Тошић иде у Турску?!

Нови прволигаш креће јако - хоће Бамбија Тошића! Раније Тразбон, а сада је искусни везиста на тапету новог турског клуба.

Фудбал 15.06.2018 | 19:45
Тошић иде у Турску?!
Турски Ризе овога лета јури појачања после промоције у прву лигу Турске. Тај тим тражи појачања и на страном и на домаћем тржишту, а како пишу турски медији на мети овога клуба је и Зоран Тошић из Партизана. 

Раније је за њега био заинтересован Трабзон, а сада је то Ризе.

Тошић се налази међу именима које Ризе има на својој потенцијалној листи жеља. Спортски директор ИбрахимУзулмез и његови асистенти желе трансфер овог искусног фудбалера. Са друге стране, технички директорМехмет Али Караџа који је био део скаутинг тима сматра да Тошић не жели овај трансфер.

Пошто Тошић има уговор до 2020. године, људи задужени за трансфере у Ризеу су тражили, као једну од опција, да прво позајме Тошића па би га касније откупили.  Углавном, Тошић је код Ризеових људи добио максималне "оцене" и играч је кога би радо видели у свом јату. Потребан им је тако искусан и фудбалер таквих квалитета које Тошић несумњиво поседује.

Ради се о клубу који је прошле сезоне био први у другој лиги Турске и обезбедио је директну промоцију у Супер лиг. Зато овога лета раде на појачавању екипе, а видећемо да ли ће успети да дођу до Тошићаовога лета.

Интересовање свакако постоји од стране клуба чије су боје плаво-зелене, а чији је главни спонзор произвођач чаја Чајкур.

Тошић има 31 годину, а у Партизану је у свом другом мандату од августа 2017. године када је напустио ЦСКА из Москве. У каријери је играо за Будућност Банатски двор, Банат, Партизан, Манчестер Јунајтед, Келн и ЦСКА. Није играо у Турској, а често се баш клубови из те земље интересују за њега.

Тако је и овога пута. Видећемо каква ће бити Тошићева одлука овога лета.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар