Нови трендови важни за бизнис

Интензивни развој друштвених мрежа све више мијења начин пословања и освајања глобалног тржишта.

Република Српска 13.06.2018 | 22:45
Нови трендови важни за бизнис
Како се изборити за што боље мјесто на интернет претраживачу и колико је то битно за коначан пословни успјех, говоре менаџери за онлајн бизнис у емисији БН телевизије "Глобално".

За сваки посао па и онлајн бизнис потребна су основна економска знања - како доћи до потрошача и заслужити његово повјерење. А наравно, за услугу или робу коју нудите да поштено и зарадите, указују онлајн маркетинг менаџери.



"Људи ће да вас прате, ако што више дијелите своје знање. Многи се тада запитају, па како ће на такав начин зарадити. Па људи ће жељети да вас упознају, да сазнају још више и онда ће бити спремни да плате ту услугу", објашњава Иван Билди, онлајн маркетинг менаџер.

Старије генерације са скепсом посматрају те нове трендове, али млади се радо упуштају у нове изазове и уче.

"За бављење онлајн бизнисом треба учити од најбољих. Ако не знаш како да се упустиш у тај посао, копирај само најбоље, види како се они оглашавају и учи", савјетује Милан Стронгмен Јовановић, први онлајн персонални тренер.

Са све већом експанзијом онлајн бизниса, цијене оглашавања стално расту, јер све више пословних људи види шансу у таквом начину освајања тржишта.

Експанзија интернета све више потискује штампу и билборде, док телевизија за сада одолијева тим ударима, оцјењују саговорници емисије "Глобално".



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Фактицки

14.06.2018 04:34

Највазнији трендови за бизнис су дезинформације. хттпс://www.интермагазин.рс/у-босну-долази-40-британских-специјалаца-ево-ста-им-је-задатак/ Ха, ха..па ако се странци за ових 20 година нису наспијунирали онда никада неце! Ето циме се бави нас предсјдник док брод тоне.. Супља прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

професор

14.06.2018 04:52

Мозда нема директне везе са интернетом, али мора се нагласити да је један веома вазан тренд унистење образовног система какав је спроведен задњих година у БиХ. Са оваквим младим људима није могуца БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А резултати рада?

14.06.2018 04:54

Фаворизовање незнања и тајскунског металитета које је Додик спровео је сада у моди.

ОДГОВОРИТЕ