници великог водје немају те исте масе ни за једног доброг телецег похованог...

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

17.06.2018 06:29

Требамо бити реални и схвати да је у овој земљи ипак више неписмених,него писмених људи,неписмени су на страни ове наказе и сподобе,његово средње име је Лепа Брена још из времена Биљане Плавшић и оне профукњаче Олбрајтове.Образован и писмен свијет бјежи,ако игдје може побјећи,не може више поднијети да им наказе и фукаре вриједјају интелигенцију као што је ова наказа,фукара Милокрад и остали ретарди и дебили.Ипак заболи,кад човјек види ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.06.2018 06:48

Само сто овај пут неце боти испоруке,народ це вам судити,и теби струцњаце за скривање криминала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди бре болан..

17.06.2018 10:01

Шта је тих четерес страних војника наспрам 2.500 пушака нових плус оне старе у шошкама што стоје. А полицију претворили у чуварску службу, заштитаре, боди гард агенте..., не може ни птица да пролети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

17.06.2018 10:30

Милореде па јел не видис ста ти раде савјетници! Одреци се ове БАГРЕ која це за властити интерес све продати па и тебе. Сутра би они пресли код било кога ко буде на власти само ради свог интереса. Њих интересује њихов дзеп КОЈИ МИЛЕ РС НАРОД свеби они продали да буду ту гдјесу сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У лажи су кратке ноге

17.06.2018 16:12

Све твоје приче су утемељене као и твој докторат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Камо среће

17.06.2018 16:14

Да смо интересантни странцима па да нам помогну али ти исти странци вас одржавају све ове године. Довољно је да вам не одобре кредит и готови сте али они ВАС чувају с циљем да полако уништите РС, што и радите Ћеранићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИЉАНА

17.06.2018 17:34

ТИ СИ КОМПЛЕКСАН И ИСКОМПЛЕКСИРАН ШТО СИ ЛЕПА БРЕНА ЉУГАВЧЕ ЉУГАВИ!Марш у...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

17.06.2018 18:19

Ста је проблем и требага уклонити, Да су дали реалне инфорнације о убитству овог младог момка до окупљања неби ни досло.Истина и правда треба да стигне убице и стице их сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

18.06.2018 07:03

Овог лудака треба смјестити на весело брдо у Сокоцу.Одлазак лопова он сматра "обојеном револуцијом"....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЈЕДОК

18.06.2018 12:16

Ћеранић је гњида од назови човека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брацо

19.06.2018 07:33

Погледај му физиономију, проуци биографију ако си у могуцности и схватит цес ко је и колико вреди. Који год Милоје после Милорада додје он це му бити при руци.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

струцњак

19.06.2018 08:32

Ћеранићу, Васићу, Трифковићу, Лазански.... Против вас иде пријава људи са трга које сте назвали кретенима, плаћеницима и ко зна каквим другим именима. А онда ћете сви заједно у једну ћелију па коме првом испадне сапун биће куја оних других.

ОДГОВОРИТЕ