Давор Драгичевић има нове снимке

И данас је одржано окупљање грађана Правда за Давида на Тргу Крајине у Бањалуци.   Отац настрадалог Давида Драгичевића, Давор обратио се окупљенима.  Давор се захвалио људима из Новог Града на статуи коју су му поклонили.  

Република Српска 12.06.2018 | 20:22
Давор Драгичевић има нове снимке
Он је рекао да Тужилаштво и МУП РС не смију рећи шта је истина, јер је превише сурова. Зато је позвао све грађане да 7. јула на Тргу Давида Драгичевића дођу и мирно и достојанствено покажу снагу борећи се за ту истину.

Он је послао и поруку институцијама РС.

Рекао је да има нове доказе.



"Имам нове снимке, не будете ли до октобарских избора ријешили мучање, малтретирање и убиство мог сина бићу принуђен да дјелујем. Давид није поклекао пред злочинцима, нећу ни ја поклекнути пред вама, злочинцима и убицама, припадницима МУП-а у спрези са Тужилаштвом и осталима који сарађују са њима", рекао је Давор.

Он је још једном затражио да се случај ријеши до избора, овај пут наводећи шта ће у супротном учинити. 

"Ви рушите ову државу. Не будете ли ријешили до октобарских избора случај, све ћу пустити доказе које имам, нека свијет види у каквом мраку живимо и како се убија један двадесетједногодишњак. Сурово. Нисмо исти. Уз нас је народ и преко 90 одсто припадника МУП-а и Тужилаштва, поштених и часних", поручио је Давор.



Давор је и данас предао кривичне пријаве у ОЈТ Бања Луке.

Погледајте изјаву:







(Бука)

Коментари / 64

Оставите коментар
Name

Вјеруј

12.06.2018 18:26

Тако је Даворе! Јадници јадни који подржавате злочин, шта ћете сада? Шта ћете послије свега?! Истина је пут ПРАВДЕ ♥️

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

12.06.2018 19:02

Опет се јавља овај нечовјек и убица са својим коментаром, а већ смо казали да нељуди не долазе на овај портал. За нас су убице и саучесници у убиству сви који говоре против Давора, људске громаде. Нисте му ни до глежња. Правда за Давида побјеђује! Све се дешава по божијиј промисли! Злочинцима и убицама ближи се крајјјјј!!!!

Name

ккк

13.06.2018 04:43

Погледајте ста ради Додикова мафијаска масинерија: Тузиластво игра на вријеме да се добије у стратигији одбране попут ове на линку. Власт политизује слуцај у властитом страху да не изгуби фотељеу! хттпс://www.интермагазин.рс/све-је-тако-провидно-добро-позната-екипа-стигла-у-републику-српску-да-сруси-додика/

Name

сдф

13.06.2018 06:26

И ста це бити кад казе или показе доказе? НИСТА?? ОВА НАКАЗНА ДРЗАВА НЕЦЕ РЕАГОВАТИ УОПСТЕ!! ниста. ово је најбољи нацин. лагано их исцрпљивати. лопове и манијаке са власти.

Name

Ре сдф

13.06.2018 07:37

Па дрзава би сад требала да реагује. Давор казе да сви који имају доказе а не реагују да су сауцесници. И цовјек је управу. Само по тој дефиницији и он је сауцесник. Ако има доказе и неце да их преда тузиластву(копије) и он крије злоцин. Зао ми је Давида али засто цека са доказима. У најмању руку то је провоцирање и неморално а испада и да и он цини злоцин. ОТРИЈТЕ ИСТИНУ ЈАВНОСТИ! (И Давор и тузиластво). Засто се цекају избори? Момак је мртав, ако тузиластво по закону нема право да јавно изнесе доказе отац сигурно има. Нема потребе цекати ниста а поготово не изборе, осим ако није циљ да се преко овога води кампања. Давор у скупстини прозове људе именом и презименом да су сауцесцници у убиству, након тога исти тај злоцин пријављује на нн лице. Засто цека са "доказима"? Родитељима сије страх прицама о доказима и злоцинима а стално се несто цека! НЕМА СТА ДА СЕ ЦЕКА!

Name

п

13.06.2018 07:45

КАКО ЈЕ ОВО ТУЗНО, МОЈ НАРОДЕ.ПРИПАДНИЦИ ПОЛИЦИЈЕ ТИ УБИЈУ ДИЈЕТЕ И ТО ЦИЈЕЛА БАЊА ЛУКА ЗНА АЛИ МОРАШ САМ ТО ДА ДОКАЖЕШ! ГДЈЕ МИ ТО ЖИВИМО?

Name

Лија

13.06.2018 07:45

Господине Драгичевићу, молим вас у име свих који желе нормалан живот, који желе да се више никада не понови трагедија која је вас задесила. Молим вас у име свих честитих и поштених припадника МУП- а Републике Српске, у име поштених и честитих тужилаца и судија, не чекајте те је... изборе, одмах и сад, све доказе које имате јавно објавите. Вјерујте да нико неће моћи зауставити талас који ће потопити убице и криминалце. Сви поштени и часни у Републици Српској, стаће у заштиту поштених и часних припадника МУП-а и Тужилаштва који ће доказатзи истину о страдању вашег сина. Тргови и градови ће бити мали да приме све оне који вас подржавају.

Name

Јој-СДФ

13.06.2018 07:49

Ако дрзава односно институције не уцине ниста а вјерујем да неце, ефекат це бити велики ако народ види те застрасујуце снимке прије избора и ето им тотални фијаско на изборима.Ово кад писем мислим да у овом народу има доста храбрих, паметних, промисљених и осјецајних људи који це изици на изборе и гласа против убица.

Name

СНСД

13.06.2018 07:53

Па јели твој приватни портал?

Name

ре СНСД

13.06.2018 08:49

Није приватни портал већ на нашу народну жалост - ЈЕДИНИ НАРОДНИ ПОРТАЛ У РС!ЈЕДНИНО НА БН МОЖЕШ ЧУТИ ОНО ШТО ПОЛИЦИЈА И ВЛАСТ КРИЈУ И РАДЕ!

Name

ре Јој-СДФ

14.06.2018 12:39

Знаци предмети који доказују убиство цекају изборе да би се употребили у политицкој кампањи? Од твог коментара ми се окреце зелудац. МОМАК ЈЕ МРТАВ!!! Зар на мртвом Давиду правите кампању? Какву правду помињете ако оправдавате то сто се докази крију до избора? Давид своју правду мозе да цека до избора? Нека убица до избора убије јос некога? Схватате ли ви ста прицате? Како год да се тумаце ови поступци и изјаве испадате болесници. Да гласам за оне који одобравају скривање доказа у политицке сврхе? Па тако несто мозе одобрити само психопата који нема ни најмањи појам о моралу и људскости! Какву промјену да оцекујем ако такви додју на власт? Свака истрага це се водити у складу са политицким потребама? Срам Вас било! И отац је јадан ако це истрагу о убиству сина да води према изборима. Давид се окреце у гробу. Овим изјавама само русите сопствени рејтинг.

Name

кога

12.06.2018 18:28

Брига за те твоје фантазије. Само пар око тебе тих беспослицара исту плоцу врти сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНТИБОТ✊

12.06.2018 18:56

БОТЕ ИДИОТЕ, па дивољно би било да врти: КО ЈЕ УБИО МОГ СИНА ДАВИДА, НЕКА ПОЛИЦИЈА КАЖЕ КО ЈЕ УБИЦА, КО ЗАТАШКАВА ЦИЈЕЛИ СЛУЧАЈ. А шта, теби је то све досадно? Желиш нешто занимљиво? Биће ти занимљиво у октобру, БОТИНО ГЛУПА.✊

Name

Бг

12.06.2018 19:05

Потпуно си у праву,меље само двије реценице,и надере се ракијетине,и тако блеји по тргу,и оних 30будала сендвицара аплаудира. Узас

Name

Нинџа Корњача за кога

12.06.2018 19:11

Ти си беспосличар и протува,ако ти се не свиђа,а ти разгули тамо гдје је теби занимљивије. Правда за Давида.

Name

"КУГО"

12.06.2018 19:12

Даће Бог и теби,ја ти то желим од Срца!

Name

Рамбо за Бг

12.06.2018 19:34

Полако блејацес и ти,има времена.Неће се заборавити колики сте нељуди били када је требало показати солидарност.Тебе и сличне теби не треба удостојити ни једног погледа,а камоли нешто висе,ви сте отпад људски.Правда за Давида.

Name

за кога & Бг

12.06.2018 19:48

Боте дротино , баш те шеф притиснуо, "цркнут" ћеш од муке.

Name

За Бг

12.06.2018 20:00

Ооооооо, па висе је ту од 30 људи. И нису сендвицаре. Твој коментар ми лици на коментар неке пописуље. Имас ли ти какву тацку или зарез у томе сто си надробила?

Name

За бг

12.06.2018 20:22

Пукни од муке, лази, мази дроте криминални. Вријеме је пред нама. Нема назад

Name

РЕ

12.06.2018 21:52

ЉУДИ НЕБОБАЗИРИТЕ СЕ, НИТИ КОМЕНТАРИСИТЕ ОВЕ САТАНИСТИЦКЕ КОМЕНТАРЕ, НЕ ЦИТАЈТЕ ИХ УОПСТЕ. ВИДИТЕ ДА ЈЕ ТО БОЛЕСТАН УМ ПОД ДЕЈСТВОМ ДУХОВА ПОДНЕБЕСЈА. ТЕСКО КУЦИ У КОЈОЈ ЗИВЕ, ОНИ ВЈЕРОВСТНО НЕМАЈУ РОДА НИ ПОРОДА НИТИ ЦЕ ИМАТИ. МИ ОСТАЈЕМО УЗ ДАВОРА, А КАД ИМ УБОКТОБРУ ПОКАЗЕМО СВЕ ДОКАЗЕ НЕЦЕ ЗНАТИ НИ КАКО СЕ ЗОВУ. ДАВОРЕ ИЗДРЗИ СВИ СМО УЗБТЕБЕ ,ПУСТИ САТАНИСТЕ НЕКА СЕ ПАТЕ ЈОС МАЛО.

Name

Скептик

12.06.2018 18:32

Нема шта , очекујемо да се коначно појави ИНСАЈДЕР из МУПа. Неко неће моћи да издржи притисак, пукнуће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инсајдер

12.06.2018 20:32

и да дадне фотографије са обдукција,бит це занимљиво видјети.

Name

Моусе

12.06.2018 18:47

Даворе имаш подршку од поштена и честита народа.Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

12.06.2018 19:58

Подрска свих људи иоле нормалних за Давора дзина људског!Правда за Давида,правда и истина за све !

Name

Сојиц

12.06.2018 18:55

Пријатељу , уз дузно постовање , мислим да је конацно вријеме да казес то сто знас и објелоданис све те доказе , инаце цес изгубити повјерење људи који ти вјерују , засто стално пролонгирас те рокове , кази одмах , имад подрску свих нормалних људи у БиХ па и сире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лон Wолф

12.06.2018 19:41

Свако гостовање министра Лукача на РТРС у вези случаја Давида Драгичевића је у његовом обраћању садржало реченицу:"Ја сам у вријеме нестанка и проналаска тијела Давида Д. био на службеном путу у Африци." Али баш сваки пут. Размислите о томе.

Name

Јулио

12.06.2018 20:06

Примјетим код тебе Сојицу крокодилске сузе. Није Даворово да спроводи истрагу, подизе оптузнице и пресудјује, то треба да раде МУП и Тузиластво, а оцигледно је да они то не зеле да раде. Поставља се питање засто не зеле, да ли зато сто су они уцествовали у убиству или стите некога ко је увествовао. Друга ствар, не брини да це Давор изгубити подрску, напротив. Правда!!!

Name

ре

12.06.2018 20:19

Шојићу! По овоме што си написао вјерујем да си добронамјеран у смислу демистификације овог случаја, ал' по имену са којим се потписујеш личи ми да у своје виђење уносиш мало неозбиљности, да не кажем хумор коме апсолутно у овом случају није мјесто. Шта ако докази које Давор покаже потврде Васковићева писања о овоме? Да ли су наше институције овако избламиране спремне евентуално да се са тим суоче? Боже дај да јесу, лично сам скептик. Није ли мало чудно што после оволиког узнемиравања јавности још никоме није уручен налог за хапшење, а могло се с' правом уручити неколико. Није ли чудно што после толико очитих пропуста нико не поднесе оставку, а нити би смијењен? Што је још чудније нема назнака да сам врх овог ентитета преломи преко кољена и неком се кључним људима захвали на досадашњем раду. Због именовања "неких" на веома одговорна мјеста упути извињење овом забринутом народу и каже "поштовани грађани извините, погријешили смо". Шојићу! Да су институције биле дорасле мјесту на коме су сад неби стотине хиљада широм свијета протествовале, честити и богу хвале отац Давор би чешће био на синовом гробу него на синовом тргу. Починиоци би били иза решетака, а сви ми срећно живјели у правној држави. А овако??? Правда за Давида!!!

Name

Мурга Дрот

12.06.2018 20:44

Макар си се подписао како ти доликује, ,,СОЈИЦ,,.Сватили смо твој ментални склоп.

Name

РЕ СОЈИЦ

12.06.2018 21:55

КО СИ ТИ ДА ДАВОРУ НАРЕДЈУЈЕС СТА ДА РАДИ. АКО ТИ СЕ НЕ СВИДЈЕ ИДИ СА ОВИМ ЗЛИКОВЦИМА, НИКО НИСТА ОД ТЕБЕ НЕ ТРАЗИ. ИДИ СВОЈИМ ПОСЛОМ.

Name

Добојлија

13.06.2018 18:44

Сојиц је у праву. Дај висе реци ста знас, јер ово управо сто ради мислим да има везе са СЗП. Цуј изборе цека ма дај молим те!!! Зао ми је цовјека , ал ја му висе не вјерујем.

Name

НЕМОЗЕ ДРУГАЧИЈЕ

14.06.2018 22:58

ПА НИЈЕ НИ ДАВОР ЛУД ДА ПРОСИПА ЈЕДИНУ СТВАР КОЈОМ ИХ ДРЗИ У ШАЦИ. И ТРЕБА ДА ЦЕКА СТО ДУЖЕ МОЖЕ СА ТИМ ДОКАЗИМА. МОЗДА НЕКИ ОД ТИХ ЛОПОВА У МЕДЈУВРЕМЕНУ ПУКНЕ ИЛИ СЕ ПОЧЕРУПАЈУ ИЗМЕДЈУ СЕБЕ. А ИДЕАЛНО ВРИЈЕМЕ ЗА ТО ЈЕ ПРЕД ИЗБОРЕ, ЈЕР САМО ТАКО МОЗЕ ДА ИМ НАЈВИСЕ НАСМЕТА. И ОН КАО И СВИ НОРМАЛНИ ЉУДИ ЗНА ДА ОД ПРАВДЕ НЕМА НИСТА ДОК СУ ОВИ ЛОПОВИ НА ВЛАСТИ.ШТА ГОД ОДЛУЧИ ИМА МОЈУ ПОДРШКУ. љУДИНА СИ И ТАКАВ И ОСТАНИ.

Name

Рада

12.06.2018 19:03

Свака част Само напријед уз тебе смо Правда за Давида Подршка из Израела Све их потрпати у затвор !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА РЕ

12.06.2018 22:05

УПРАВО ТАКО. ДАВОР ИХ ИМА У САЦИ. СВАКА МУ ЦАСТ НЕКА СЕ МАЛО МУЦЕ, НЕКА САМИ ПРИЗНАЈУ СВОЈ ЗЛОЦИН. ДАВОРЕ СВАКА ТИ ЦАСТ.

Name

Зворник

12.06.2018 19:33

Даворе брате,убили су ти дијете,који октобар,само им дајес простора да смисљају како да се извуку. Пуцај из свих располозивих средстава,одмах и сада. Правда за Давида!✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас народа

12.06.2018 20:24

Прво нека теби пуца у главу!!!

Name

За глас народа

12.06.2018 21:01

И ти си глас народа??? Постоји ли тема на коју ти не набацис свој странацки коментар??? Пуцај ти сам себи у главу, мамлазе неопјевани!!!!

Name

Ре ЗВОРНИК

12.06.2018 21:58

КАКО СИ ТИ ГЛУП. СВЕ ИМА СВОЈЕ ВРИЈЕМЕ. БИТНО ЈЕ ДА ИМАМО ДОКАЗЕ. А ВАМА КОЈИ СТЕ НЕСТРПЉИВИ СИРОКО ЈЕ ПОЉЕ ИДИТЕ СВОЈИМ ПОСЛОМ ,НИКО НИСТА ОД ВАС НЕ ТРАЗИ. ДАВОР ЗНА СТА РАДИ.

Name

Рицкy за глас народа

13.06.2018 05:01

Ниси ти глас народа, већ си глас своје затуцане странке,а то није исто.Ти да си уз народ,не би брбљо тако нешто,биједан си.Ми смо два различита свијета,и требало би да живимо одвојено,у различитим,засебним државама. Правда за Давида.

Name

Мир

12.06.2018 19:47

Нек му бог подари снагу да истраје....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драганчићу, Драганчићу Лукачићу

12.06.2018 19:48

Драганчићу Лукачићу, Шојић би рекао, смијеши ти се КАФЕЗ вриједности 45 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

13.06.2018 12:33

Хахахахаха колико си смијесан,вристим од смијеха..хахахаха Лукац се вјероватно насикирао због вас 15 тастатура ратника,у пм

Name

Диносаурус

12.06.2018 20:07

Давид је постаи манипулатор. Има ,наводно,све доказе али ето неце да их објави. Казе да це цекати изборе! З,ста се он уопсте бори. Овие сто га назјвају громадом питам да ли је ово нормално понасање?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре диносаурус

12.06.2018 20:29

Давид није висе медју зивима,он је сада медју Андјелима. Пази ста писес. Правда за Давида!

Name

РYе ДИНОСАУРУС

12.06.2018 22:01

ПОДРСКА ЗА ДАВОРА. АКО ТЕБИ НЕСТО НЕ ОДГОВАРА ТИ СТАНИ НА СТРАНУ ЗЛОЦИНАЦА И УБИЦА А ЦИНИ СЕ ДА СИ ВЕЦ ТАМО. НИКО ТЕ НИСТА НЕ ПИТА.

Name

Владо

13.06.2018 00:21

Људи, ако цовјек све зна, и ко су убице, и ко су сауцесници, и има доказе, и има снимке, па ста цека? Засто све лијепо уз присуство медија не преда надлезнима? Засто, муцните мало главом? Засто он спомиње да неце бити избора, ста то знаци, пријети некоме, свима нама?

Name

ре владо

13.06.2018 07:05

Шушка се да ће Давор основати странку

Name

Когде

13.06.2018 08:11

Зна полиција врло добро да Давор има доказе али му не смију ниста. Јервсу они уцесници злоцина. А зна и Давор врло добро да и ако птеда доказе да це то да сакрију односно да неце ниста уцинити. Пат позиција до даљњег. Стразбур преузима . Укидање ингеренција РС због уцествовања у криминализацији система. Лукац илиц и цулум бице казњени.

Name

Полице

12.06.2018 20:40

Америцка полиција је брутална,са њом нема зајебанције али неки дан смо видјели како су 5-6 полицајаца експресно суспендовани и процесуирани када су у лифту без неког великог разлога испребијали црнца.У цему је проблем код нас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

12.06.2018 21:05

Правда за Давида.

Name

Нена

12.06.2018 20:50

Подрска Давору,Правда за Давида,Правда за Дразенка Проле,Правда за Дзенана,Правда за све не ријесене слуцајеве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комисар Лукац

13.06.2018 04:30

Полако Нено, да видимо ста казе крња НС против мене.. Јесам ли папак или не, ха, ха..

Name

Дервента

12.06.2018 21:52

Е мој милокраде,костаце те овај *задес* власти у октобру а како је кренуло мозда и прије!!! Да имас памети као сто немас ти би дао све од себе да ријесис овај слуцај медутим ти цинис све да се ово УБИСТВО затаска! Близу је октобар милокраде тик так тик так...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.06.2018 07:10

Будало ботовска

Name

Правда за Давида

12.06.2018 22:26

Убице цува полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА СОЈИЦА

12.06.2018 23:59

СОЈИЦ =ДОДИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

13.06.2018 03:01

ПРАВДА ЗА ДАВИДА! За вас који јос увијек , послије свих гнусних лази полиције, гледате РТРС И вјерујете банди, сјетите се само ријеци мајке Николе Дуровица: " многи нису ни свјесни у каквој дрзави зиве" .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћуро

13.06.2018 07:05

Ех бол.. Родитељска за своје дијете тешка,, И много боли,,, Саосјећам се,,,, али начин у саосјећању не би требао да буде без граница,,, У задње вријеме ово већ поприма,,, радикализам, идеологију,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕКВ

13.06.2018 08:09

Опет ти!!!! Лако цес ти промијенити страну. Пардон, Ви.

Name

Го

13.06.2018 07:40

ПРАВДА.ПРАВДА.ПРАВДА.ПРАВДА.ПРАВДА.ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

13.06.2018 10:48

Доказе које имаш пусти сад. Какве везе избори имају са тим? Доказе или имаш, или немаш. Ако имаш, зашто губиш време? Разумем твој бол, али не разумем поступке. Овакво твоје понашање даје за право свима који тврде да је протест инструментализован, а ти обичан пион у рукама оних који га воде. Изађи са доказима пред јавност да све ово не прерасте у циркус. Знаш ону "сваког чуда три дана доста"? Не бих желео да се то теби догоди, да се смрт твог детета и борба за истину претворе у нешто сасвим друго из чега ћеш ти изаћи као дворска луда. Ово ти, ако читаш ове коментаре, говорим и као човек, и као отац. Не дај да те потроше, не дај да се преко леђа твог детета играју својих игара. Реци све што знаш, сад и јавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

13.06.2018 10:49

Мени код овога лика ниста није јасно. Зна ко су убице именом и презименом - не говори их него као фол чека да дрзава их надје. Има снимке - не даје их! Глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

13.06.2018 21:01

Овде код нас нема класицне мафије.Овде је мафија Милокрадова власт институциона .

ОДГОВОРИТЕ