Бунт грађана из угла премијерке

Предсједник Владе Републике Српске, Жељка Цвијановић, рекла је да су протести у Српској организовани плански с циљем дестабилизације Републике и њене власти.

Република Српска 15.06.2018 | 22:35
Бунт грађана из угла премијерке
"Јавности се покушава представити да је ријеч о спонтаним протестима, а онда се као случајно ту нађу одборници и посланици из опозиционих политичких партија. Ми нисмо наивни, те ствари су оркестриране и веома плански се раде, покушава се на сваки начин дестабилизовати Република и власт", истакла је Цвијановићева.

Она је подсјетила да је у протеклом периоду било ситуација и када се атаковало на Народну скупштину Републике Српске, када су опозиционе партије хтјеле да блокрају институције, користили звиждаљке у скупштинској сали, нису дозвољавали да се ради у жељи да испровоцирају проблем.

"Ми смо знали колико је важно да се ради и да ниједна институција не смије да застане. Правили су и митинг против власти, ми смо направили контрамитинг - промоције Српске, на којем је било много више људи него на оном са опозицијом", навела је Цвијановићева за београдску Телевизију "Пинк 3".

Она је додала да је опозиција само продуковала причу против институција Републике Српске, те да нису разумијели да се за своју републику бори и бранећи датум њеног рођења на обиљежавању Дана Републике.

"Они нису ни дошли на обиљежавање тог значајног датума, а и како ће доћи ако иза леђа раде Републици то што раде. Ми смо имали тешку муку и да одбранимо право на референдум. Предсједник /Републике Милорад/ Додик и ја, између осталих, давали смо због тога изјаве пред Тужилаштвом БиХ. Хтјели су да нас гањају као криминалце зато што желимо да обиљежавамо Дан Републике", подсјетила је предсједник Владе Српске.

Она је нагласила да се из тог обезврјеђивања Српске, које долази од опозиције, рађа све више љубави према Републици, те да је власт у Српској поред уставног патриотизма, показала и економски патриотизам, остварујући добре резултате и борећи се са тешким проблемима, недозвољавајући било коме да обезвриједи Републику Српску.

На питање да прокоментарише информацију да ће Велика Британија послати 40 припадника војске који ће се придружити Мисији ЕУ и НАТО-а у БиХ како би “спријечили руско мијешање у октобарске изборе”, Цвијановићева је рекла да је у БиХ присутно много њих у функцији да се спријече одређени изборни резултати јер знају како ствари стоје и по анкетама и по опредјељење грађана.

– Утицај међународне заједнице у БиХ је у тој мјери да је дошло до потпуне контаминације и политички и ментално. Наводни утицај Русије називају малигним, а као сваки други је доброћудан, добронамјеран. То је невјероватно – оцијенила је Цвијановићева.

(Срна)

Коментари / 76

Оставите коментар
Name

Буква

15.06.2018 20:40

Ахахаха, чим је извор СРНА, то је... Ахахахаха... Милице Џепина, срам те било! Како дозволиш ово да се пише?! Склизнућете и ти и ова твоја другарица, само полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

15.06.2018 22:20

Кад дјеца у већој групи иду из школе,ту се по Баји и Жељки већ ради о обојеној револуцији ,чији је циљ рушење РС и "легално" изабране владе, гласовима купљених "папака" !

Name

Зар

16.06.2018 05:40

је могуце да у сроској постоје оваки генијалци као зељка.?свака јој је за нобелову награду за пропаст и потонуце републике и народа,сотоно ,марс ,није народ луд да ти вјерује.

Name

Правда

16.06.2018 05:59

Правда за Зељку

Name

Превара

16.06.2018 06:08

СНСД крши Устав РС јер кандидује Жељку! По Уставу РС председник је Србин 100%,а потпредседници Хрват и Бошњак.Жељка није српкиња ни 50% јер је више хрватица и много је проблематична та њена родбина нарочито ујак 92-95 и ђед 41-45.Поред уставних препрека њен досадашњи рад и понашање у јавности су довољни за убједљјив пораз.Нико није задовољан њеном кандидатуром па ни у СНСД,а и у ДНС и СП многи имају дилему да ли да гласају по здравом разуму или партијској дисциплини--вољи тиранина Додика.Жељка нема ти продужења живота на власти 4 године,јер си пукла 113%.

Name

Признајем

16.06.2018 06:23

ЕВО ПРИЗНАЈЕМ ДА ЈЕ ЦИЉ РУШЕЊЕ ВЛАДЕ АЛИ НА ИЗБОРИМА. КО БИ ЈЕ НОРМАЛАН РУШИО ПРЕД ИЗБОРЕ КОЈЕ ЋЕТЕ 100% ИЗГУБИТИ. И НЕ НИЈЕ ЦИЉ РУШЕЊЕ И УРУШАВАЊЕ РЕПУБЛИКЕ, ПРОБЛЕМ ЈЕ ШТО ЖЕЉКА И МИЛЕ МИСЛЕ ЈА=ИНСТИТУЦИЈЕ И РЕПУБЛИКА. УЧИТЕЉИЦЕ ТА ТИ ПРИЧА НЕ ПРОЛАЗИ НИ КОД ДЈЕЦЕ. И ДА УМАЛО ЗАБОРАВИХ ОПОЗИЦИОНИ ПОСЛАНИЦИ И ЛИДЕРИ НЕ ДОЛАЗЕ СЛУЧАЈНО НА ПРОТЕСТЕ НЕГО НАМЈЕРНО ДА ПОДРЖЕ ОКУПЉЕНЕ АЛИ ОНО ШТО ТИ МИСЛИШ НИЈЕ ТАЧНО НЕ ОРГАНИЗУЈУ ОНИ ТЕ ПРОТЕСТЕ НЕГО ВИ, ЋУРКО. Извињавам се бибама и тукама.

Name

Ко кога з.

17.06.2018 16:22

Снасо теслицка ниси ни за ципеле да брисес. Врати се у основну, да науцис српски језик, а поготово изразавање истог. Вој ној и то завијање, говоре о теби гдје ти је мјесто.

Name

шокчевић ковиљка

18.06.2018 06:39

Уз дужно поштовање, морам да Вам кажем, да није баш тако како кажете. Нисмо ми ни опозиција, ни обојена револуција, ни они што руше Републику Српску, и то је истина. Ми смо само ваши грађани који не могу више издржати намете плаћати држави. Да ли ви схватате, иле не схватате, или нећете да схватате, да ваш народ тешко живи. Предсједнице, тешко се живи. Спустите се мало међу обични народ, и чујте њихов вапај. Не слушајте те што имају плату мојих 20 до 30 просјечних пензија. Њима је увијек добро. Мора се изаћи на улице, да се искаже незадовољство, јер другачије те нико не ферма. Не може мене опозиција натерати да изађем на улицу и протестује, ја ћу то урадити сама ако сам незадовољан. Зато Вас молим да схватите да ваш народ тешко живи. Никада није било да функционери имају плату од 20 до 45 пензија. Ту нема напретка Држави. С поштовањем!

Name

Саво Боскповиц

15.06.2018 20:45

Серрес га Зељка знас и сама да ово није зивот него презивљавање,док се та твоја власт вози у скупим возилима купљених од нудзетских средстава-насих пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удружена бандитска власт

16.06.2018 05:57

Трилатералци Вучко и Миле поставили по наредјењу 2 Хрватице за српске премијерке, Брнабићку и Цвијановићку...обе са претходним искуствима у америчким институцијама. Шта очекујете? Нешто добро?

Name

Мацак

16.06.2018 18:37

Тацно си јој реко тоје срамно нек се стиде.

Name

Боже помози

15.06.2018 20:52

Ајде, душо моја, пишки па у кревет. Ниси ти јадна крива што ниси добра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

15.06.2018 21:28

Хахаха а зенеее !!! Па зна ли она у којој дрзави она зиви!!! О бозе па она незна ста прица који њен рад за кога гдје су резултати ко покраде Републику српску она се бори за с само си себе обогатила али вратицес све и и јос у затвор уцителРепублику фуј срам те било

Name

Загорац

15.06.2018 20:58

Драга учитељице, видите ли ви ову багру од народа. То се нешта уздигло да мијења власт а не знају колико сте ви жељни власти. Стављају вам со на рану. Ово треба све у затвор и на преваспитавање. Нису свјесни да једну Српску Републику не може нико успјешно водити као што то може учитељица из једне мјесне заједнице код Теслића. Не дајте се поколебати, будите упорни и докажите да сте увијек жељели власт и да сте се напокон дочепали. То што народ мисли да сте ви ојадили све што сте могли ојадити, није тачно, ви можете још. Ви сте госпођо у сарадњи са рудоњом из Лакташа осовина овог друштва које тоне муњевитом брзином да се искрено бојим да нећемо дочекати изборе. Уздамо се у сее и у Бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

устасе из модрана

15.06.2018 21:34

Не дамо ми насу нецаку. зато она и цува споменик домољубима, и велико У неце да сруси.

Name

Xyз

15.06.2018 21:49

Сваки пут кад помислимо да не може горе, они нас демантују.

Name

Марко

15.06.2018 21:06

Па све и да стоји опозиција нису ниста у криву,људи одлазе,по сколама њемацког језика у свакој групи је 80 % медицинског особља,идем на курс па сам се увјерио сам.Они који су запослени грцају у кредитима,банке дусу узесе.Некако се гурало али висе нема куд,презадузени градјани,болесни без наде! И сад требају повјеривати Зељки кад брслаци са овим уснама ко косије дупе како им је добро и гледати како отварају прецјењене крузне токове да се вртимо у круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никако

16.06.2018 05:54

ми није јасно ,ста је са српским народом?зар му је требало толико година да се пробуди и изаде из теске депресије?нас народ је слободарски ,увијек цијенијо слободу,окупатору није дао мира кад га је бацао на кољења ,народ се дизао у најтезим временима ,скидао јарам уздигнуте главе а сад му је требало дуго да исправи кицму ,дигне високо руку и затрази правду ,јос вас једном молим сви на тргове и тразите правду ако смо уједињени теско це нас "цар " отјерати .правда за давида ,правда за све ...сви на трг ,доле "цар" .

Name

Кувана заба

16.06.2018 09:57

Нас народ је оболио од синдрома "куване жабе". Кад жабу убацис у кљуцалу воду,она це муњевитим брзином искоцити и спасити се,али кад је ставис у хладну воду и загријавас степен по степен,жаба це се скувати.

Name

Дно дна

15.06.2018 21:08

Која јака Република. Градјани дотакли дно нема даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

15.06.2018 21:23

АКО СУ Р.СРПСКА ТИ И МИЛОРАД ДОДИК....БОЉЕ ДА ЈЕ НЕМА..

Name

Вера

15.06.2018 21:09

Цуј презивљавање. Па зивотни вијек нам је продузен за цетири годне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Премијерка

15.06.2018 22:17

Нема више будала да насједа на ваше лажи. Можеш ти брстити Шта хоћеш,видимо ми све Шта нам радите,од убиства до поскупљења. Гадите нам се па видите ли ил сте ћорави

Name

У

15.06.2018 23:31

ПАПЈАРА 113%.СРАМ ТЕ БИЛО.

Name

Борац рс

16.06.2018 06:36

Згадили сте ми дрзаву за коју сам се борио и био спреман сваки дан дати живот .Покрали сте државу а сада отимате и од народа.фуј стоко једна.

Name

ВБ

15.06.2018 21:27

Драга Зељка, ја не знам ко ти је дао ту "понуду" за предсједника, али оцигледно није неко ко је добар у глави. Сјасе курта да узјасе мурта, а у ствари у исту тикву писате и ти и Додик. Зар не видите да вам се народ смије. Идете ти и Додик у Стуттгарт да са Митром Мирицем одрзите предизборну кампању . Вас неце висе подрзати ни дијаспора. Толико о понуди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука и срамота

15.06.2018 21:29

Какав је ово циркус,СФОРова гејша Жељка Цвијановић да буде премијер владе па кандидат за предсједника. Овај народ је без памети дефинитивно чим је дозволио да промискуитетни преводиоци из СФОРА буду у врху власти. Све су прилике да нам спаса нема,пали смо на најниже гране. Брука и срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

15.06.2018 21:38

Ста ти људино све наприца, да нема тебе и Рудоње ми неби ни постојала?

ОДГОВОРИТЕ
Name

београд на води

15.06.2018 21:39

Каква лелекаца она нема појма нити гдје је посла ни гдје је дошла.Јебес земљу гдје економију води уцитељица.Ко напада Републику луда зено.Народ немозе висе да трпи неразумну бахату власт па нијети Република Српска оцевина даје својатас , сто год неко казе да неваља ви одма оце даје стусе з ти и твој сеф као недате.Мени се цини даје недате до посљедње мар.односно км.Несто цуте питати за ујаке гдје су се борили па негдје гдје уприлицис да дас одговор СРНи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маф

15.06.2018 21:51

Само напријед Зељка И Миле..Дери ситнозубу стоку, није боље ни заслузила...СНСД до побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

за маф

16.06.2018 07:20

Тако је. Иди Зељка стопама дједа Пеје Марица и сатири све српско.

Name

Ре Маф

16.06.2018 11:12

Ахаааа....Све су платили само не могу здравље и образ.Немају ни једно ни друго.

Name

Фицо

16.06.2018 11:50

Пао им је имунитет. Од стреса. Подсвијест.

Name

Премијерко

15.06.2018 22:02

За...спремни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сињ

16.06.2018 15:53

Љута крајина обара владу и прецједника.

Name

Директ

15.06.2018 22:08

Резим наставља са вриједјањем интелигенције свог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сједи 1

15.06.2018 23:55

Лајави језик копирас сефа да галамис на народ..ал висе не пали фора..галамис као твој шеф пре 19 скупстиско гласаање да ДНС цује галаму да се не подрзи А.О.мислим да ДНС је цист без афера и има своју масинерију бар сада иза себе и гласаце са својим ладном главом висе им не треба васа галама прерасли су вас нису уцјењени као ви...цекај 19 финали нису готови...зиви били видјели...зивио Днс..цист,моцан и јак...без афера...нека одлуце љутски..правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

@#@

16.06.2018 03:43

Ха,ха,ха,ха чим се указује на нерад државних институција одмах је удар на државу и њене институције. Народу нетреба РС са Додиком и Жељком на челу. Јер са њима не треба нам РС гдје ће народ бити гладан и без посла.Растјерали су младост радно способно становништво и самим тим питкопају темеље РС. Могу нису је стварали ни они ни ико њихов.Стоп више овој бахатој власти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

16.06.2018 03:48

Господја Папак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

16.06.2018 04:49

Медјународни фактори нас спикунирају вец 30 година и никако да открију насе тајно орузје; болесна амбиција. Након контаминације, политицке и менталне, нама су подметнули Давидово убиство са амбицијом да га расвјетлимо. И ту смо показали сибицарски менталитет, јер када измјесас кутијице онда не могу британски спијуни да надју каменциц. А сто се тице градјана они требају да се стрпе јер је ово зона утицаја сила па се мора мање и јести и пити, неимати посао и слицне небитне ствари. Хајс сада фактицки васа Зеки!

ОДГОВОРИТЕ
Name

малиниц

16.06.2018 04:53

Зељка по ко зна који брани РС а у ствари своје позиције на власти а то јој омогуцава да задрзи богатство које посједује и да ствара јос висе богатства људи протестују и у Федерацији,Србији па цак и у ХР браните ви све оно сто сте стекли а не РС нек престане ЛУПЕТАТИкако она зна да казе другима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

16.06.2018 04:54

Поцело је ПИнк телевизија из Београда .Зељка као Милорад мало се пребацила у Србију. Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре одговор

16.06.2018 10:07

Можда заврши у прилогу код Зорана Кесица.. Е то би био прилог, за њу има материјала...

Name

Знаци

16.06.2018 04:56

Вец је отисла лова и то од акциза за куповину медија у Србији за просипање лази , није валда да висе немас повјерење у ткз. ртрс , или мислис да мало лазу па треба допинг и у Србији , процитана си уцитељице и дидина унуцице из Зеравца код Дервенте !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФАКТИЧКИ

16.06.2018 04:56

Млатиш празну сламу.Зауставите Олују и Бљесак из РС у мирнодопским условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

16.06.2018 04:58

Ко за тебе гласа стварно је ретардиран. Какав си гад и лазов а јос дрска и безобразна

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

16.06.2018 05:21

Најела се бунике па незна ста говори. Близу је 7.октобар, па цес добит за своје заслуге у униставању РС орден са зељезном кулом сто се каци за зглоб ноге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин Приједор

16.06.2018 05:23

Унистени: сколство, економија, банке, велика предузеца, затим фаворизован непотизам и корупција као и негативан избор кадра ( ту спадају и Зељка и Додик), мафијаски модел власти са непостовањем опозиције - крња НС итд. Резултат: бунт градјана и исељавање младих појединацно и са фамилијама.. Страсно и да Владу буде срамота за нерад и неструцност!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орихалк

16.06.2018 05:53

Брука, и то је живи примјер да грађане праве будалама и ретардираним особама. Поштовани девластирани и понижени грађани од стране вишедеценијског режима, ПАМЕТ У ГЛАВУ, и скинимо ту арогантну, надмену и раскалашну диктатуру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

16.06.2018 05:53

Цвијановицка нлупетај доста вас је ста се бојите ионако иовако сте изгубили доста сте нас крали доста васе лази иди с милим богом иди у тунгузију само нас остави на миру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

16.06.2018 06:20

Ти си нас легално изабрани предсједник владе Републике Српске и радис све сто мозес за добробит овог народа. Нема тога ко је народу угодио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За јоју

16.06.2018 07:56

Требала је радити за добробит дјеце коју је родила, тако сто их је требала васпитати и науцити да буду људи. Е тек тада бисмо ми као друство имали корист од ње. Али ни она није цовјек, сто и не цуди обзиром на генетику коју носи у себи и преноси на потомке. Вријеме је пред нама, а Бог има задњу ријец.

Name

Погледајте

16.06.2018 06:36

Погледајте слику Цвијановићке, ружно брате ружно да ружније не може бити, глупа брате да глупља не може бити , лаже брате ја то нисам видио да неко толико може толико лагати , и на крају згадила си се толико народу да мислим да само толико луд и глуп човјек може дати глас овој жени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрачајски прото

16.06.2018 06:41

Грешници се и своје сјене боје, зато свашта и блебетају и друге клеветају. Није ово опозиција која иде у Мађарску и Албанију да завршава Сорошове течајеве, и с таквим дипломама улази у Банске дворе са окупаторским тенковима и пушкама, погнути испод сукње Олбрајтове, идола Миле Ронхила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

16.06.2018 06:45

Ја сам давно рекао да многи из власти требају код психијатра али на целу са Додиком и Зељком.Како Вас висе није срамота,па за 12ест година урусили сте РСу као да је кроз њу просао Торнадо и опет би продузили ову муку.Како несватас да Вам висе нико невјерује и да це РСа бити много боља и безбједнија без Вас.Вама висе нико ниста невјерује само лазете и увијек за све Васе пропасти постоји дезурни кривац, а то је Сарајево и Опозиција.Па Ви сте сви из власти заједно дно дна и обицни скуп превараната и лазлљиваца,а сама слика свих Вас у влади немозе се гледати незна се које од ког рузнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

16.06.2018 06:55

Дрзава то сам ЈААААААА! Знаци 113% свака критика упуцена њој и рудоњи је напад на дрзаву!? Људи, односно нељуди та вам мантра висе не пролази! Васе је одзвонило,ви це те се до октобра сами срусити,толика је васа неспособност премијерко крузних токова! Него гдје вам је дукљанин Игор Радојициц,несто га нема у васој кампањи? Неце цовјек да се компромитује подрзавајуци лузере рудоњу и Зељку од крузног тока! Пукл исте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

16.06.2018 07:59

Тацно тако,и јос има образа да прица о дану Републике срам је било. Она и миле славе Дан Републике , па лопузо једна ви који ни малог нокта нисте доприњели уп стварању ви славите. Извели сте наорузане и истетовиране криминалце на улицу

Name

Град

16.06.2018 07:23

Погледајте јој оци. Зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

16.06.2018 07:52

СНСД-ови чланови за контра митинг ишли по државним институцијама са списком ко је запослен,па наређивали да морају да дођу на контра митинг.Потписивали се људи када су кретали и када су се враћали.Да се тачно зна ко је дошао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

16.06.2018 08:08

Знам за Електрицно из Прњавора. Сви радници су морали ици на контрамитинг. По списку су улазили у бус. Нека неко демантује ако није тако било. Цова је са списком стајао на улазу у бус. Сваки пут кад га видим испред Национала док пије кафу са Калабицем зелудац ме заболи. Узас!

Name

Дервента

16.06.2018 08:21

Зоран 16.06.2018 09:52 Све сто сте навели је тацно!!! Имам пријатељицу која ради у опстинској администрацији у Дервенти и она ми је потврдила то исто!

Name

YYY

16.06.2018 17:51

Тачно је да су сви у државним институцијама морали ићи на контра митинг. Моја кћерка је одбила и сукобила се са својом начелницом. Није хтјела отићи и није је нико санкционисао. Она је аполитична и рекла да је нико не занима са улице.

Name

Вера у боље сутра

16.06.2018 08:44

Како се то хрвати боре за рс додик хрват а зељкицу родила хрватица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прав

16.06.2018 09:16

Дакле: завршио средњу школу, завршио факултет ( државни) радио у приватној фирми, сада радим у државној фирми са ССС кажу нема р мјеста са ВСС. Имам жену (не ради) и дијете. НИКАДА МИ ГОРЕ НИЈЕ БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре прав

16.06.2018 10:11

Ако ти нешто значи већина живи тако, а мањина видиш сам авиони, камиони... Олош,доћи ће и њима крај!

Name

Нобеловац

16.06.2018 15:08

Иво Андриц је давно написао: "Наидју понекад теска времена,кад паметан зацути,будала проговори,а фукара се обогати." Назалост,то вријеме се тренутно нама десава.

Name

СНСД

16.06.2018 09:20

Какав бунт, окупи се пет људи на пјесацком? О цему ви причате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре снсд

16.06.2018 10:12

Видјећеш 7.јула па 7. октобра!

Name

ЗА СНСД

16.06.2018 12:01

У СТРАХУ СУ ВЕЛИКЕ ОЧИ.МАЈМУНИ СЕКТЕ ШТО СЕ КРИЈЕТЕ. СРАМОТА ВАС СЕ ПОЈАВИТИ НА УЛИЦИ, ПЛАШИТЕ СЕ СВОЈИХ ДЈЕЛА. ЉУДИ ВАМ НЕЋЕ НИШТА ЗНАМО ОДАВНО КО СТЕ. САМО НЕМОЈ ТЕ ЛАГАТИ ЗА ТО ЧИКО ПЉУЈЕ.

Name

Ре СНСД

16.06.2018 13:59

Ви из те странке нисте у стању своје породице одрзавати како треба,као ни дотицна та кодјоја премијерка.Има го...на висе него ико.Као и предизборне кампање такве су вам и породице:лаз,преваре,прељубе,фрустрације,варања,.....Фуј.

Name

СНСД

16.06.2018 15:13

Само ви вриједјате и надајте се до октобра....

Name

СНСД

16.06.2018 15:18

А ста је седмог јула? Нека сетња? Само ви сетајте, послије октобра вам неце бити до сетње.

Name

СНСД

16.06.2018 15:56

Фино сам се извинуо, није 5 већ 11 људи.

Name

Ре СНСД

16.06.2018 17:54

Увреде и понизавања смо науцили од позиционара и власти.Ста цес....морали се прилагодити вама јер се са вама не мозе културно.Само подло,погано,крвницки.

Name

Ема

16.06.2018 13:26

Ај будало једна јадана про ис питај себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

16.06.2018 17:41

Зељка је апсолутно и дефинитивно краљица монолога без икаквог смисла и знацења, осим да се доказе и показе да не остаје ником дузна. :Д

ОДГОВОРИТЕ