СП: Салах спреман за Уругвај!

Селектор Египта Ектор Купер рекао је да је највећа звезда тима Мохамед Салах спреман за прву утакмицу на Светском првенству против Уругваја.  Салахов рођендански поклон: Играће!!! Египћани оптимисти пред старт на Мундијалу.

Фудбал 15.06.2018 | 10:15
СП: Салах спреман за Уругвај!
Наступ Салаха против Уругваја био је под знаком питања због повреде левог рамена коју је зарадио у финалу Лиге шампиона против Реал Мадрида прошлог месеца.

"Салах је добро, опоравио се... Могу скоро 100 одсто да гарантујем да ће играти, ако се не догоди нешто непредвиђено", рекао је Купер.

Он је додао да ће лекари наставити да прате здравствено стање играча Ливерпула и током данашњег тренинга, али је истакао да је велики оптимиста.

Утакмица између Египта и Уругваја на програму је у петак од 14.00.

Салах ће у петак напунити 26 година.

Милорад Мажић ће бити на центру. А поред њега највећа звезда египатског фудбала, али и једна од највећих у свету тренутно.

Да, фудбалер Ливерпула Мохамед Салах ће бити у тиму Египта у првом мечу на Мундијалу у Русији, против Уругваја у петак од 14 часова (по средњеевропском времену). А да све буде још лепше - Салах ће сутра напунути 26 година! 

"Салах је добро, опоравио се... Могу скоро 100 одсто да гарантујем да ће играти, ако се не догоди нешто непредвиђено", рекао је селектор египатске репрезентације Ектор Купер на конференцији за новинаре.

Наступ Салаха против Уругваја био је под знаком питања због повреде левог рамена у финалу Лиге шампиона против Реал Мадрида прошлог месеца.

Купер је, међутим, рекао да је Салахов опоравак ишао брже од очекиваног, али да ће лекари свакако бити уз њега и пратити његово стање.

"Уз њега смо, трудимо се да му улијемо самопуздање. Лекари су му дали опцију - ако желиш да играш, играј. Знам Салаха веома добро, знам да није страшљив. Сви смо свесни да ризикујемо ако га ставимо у тим, али, ако он то буде желео, убеђен сам да ће дати све од себе", додао је Купер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар