Маринковић: Веза са Партизаном је већа од уговора!

Млади бек црно-белих поручио је да није имао много дилеме око продужетка сарадње са клубом у коме је одрастао.

Кошарка 21.06.2018 | 17:30
Маринковић: Веза са Партизаном је већа од уговора!
Вања Маринковић, један од играча којима је на крају сезоне истекао уговор са Партизаном, а чији останак је означен као приоритет у актуелном прелазном року, уверен је да ће црно-бели 2018/19 направити видан корак напред.

Партизан је ове године освојио Куп Кораћа, није се пласирао у плеј-оф АБА лиге, док је у Суперлиги Србије елиминисан од Црвене звезде у полуфиналу плеј-офа.

Маринковић (21) практично није ни одиграо два меча те серије, јер је на почетку првог изврнуо скочни зглоб.

"Партизан и мене везује нешто много веће од уговора. Самим тим, неке дилеме није било. Веома ми је драго што остајем и убеђен сам да ће наредна сезона - и за клуб и за мене - бити много боља од претходне", истакао је Маринковић након што је потписао уговор до лета 2020.

"Припремићемо се најбоље што можемо и дати све од себе да у свим такмичењима будемо на нивоу који се од Партизана очекује", додао је некадашњи млади репрезентативац.

Он је у АБА лиги минуле сезоне бележио 11,3 поена поена по утакмици, а у Еврокупу 12,5 поена, што ће имати прилику да побољша предстојеће јесени, с обзиром на то да су црно-бели добили "вајлд кард" за наступ у другом по квалитету европском такмичењу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар