Видео - Њемачки медији: Гдје смо ово дошли?!

Фудбалски савез Немачке одабрао је мали градић Ватутинки да им буде база за Светско првенство, а немачки новинари затечени су шта их је дочекало у Русији.

Фудбал 15.06.2018 | 17:15
Видео - Њемачки медији: Гдје смо ово дошли?!
Немачка је пре четири године освојила Мундијал у Бразилу, међутим тамо је била смештена у луксузном хотелу, са погледамо на плажу и море, а сада...

Сада то изгледа доста скромније, без имало луксуза и поједини медији остали су затечени са стањем градића који има око 12.000 становника.

Ипак, фудбалска репрезентација Немачке није хтела да прич о слабим условима пошто су у Русију дошли да играју фудбал.

"Мислим да је ок. Овде можемо да одрадимо тренинге које смо мислили. Нормално је да када дођете да вас сачека нешто ново. Нешто не ради добро, али и то је океј. Рецимо, Томас Шнајдер нема воду, али ја имам", кроз смех је рекао Тони Крос, али и додао:

"Основна структура је добра и немамо шта да се жалимо или тражимо изговоре".

Поједини медији и новинари су се запитали где су то дошли, међутим важно је да се играчи Немачке осећају добро и да су спремни за одбрану титуле.

Немачка на Мундијалу стартује у недељу од 17 часова када ће се састати са Мексиком. Утакмица се игра у Москви.

Подсећамо, Немачка је у Бразилу сама изградили комплетну базу (хотел, тренинг центар...) јер није била задовољна условима. Касније када су одлазили из Бразила као шампиони света цео овај комплекс оставили су хуманитарној организицији за сиромашну децу.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар