Ученику пријети затвор

Копривничка полиција и даље проводи криминалистичко истраживање о матурској вечери Обртничке школе на којој је ученик нокаутирао професора и тешко га повриједио. Младић још није кривично пријављен.

Регион 13.06.2018 | 11:06
Ученику пријети затвор
"Још траје криминалистичко истраживање. Само то у овом тренутку могу казати", рекао је за "Подравски" портпарол полиције Дражен Лаљек.

Истом порталу незванично је потврђено како је ријеч о прелому јагодичне кости с помаком усљед трауме узроковане ударцем, али чека се званична потврда љекара како би полиција могла да поднесе кривичну пријаву.

Затим би се пријава могла прослиједити Општинском државном тужилаштву за младеж у Копривници, а младић због наношења тешких тјелесних повреда може бити кажњен од шест мјесеци до пет година затвора. Професору, пак, пријети строга дисциплинска мјера Обртничке школе.

Подсјетимо, прије недјељу дана ученик је претукао професора на матурској забави у хотелу Подравина у Копривници. Цијелом инциденту кумовао је алкохол, а свједоци тврде да је професор провоцирао ученика који га је затим ударио шаком у главу. Матурској вечери присуствовало је скоро 100 ученика.

Извор: Индеx.хр

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бели Србин

13.06.2018 10:09

Шта је тражио то је добио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цроа

13.06.2018 16:33

Није дзаба ,гарантујем.