Отац сумња да му је син отет

Отац несталог новинара Стефана Цветковића, Миливоје Цветковић, рекао је да сумња да је његов син насилно извучен из аутомобила који је пронађен са упаљеним светлима и отвореним вратима у Београдској улици у Белој Цркви.

Србија 14.06.2018 | 17:09
Отац сумња да му је син отет
Како је Миливоје Цветковић испричао за "Курир" то мисли јер је у "колима био упаљен и радио када су га пронашли".

Он је додао да је веома забринут због нестанка сина за који је сазнао од полиције.

- Требало је да иде на пут, мислим да је хтео да оде у Русију, али он није са нама детаљно причао о плановима - рекао је Цветковић.



Полиција је, додаје Миливоје Цветковића, од свих чланова породице узела изјаве како би им то помогло у истрази нестанка новинара.
 
- Узели су изјаве од свих нас, чак и од Стефановог сина који је у тренутку нестанка био у Београду где студира - рекао је он.
 
Цветковић је додао да је његов син писао о разним темама и да се није плашио никога.

- Не знам да ли му је неко претио, а сумњам да би нам то и испричао - закључио је Цветковићев отац



Министарство унутрашњих послова Републике Србије одмах по сазнању да је нестао новинар Стефан Цветковић укључило је више различитих организационих јединица у потрагу и претрагу ширег терена где је пронађено возило које је он користио, саопштио је МУП.
 
У Белу Цркву је из Београда упућено више десетина припадника Жандармерије, затим рониоци због претраге језера и канала Дунав-Тиса-Дунав, као и припадници криминалистичке полиције.

На лице места упућено је и више водича службених паса Полицијске бригаде, а ангажована су и два хеликоптера Министарства унутрашњих послова који надлећу терен у околини Беле Цркве.

Полиција претражује и околину канала Дунав-Тиса-Дунав, тамо је присутан велики број припадника жандармерије и полиције и велики број возила жандармерије. На каналу су ноћас преноћила и два пецароша из Краљева, који су "Блицу" рекли да их је полиција испитала, али да су навели да је ноћ протекла мирно. Они су рекли да ништа сумњиво нису приметили.

Полиција интензивно ради на расветљавању свих околности овог случаја.

Подсећамо, Полицијској станици Бела Црква ноћас је пријављено да се у Београдској улици у Белој Цркви налази паркирано путничко возило марке „поло“ на коме су отворена возачева врата и упаљена светла.

Полицијски службеници су одмах изашли на лице места, након чега ја утврђено да је реч о возилу које користи новинар Стефан Цветковић, а које је власништво његовог оца.

О овом догађају одмах је обавештено надлежно тужилаштво, а полиција је расписала потрагу за Стефаном Цветковићем.



(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар