У страху су ипак велике очи

"Све наводе, ако је било ко још и сумњао у њих, после кореографије тако сличној "Отпорашкој", укључујући и поздрављање стиснутом подигнутом песницом као опште прихваћени симбол бунта, потврдио је отац страдалог момка, који је недвосмислено рекао: "Ако се овај случај не ријеши, неће бити ни избора у октобру"!

Република Српска 12.06.2018 | 19:36
У страху су ипак велике очи
Уз манипулацију несрећно страдалим Давидом, јаку медијску подршку и позамашна средства, а појачавајући активности кроз непотребне блокаде због цијене горива, одређени кругови стварају пред-петооктобарску атмосферу у Републици Српској, пише у тексту који је објавио РТРС, а пренијела га и Срна.

Текст који је пун инсинуација осликава страх Додиковог режима преносимо у цјелости: 

"Све наводе, ако је било ко још и сумњао у њих, после кореографије тако сличној "Отпорашкој", укључујући и поздрављање стиснутом подигнутом песницом као опште прихваћени симбол бунта, потврдио је отац страдалог момка, који је недвосмислено рекао: "Ако се овај случај не ријеши, неће бити ни избора у октобру"! 

Два наизглед независна и спонтана догађаја, који тобоже немају везе са политиком, стапају се полагано према мастер плану у један: тако од протеста против наводно убијеног момка и протеста против наводно високих цијена грађана, добијамо лагано јединствен протест против Додика, а вала и против Српске!

Таква слика постала је још јаснија, када су са блокаде пута, мегафоном позивали да се придружи "Протесту за Давида", а очигледна потреба за инцидентим ситуацијама и сликама бескомпромисности, што је један од чувених брендова Срђе Поповића, архитекте 5. октобра, виђена је управо на једном од тих пунктова.

Наиме, на окупљене штрајкаче наишло је возило Хитне помоћи, које они нису пропустили одмах, него су ваљда доказујући да су "партизанска власт", провирили да виде крије ли се заиста пацијент иза или љекари фингирају (носе шпијуне, специјалце, радиоактивни материјал…?).

Најбољи доказ да у Српској, из НАТО пластеника расте нова генерација хибрида по мјери баштована Срђе Поповића, јесте и примјер у протестима све активнијег, а на жалост и све популарнијег одборника ПДП-а у бањалучкој скупштини, Драшка Станивуковића, коме је брижљиво изграђен имиџ борца против корупције, човјека из народа и понајвише "народног трибуна", "тотално другачијег од других", што јесте стара отопорашка "фора".

Врх власти Републике Српске, аналитичари из региона, па и иностранства, патриотске организације у Србији, упозоравале су на овакав сценарио и најављивали га мјесецима у раније, тумачећи га на једини исправан начин: покушај гашења Српске.

Иначе, ово није прва слична акција Срђе Поповића, извозника револуције и екипе око њега, али јесте прва на домаћем терену од 5. октобра: не треба заборавити да је Мајдан и насилан преврат, који је водио нацизацији Украјине, експлодирао управо због наводно грађанских протеста око горива, а да је Поповићева улога ту била кључна".

(БН)

Коментари / 108

Оставите коментар
Name

професор

12.06.2018 17:42

Не ради се о гасењу РС, него о гасењу криминалне власти која годинама хара по народним ресурсима. Неспособан предсједник је вец одавно требао дати сам оставку. Овако муци непотребно све факторе прогреса у РС. Срамота. Криминалац без премца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

12.06.2018 18:12

Милораде, хајде ти мало сада о "референдуму" тј. анкети, па ће Бакир мало о рату, али надам се да сте обојица закаснили и жалосно је да су се "обични" народ(и) ујединили због бензина а не због огромне биједе у коме се налазе већ деценијама!

Name

Милко

12.06.2018 18:14

Све је тацно осим циља: није циљ гасење РС него гасење власти лазног цара Милорада Додика и његове пљацкаске камариле. А ови из РТРС и СРНЕ могу себи одмах поцети тразити посао код неког приватника, јер це бити пометени.

Name

Борац

12.06.2018 18:26

Очито је да су владарима жовота и смрти у РС срце сишло у пете а има и зашто. Доста је овај народ трпио ове зулумћаре који су окрутнији од турака у османлиско вријеме. Чуде се што гладан народ протествује због скупоће. Схватите багро да је народу догорјело до ноката и овај пут вас никакви спинови неће спасити и то је чак и вама толико осионим и надобудним опијених само вама познатом славом а задојене криминалом постало јасно. Октобар је за вас судњи дан.

Name

Ре:

12.06.2018 18:26

Препао се...ово је вец други пут...први пут због Хипо банке.

Name

XXX

12.06.2018 18:26

Свака част Драшку Станивуковићу! Момак је за узор какав омладинац треба бити. Драшко је уз народ, а не против народа. Власт се одродила од народа. Опљачкала, покрала, убија младе људе., итд. Шта би још хтјели од нас идиоти покварени. Продајете нам демагогију 12 година. Гдје су паре од акциза?

Name

Мрмак

12.06.2018 18:28

Нека Додик тузи сам себе да видимо је ли прорадило тузиластво!

Name

Пролетер

12.06.2018 20:17

ко он сваку активност против режима назива активношћу против РС, онда он поистовјећује себе са РС, а ту народа нема у комбинацији. Све што се деси, он каже да је то против РС. сад ако удари 35 степени у хладу, он ће рећи како је то опасност за опстанак Српске.

Name

Црни Груја

12.06.2018 22:08

Што би народ рекао "гуза гаће жваће".

Name

знање-имање

13.06.2018 04:32

Додо, досло је вријеме да се пали или трактор или еликоптер..

Name

МД

13.06.2018 04:35

Ајд не *ери!

Name

ПРАВДА за ДАВИДА

13.06.2018 04:40

Погледајте ста ради Додикова мафијаска масинерија: хттпс://www.интермагазин.рс/све-је-тако-провидно-добро-позната-екипа-стигла-у-републику-српску-да-сруси-додика/

Name

@професор 12.06.2018 19:42

13.06.2018 06:32

Тако је, увазени професоре, Додик се , по ко зна који пут, идентификује са Републиком Српском - "дрзава (РС) то сам ја" , а најмање је уцествовао у њеном стварању сто је и признао висе пута. Али, од њеног поцетка, посебно од кад је на власти овај "свјези дасак" вјетра на Балкану - како га је окарактерисала бабетина Олбрајт, Додик са својом свитом предатора уцествује у упропасцавању и пљацкањњу Републике Српске подстицуци невидјени криминал резервисан само за његову касту СНСД. Уцествовао је и у "петооктобарској револуцији" заједно са својим пајдасима З. Дјиндјицем и Борисом Тадицем. О његовом ратном сверцу не треба ни говорити!

Name

ја ћу кратко

13.06.2018 07:11

СРПСКА ПОСЛА

Name

Ове

13.06.2018 09:03

Двије сотоне имају превелика уста,синоц на тв видим двије азбаха каракондзуле (мајкицки и милицу )па ми се сан пореметио а додосе ми насан (орепоруцујем да се у куци дрзи бјели лук)да отјера ове сектасе.

Name

лудак

13.06.2018 13:08

Нека се купе сви заједно на голи оток и сву имовину одузети..СНСД..и полиција сви на голи оток

Name

За Додика и за Жељку

13.06.2018 13:17

Није то страх.У СНСД-у одлично знају да ће имати убједљиву већину на изборима чак и самостално без коалиционих партнера ДНС и СП али једноставно хоће да сзп спусте испод 20 % бирачког тијела што објективно јесте могуће.Зато и користе сваки аутогол сзп-а мада неке не користе одмах остављају за касније за врхунац предизборне кампање.Иначе се много тога накупило и то ће бити веома добро искоришћено да затуку опозицију.

Name

херцеговац

13.06.2018 15:41

Кад сам први пут запазио Станивуковића мало сам се потрудио и гуглао и једна од ствари коју сам сазнао је да је име добио по стрицу који је на страшан начин убијен док је овај из какинаца шверцово ронхилл и сад Миле брани РС од Драшка????'

Name

@075

13.06.2018 17:34

Наравно да це добити рат онај ко заговара којекаква одцјепљења и припајања са неком другом дрзавом...ста је ту нејасно? То и не би био рат, то би била тракторијада ка матици и крај прице,...

Name

Правда

13.06.2018 18:41

Зло има хиљаду лица, и само један циљ.

Name

ЛУY 16

13.06.2018 23:54

ДРЖАВА ТО САМ ЈА. ТИПИЧНО ЗА ИЗЛАПЈЕЛЕ ПОЛИТИЧАРЕ. СВИ ЗНАМО КАКО ЈЕ ЗАВРСИО ВЛАДАР КОЈИ ЈЕ МИСЛИО ДА ЈЕ ОН ДРЗАВА. НА ГИЉОТИНИ. ТАКО ЗАВРСЕ СВИ КОЈИ МИСЛЕ ДА ЈЕ ПОЈЕДИНАЦ ВАЖНИЈИ ОД НАРОДА.

Name

Браво прецедник!

14.06.2018 04:41

Ево насег браниоца РС-а у борби за просперитет! хттпс://www.интермагазин.рс/у-босну-долази-40-британских-специјалаца-ево-ста-им-је-задатак/

Name

борац

12.06.2018 17:47

Ко у то висе вјерује народу је доста прица које се понављају скоро двадесет година,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре борац

12.06.2018 20:30

То да 7. октобра не буде избора једино Додику иде у прилог, јер би у том случају био још неко вријеме предсједник у техничком мандату, избјегао пораз и он и Жељана, тражио начин да без турбуленција, или што мањим оде с' власти, а ти наивни народе уздај се у Бога, па како ти буде.

Name

Пајо

13.06.2018 04:05

Гледам слику ова 2 паразита сто зиве раскосно на рацун народа мислилису дахим нема краја дасу вјецни али народ јесе освијестио и ето дође крај у октобру овим паразитима

Name

Одговор за Ове

13.06.2018 15:44

Свака ти част за караконџуле, мислим да горих нема, ажддаје мисле да само оне требају да живе! Надуле се као фоке...хоће ли икад сјахати са леда народа, очи су им се затвориле од дебљине..

Name

квалификација

12.06.2018 17:47

Додик је годинама стварао имидз спасиоца РС-а. У ствари је годинама са својим кумовима пљацкао овај народ. Постојање РС-а је гарантовано дејтонским споразумом. Да је Додик хтио оцувати РС развио би сназну привреду у РС, а не развијао мафијаску структуру власти због властите застите. Какав сноб и квази политицар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

12.06.2018 18:28

То се зове лазни месија...за њега гласају само сељаци задојени национализмом, ухљеби јер морају због страха од отказа и јатаци у плхацки народа преко намјестених тендера и кумовских фирми...

Name

12.06.2018 19:59

НијеДодик могао развијати привреду,да је РС постала јака доста људи из федерације би се вратило у пријератна пребивалиста,исто тако власти у федерацији су на све могуце нацине отезавали повратак Босњака у РСи Срба у федераццију они су на подјелама градили граде и градице своје богатсво и свој имидз.Апсурдно је да сваки из свог табора прица како се бори за свој народ а ни један народ не зиви како треба,Камо среце да и један од тројице одустане од те борбе па да бар један народ поцне мало да зиви.

Name

ккк

13.06.2018 15:34

Па влада има јос 3 цијели мјесеца за унапредјење привреде! Нас мудри предсједник це зацијело изнаци исхитрене мјере унапредјења пословне климе.

Name

Ал стварно

12.06.2018 17:47

Повраца ми се висе од ових политицара и подгузних муха њихових. Радите свој посао себицни скотови и скините нам се висе са грбаце стоко незасита !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ YВ

12.06.2018 20:47

Ово је најгенијалнији тип до сада! ВИДИ МОЗГА ДА СЕ УНИШТИ ОРИВРЕДА ДА СЕ БОШЊАЦИ НЕ ВРАЋАЈУ И УГРОЗЕ РС! ПА ГЕНИЈЕ ОДОШЕ НАМ МЛАДИ СРБИ КОЈИ ТРЕБАЈУ ДА СТВАРАЈУ И ПОРОДИЦЕ И НОВЕ ВРИЈЕДНОСТИ ЗА РС!КАКАВ МОЗАК МОРА ДА ЈЕ СНСД!

Name

Ове

13.06.2018 09:07

Приказе,сто мање приказивати ,од њихових сталних појављивања др,регистровали да има 100%висе цираса (мислим на зелудцу)

Name

ххахаха

12.06.2018 17:49

Биједо моја,ђжаба су вам паре ви сте биједни.Не знате ви шта је бити поштен и неуцјењен грађанин,а и слободан,ви сте оковани прљавим парама,а паре су вам буђаве,као пекмез кад убуђа такви су вам карактери и те ваше паре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица бл

12.06.2018 18:11

Тацно..миран сан се не мозе купити,ни слобода да сваком мозес у оци погледати.Бас је занимљиво како г.дја Цвијановиц не гледа никоме у оци.Бодy лангуаге је цудо!

Name

Тито

12.06.2018 21:38

Е моји болесници! Ви да градите државу!

Name

Са стране

12.06.2018 17:50

Решење се само намеће - снимити и приказати све оне који су дошли са стране и умешали се у масу. Приказати им лик, рећи имена, повезати их са сличним догађајима у Македонији. Кратко речено - таргетирати их. Наравно, потрудити се да не преживе хаос ако га изазову. На гајбу, у матичне државе им послати екипе... Узвратити без милости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за страну

12.06.2018 18:11

Не мозе то тако друг мој... па зар у ПЦ-у није "традиција" да се страним добровољцима дизу споменици, као на примјер за оне руске? Добровољци су добровољци, нецемо им сад поцињати бројати крвна зрнца...

Name

075

12.06.2018 18:14

@ Са стране Да ви нисте гледали "Балкански шпијун" и да се нисте мало више "уживјели" у филм!

Name

ре са стране

12.06.2018 18:16

Мрсх мису један малени. Назад у рупу из које си испузао.

Name

Сарајево цаллс

12.06.2018 18:43

Ма то ми из Сарајева све организујемо.Да не пропустим прилику да се захвалим Ватикану,Сорошу и Илуминатима на моралној и финансиској подршци.

Name

Посматрач

12.06.2018 18:47

Да имаш мозга и да непристрасно погледаш са стране текст који си написао , видио би колика си будала , а чини ми се да си још више у страху,Не бјежи дзаба , надјемо те у октобру.

Name

Са стране

12.06.2018 19:03

@посматрач: што у октобру? Изволи и раније? А који сте то ви? Нека паравојска, банда која прогања оне који другачије мисле? Филтер!

Name

Хаха

13.06.2018 05:32

Не ваља вам народ! Готов је! Народ га више неће! Издао је свој народ и иде у историју! Наравно прво ће да одговара за пљачку..

Name

НОВИ СЛОГАН ЗА ИЗБОРЕ

14.06.2018 00:05

С - силовање Н- народа С- силовање Д- демократије Жељка Блажена Цвијановић Милорад тхе кид До(дицк)

Name

Интергај

12.06.2018 17:51

Јесу у стаху велике оци али хоце то и од тврде столице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А тврда столица од јањетине

12.06.2018 18:11

Нема у њој влакана као у трави коју пасу сироке народне масе.

Name

Ловац

13.06.2018 00:21

Харач, харач и само харач,то је једино што актуелна власт зна да уради, и лако се договоре са политичарима из ФБиХ,кад треба народу новац из џепа извући,тад нико не поставља питања везана за "витални национални интерес", а ако ММФ не одобри јос који кредит,можемо оцекивати ново повећање акциза,па цак и повецање ПДВ-а, само да гузичарима не мањка у њиховим џеповима,а боли неког из власти ( нека ствар), сто је минимална плата 400 км, и сваку одлуку коју донесу је "за бит добро народу"

Name

Скептик

12.06.2018 17:59

Јесте објавио РТРС али на њиховом сајту пише да су текст пренијели са неког портала Говори Србија. Значи, са РТРСа наруче текст (или га сами напишу) од неког портала па га као пренесу. ЈАДНО! Али крај им је близу...✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

12.06.2018 17:59

Искрено ово је само једна велика срамота за све нас. Искрено зар це се несто премјенит након Октобра.? Искрено зар СДС није вец до сад био на власти? И искрено само Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА АРАХНЂЕЛО

12.06.2018 19:44

БИО СДС НА ВЛАСТИ ПА ШТА? ДОДИК ЈЕ ОД 97.год.тј 21.год СА МИНИЈАТУРНИМ ПРЕКИДОМ И ШТА ЈЕ УРАДИО?СТВОРИО КРИМИНАЛ И ТАКВЕ КАКСВ СИ ТИ. ПРОБЛЕМ ЈЕ ШТО ВИ НИКАДА НИСТЕ РАЧУНАЛИ НА ИЗБОРНЕ АПСТИНЕНТЕ. САДА СУ НА СЦЕНИ ТИ АПСТИНЕНТИ МЕЂУ КОЈИМА СУ ИЗ СВИХ СТРАНАКА.МОРАТЕ ПЛАТИТИ ВОЈИНА МИТРОВИЋА ПАПКА ЗА СВА ВРЕМЕНА

Name

РЕ Архандјео

13.06.2018 06:10

Искрено, није ствар у СДС-у, да ли би било боље када би дошао СДС?Не вјерујем, али бар би дали до знања свим странкама да се лоповлук и нерад неће толерисати и да нису незамјенљиви.А на оним тамо изборима отпухат и СДС ако не уради ниста...

Name

Мирела_БЛ

14.06.2018 05:22

Сигурно да је срамота. Сам предсједник Додик је окупио кумице и тајкуне око себе и даје лос примјер годинама младој генерацији како се опстаје са нерадом. Срамота и брука за све нас у БиХ ко нам је водја!

Name

СА СТРАНЕ

12.06.2018 18:02

Протесте за смањење горива воде невозаци и противници власти али све им је дозвољено јер немогу утицати на гласаце СНСДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

12.06.2018 18:18

Ај' нађи неки други ник, мајке ти...

Name

За страну

12.06.2018 20:20

Снсд страно не пије воде твоје лупетање. Људи су прогледали и готово је са васим подвалама.

Name

Готов Је

13.06.2018 05:33

Готов је

Name

Но

12.06.2018 18:03

Па тај исти Миле је слао табаџије у Србију да за дневницу од 50км руше Слобу. И он сад нешто прича о обојеним револуцијама. Нек назове Олбрајтову и Холброока па их пита за савјет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лон Wолф

12.06.2018 18:35

Један конобар, 12 величанствених и неколико добрих људи... Биће ово дуго топло љето за криминални клан СНСД, СП И ДНС... И, тотални крах на јесен... А, лијепо им је Давор говорио да убице, саучесници и налогодавци убиства његовог сина морају бити ухапшени. Шта ћеш, није говнарима јасно да се народ, послије свега, усудио да мисли својом главом.

Name

Свисмоми ДАВИД

12.06.2018 18:12

А ово о отпору и Срђи нам прича онај који је добро уновчио уступање ресурса и територије том озлоглашеном отпору, срђи, кораћу и другима Дебеле си новце узео баш ти О ком кораћу опет знаш баш ти ко је са говорнице скупштине града позвао на протесте за ДАВИДА ко је први изразио сумљу Баш ти Ко је први озрчао код Давора Баш ти Ко је наредио да се промени истражни тим Баш ти Ко чува лопове и криминалце Баш ти Ко Вас је од коалиционих партнера прозвао за случај Давид Драгичевић Ко нам је рекао да смрди и да кријете истину Ваш коалициони партнер Ко чита све објаве и све портале Ко плаћа секунде минуте и сате и ко шаље Влади 400.000 Ко једе Српску ко жижак и мољац Ко је издао Коштуницу и Тадића Ко продаје Иринеја и Александра Ко лаже а ко краде Ко је уточиште за Папке и чапке Ко је снимао а ко уновчавао Ко је робијао а ко ће робиијати Ко је сакрио а ко поцепао уговор Ко је ЕУРО а ко ЕXПРЕС ко купује земљу на траси А ко дува у сијалицу Ко гаси већ угашену сијалицу а паре трпа у своје џепове Ко иде у Иђију а ко долази у Гацко А ко је Мика а коме Пера даје милионе Коме кампања а коме Стунент није запалио жито А коме болница на води А коме Миленијум Ко снима радаром а ко склања кућице Чије су здравствене књижице А чије су бојице Кога Дрина плави а ко ради хабајући слој Чија је антена ачи дигитални сигнал А Или Шкоро Нови визуелни идентитет Са акцизом или са 2.3 апликацијом развијеном у банци ИТ има ли вере и бога У гепеку или у делтиним гаражама Или у ситију на бањалучком пољу Са мостом или без моста На Дрини и Сави А јесу ли Зенге или Зенга на Сави а на Дрини радикали Или су напредни Или први или прва Прва са атиним реформистимма или рајковим комбинацијама и томином истином АЛИСА У ЗЕМЉИ ЧУДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре свисмоми Давид

12.06.2018 19:44

Један од квалитетнијих коментара.

Name

одлицно

13.06.2018 08:00

Ово набројано је само мали дио пљацке и криминала! Фали ту пуно јос-

Name

Зоран

12.06.2018 18:13

Ево нека СзП каже да гориво неће бити скупље од 1,5 КМ кад они преузму власт и да то потпису и јавно саопсте ако не испоштују да ће одступити са исте ја потписујем да ћу гласати за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пионир развоја

12.06.2018 18:52

То ни једна власт не мозе да уради. А цијена горива није ни вазна. Оно сто је вазно јесте концепт, приступ стварима, мотив који несто покреце и на крају снови и визија о којој се непрестално мисли. Све остало је неискреност и политиканство.

Name

Ре: Зоран

12.06.2018 20:04

Немој, Зоки, гласај ти ко и до сада...

Name

Ја Ја

12.06.2018 18:23

Бице избора бунтали га не бунтали и зна се ко це одувати конкуренцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

12.06.2018 18:38

Већина мојих радних колега и комшија родбине пријатеља који су или активисти или чланови и сипатизери СНСД-а бар предамном оправдавају протесте и против поскупљења горива и Правду за Давида и штрак РВИ у парку у БЛ.ја сам активиста Српске Демократске Странке мене је изненадила ова промјена у окружењу изгледа да је свима додијало,осим онима који неће закон о поријеклу имовине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОРМАЛНИ

12.06.2018 20:38

ПА НОРМАЛНИ ЉУДИ ВИДЕ ДА ИДЕ У ЛОШЕМ ПРАВЦУ СВЕ А САМО НЕКОЛИЦИНА ЊИХ КЛЕПА И УБЈЕЂУЈЕ НАС ДА НАМ ЈЕ ДОБРО И ДА НИШТА НИЈЕ ЛОШЕ! ИПАК ПРОГЛЕДАВАМО ПОЛАКО И БИРАЋЕМО НОВЕ ЉУДЕ,ВИБСТЕ ДУГО ИМАЛИ ШАНСУ,ПРЕДУГО!!

Name

ЕТО САША.

13.06.2018 16:42

Моје комшије и познаници пријатељи и доста оних које познам и били су СДС -овци и симпатизери СзП задњих годину дана висе нису. Не знам зашто.

Name

Мајка

12.06.2018 18:39

Зелим вам све сто сте урадили овом народу, ви НАВОДНИ људи! Да нам бар престанете вриједјати елементарну интелигенцију! Ви сте највеце зло у историји српског народа, а свако зло на крају поједе само себе! Узивајте у резултатима свог висегодисњег (не)рада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кап И Тал

12.06.2018 21:01

Немој тако Мама,они су то све постено,са својих десет прстију,,,дуго,теско и мукотрпно,, ,капитал се преносио стотинама година,са кољена на кољено,,.

Name

СРАМ ВАС БИЛО

12.06.2018 19:20

ПА СТА "ЈОС" ТРЕБА ДА СЕ ДЕСИ ПА ДА НАРОД ИМА РАЗЛОГА ДА БУДЕ ПРОТИВ "ВАС" КОЈИ СТЕ НАМ ПОСЛИЈЕ РАТА САМО ЈОС ВИСЕ ЗАБИБЕРИЛИ ЗИВОТ КОЈИ НА СВЕ ЛИЦИ ОСИМ НА ПРИСТОЈНО ЗИВЉЕЊЕ...ЗГАЗИЛИ СТЕ НАМ ПОНОС ОДУЗЕЛИ ПРАВО НА ПОСТЕН РАД И ЗИВЉЕЊЕ ОД ПЛОДОВА ИСТОГ ДЈЕЦУ ОТЈЕРАЛИ А САД И УБИСТВА ОПРАВДАВАТЕ...ФУЈ И НА ДУСУ ВАМ АКО ЈЕ ИМАТЕ-А ИЗГЛЕДА ДА НЕМАТЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страшно

12.06.2018 19:46

Јел стварно има будала које вјерују у ове глупости? Јел пуштају неку дрогу за испирање мозга у воду? О чему се ради?

ОДГОВОРИТЕ
Name

резиме

12.06.2018 19:49

Стацес народу догорјело до ноката,градови су полупразни,ниста висе не функционисе,висе и непали она бајка о независности..лази о унитаризацији..нема висе ста ..конацно је ..ја се барем надам народ схватио да их је овај цовјек уназадио бар 30 година,,а опет сдруге стране ако вам је добар бирајте га опет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паралела

12.06.2018 19:54

Овај свет је подељен оштро на два дела – На будале и на оне који трпе. Пуно је будала овде, и лаковерних људи које је лако купити, и још лакше завести. Ти „домаћини“ мисле да је њима дато да потроше, као своје, све време једног народа, као да иза њих више ништа не може да се догоди. А овај простор је шкрт када треба да изнедри човека са мисијом, човека даровитог, који може да види бар један век унапред. Зато се овде стално страда. живи се стихијски, примитивно, и сви непрестано страдамо. Ах, Балкан…“. ,,црни бомбардер,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све Тацно

12.06.2018 21:05

Ста цес, када овде три будале нарузе паметног и прогласе га будалом.Та паметна будала оде даље,медју нормалнији свијет.

Name

Боба

12.06.2018 20:09

Нико не руси РС само се ТРАЗИ правда за свију И сваког.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човек!

12.06.2018 20:10

Доста више те удбашко-Ћеранићко-Васићеве реторике!!!! Ово није борба против институција, него против криминалаца, лопова, пљачкаша сопственог народа и сопствене државе. То што се умно болесни појединци поистовјећују са институцијом је само дијагноза болести.... Предсједника ћемо вољети и поштовати кад функцију предсједника буде обављао поштен и вриједан поштовања човјек.... Јасно?!?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ БОРЦИ

12.06.2018 20:34

БРАВО ,ТАКО ЈЕ БРАТЕ!

Name

У страха су велике очи

12.06.2018 20:16

Милокраде,што си крао,крао си,што сте убијали,убили сте,што сте продали,продали сте,што сте запослили НЕПИСМЕНЕНИХ Славица Матијаш,запослили сте,ОДЛАЗИШ Милокраде,памтићемо те као битангу,крадљивца и манипулатора да таквог свијет није видио. Гоод баy.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ипак

12.06.2018 21:44

Није он крив,овде народ воли зајебанте.

Name

ВИЋО

12.06.2018 20:29

ПСИХИЈАТРИЈА И ТЕОРИЈА ЗАВЈЕРЕ! КАКВЕ ВЕЗЕ ИМА ГОРИВО И НЕСРЕТНИ НАРОД СА СМРЋУ ДЈЕЧАКА У МАРТУ ПОД ЧУДНИМ И СПОРНИМ ОКОЛНОСТИМА! НЕМОЈТЕ НАМ ВРИЈЕЂАТИ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТО

12.06.2018 20:32

ТАКО И ТРЕБА ОВОМ ЛАКОВЈЕРНОМ НАРОДУ КОЈИ ВЈЕРУЈЕ ЧОВЈЕКУ КОЈИ ПРЕД КАМЕРАМА ЛАЖЕ И ПОНОВО ГЛАСА ЗА ЛАЖОВА И ПЉАЧКАША!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

12.06.2018 20:42

ПАРАНОЈА У НАЈГОРЕМ ОБЛИКУ НАМ УХВАТИЛА ПРЕДСЈЕДНИКА И ШТА ДА ОЧЕКУЈЕМО ОД ЖИВОТА АКО 12 г. ОН ВЛАДА НЕГО ИСЕЉАВАЊЕ ПА НЕКО ДОБИЈЕ И ПОСАО!ОВО ЈЕ ПРОПАСТ КЈУБСМО ЗАСЛУЖИЛИ ПОЧЕВ ОД МЕНЕ ПОШТО САМ МУ ВЈЕРОВАО! СЛАГАО СИ НАС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цветокоса

12.06.2018 20:53

Хебо те,ови би вољели да Слоба јос увјек влада.Њима је то било супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГУБИТНИК

12.06.2018 20:56

Баја је зељку ставио за кандидата да би компензирао да он буде у предсједниству али дзаба му и то и он је доњи његови це га издати хахаха!!!Његови вец тајно преговарају са другим странкама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.06.2018 21:00

Имали и једна здравствена институција да вец једном Додику испере мозак да неваља лази и глуписти ,а да вец једном свати да он није РСа као сто се није за исту ни борио.Нема Народ ниста против своје Отадзбине вец против паразита који униставају РСу,а то је ива садасња Власт.Немогу да сватим да је Додик слијеп код оцију и глув код усију да несвата да му вецуна народа висе ниста невјерује у да су просла времана отрцани фраза.Цовијеце повуци се док јос мозес и не тони све дубље,немозе Народ ниста да купи нити да зиви од национализма,мрзње које ти приповиједас.Ти цртани филмови су орегледани Нека ти је Бог у помоци,али мислим да ти и од њега висе нема помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

'оће то 'оће

12.06.2018 21:10

Ко са ђаволом тикве сади. Пустио би он ђавола ал' неће ђаво њега. Зато је Лукач још на положају.....до Октобра. Е у Октобру одоше и он и Лукач а Српска остаје да живи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разговор криминалаца

12.06.2018 22:35

Миле:Лукац дај оставку, док се ово мало не смири,па цемо ти дати ново радно место.Лукац:Миле ако ја будем исао , идес и ти, јер ако будем прицо ста смо спремали нас двојица, не гине нам Ден Хаг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДИКА ЗА ПРЕСЕДНИКА БАЛКАНА

12.06.2018 23:58

САМО ГЛАСЈТЕ ЗА ДОДУ ПА ЦЕ ТЕ ВИДЕТИ ГДЕ ЦЕ ТЕ ЗАВРСИТИ,СИБИР ВАМ НЕГИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОСТА

14.06.2018 06:43

МА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА СВИЈЕТА АЛИ ЛАЖОВА И ПРЕВАРАНАТА НАРОДА!!

Name

Ин

13.06.2018 01:09

Ово двоје криминалаца кад видим добијем осип молим вас ако мозе текст без њихове слике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

13.06.2018 04:45

Резимски медији нису објективни и лазете да радимо на русењу РС - е . Ми тразимо да институције раде свој посао дасмо сви једнаки пред законом . Треба да вам је јасно да долазе нове генерације које хоце бољи зивот досљедан цовјеку , немозе се запосљавати преко партиске књизице сто управо ради власт на цијем је целу Милорад Додик . Протеста це тек бити , народ је отворијо оци а посебно млади људи сто сви подрзавају .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тутањ

13.06.2018 07:23

Бог те мазо ови су готови док иду овако нискоо А новинари ртс јос низе Блзи се крај епп од вас се заврсава ЗБОГОМ ПОВЕДИТЕ И ПАПКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

13.06.2018 07:32

ПРЕТЈЕРАЛИ СТЕ МИЛОРАДЕ. ПОНИЗИЛИ СТЕ ПОСТЕНЕ ЉУДЕ. ВАМА СУ ВАЗНИ САМО ОНИ КОЈИ ИМАЈУ ПУНО НОВЦА, НЕБИТНО КАКО СУ ГА СТЕКЛИ. ПРЕТЈЕРАЛИ СТЕ ПРЕКОВСВАКЕ МЈЕРЕ ,У ЗАПОСЉАВАЊУ, КУПОВАЊУ СВЕГА СТО ВАМ ТРЕБА, ПАПАКА ,ПРЕЛЕТАЦА .. У СВАКОМ ГРАДУ НАЈВЕЦИ КРИМИНАЛЦИ РАДЕ СТА ХОЦЕ. САМО АКО СУ УЗ СНСД МОЗЕС УБИТ БИЛО КОГА И НИСТА. ПА СТА СТЕ ВИ МИСЛИЛИ? НЕБИВСЕ ОВАКО ПОНАСАЛИ СА НЕПИСМЕНИМ АФРИЦКИМ ПЛЕМЕНИМА. МИЛОРАДЕ ГОТОВО ЈЕ, СВЕ ЗУВО СТО КАЗЕС ТОВЈЕ ЛАЗ, ТО СВИ ВИДЕ. НЕМОЗЕ СЕ ТАКО МУЉАТ, ЛАГАТ, ПЉАЦКАТ .. 10 ГОДИНА .. МА ВЕЦИНА ТО ВИДИ ОДАВНО АЛИ ПОСТАЛО ЈЕ СВС ТО ТОЛИКО ПРОВИДНО И ОЦОГЛЕДНО ДА НЕПИСМЕН ЦОВЈЕК ВИДУ СТА ВИ РАДИТЕ. МОГЛИ СТЕ МАКАР НЕСТО УРАДИТИ ЗА НАРОД. БУДИ ЈЕДНОМ ЦОВЈЕКВУ ЗИВОТУ И ПОВУЦИ СЕ МИРНО. НЕ ТРЕБА ТИ НИСТА ВИСЕ УКРАОВСИ ДА ТИ НИ ПРАУНУЦИ НЕТРЕБАЈУ НИСТА РАДИТ. ПА ЦОВЈЕЦЕ .. ПРЕВИСЕ ЈЕ ПРЕВИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов си!

13.06.2018 07:44

Па и да јест тако, какве везе има ко помазе да се ти тиранину срусис. Ако треба и Хитлера из гроба извуци да помогне. Теби је до твоје фотеље и моци а не Републике Српске. Вадис се на РС кад код ти је зорт . Овај пут си обро бостан и гледај полако план Б. Сто си покрао , покрао си миле монструме. ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбо Скара

13.06.2018 07:44

Да Да Бајо јесте обојена револуција јесте кореографија јесте сорош платио јесу се укључили шпијуни стране службе јесте све договорено са снагама Нато са британцама .Јесу Америчке Амбасада милионе долара пустиле да руше једног тако зајебаног бају који је зајебанији и од Чеушеског Слобе Садама Гадафија од свију њи јер они ти нису ни до кољена ипак си ти баја до јаја.Па су сви ови морали да се удруже да те руше али ни то није доста па су укључили македонски сценаријо.Онда су се морали укључити како њи заборавити Бакира Сарајево Турке.Да намјерно су послали хиљаде и хиљаде избјеглица из Сирије да и они мало руше институције.Али ти си толико зајебан Човјек Армирани бетонСтуб одбране РС. да су се у твоје рушење јрр боже мој толико си битан укључили и муџахедини а и и Галашевич јебени стручњак није ни за wц те је упозорио на тероризам и како заборавити издајице бакировце СЗП И СДС. па без њи неможе.Ал ни то ноје довољно ти и Жељкица стојите поносно на прамxу Титаника РС и тонете недајичу багри да руши ову оазу Рс и благодат СНСДа.Јер РС си ти па онда десет мјеста Жељкица Лукаћ Стевандић Мајкичка Шпирке Клошарац и остали то су инститиције.Колико си од страха избечио очи да чеш опет морати на затезање капака.Тако баја до јаја имаш и зашто да се плашиш.Једноставно јебеш све ово горе наведено ,ништа није страшније од овог што ти се дешава а дешава ти се НАРОД БАЈА ДЕСИОТИ СЕ НАРОД.КАД ТО СВАТИШ БИЧЕ ТИ КАСНО БОЉЕ СВЕ ОВО ГОРЕ НАВЕДЕНО ДА ТИ СЕ ДЕСИЛО МОЖДА БИ И МОГАО НЕШТО ИЗМАНИПУЛИСАТИ АЛИ ОВАКО .ПВСКО СИ НАЈЕБО БАЈО НАРОД ДЕСИОТИ СЕ НАРОД.ПРОБУДИ СЕ И ПРСТАНИ САЊАТИ САД ТИ ДОЛАЗИ КОООШШШМММАААРРРР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОЈА

13.06.2018 20:08

ВИДИ ОВАЈ ПЕРСИРА ШАТИРСКИГ ПЈЕВАЧА и НАЈВЕЋЕГ ЛАЖОВА!

Name

Старцевица

13.06.2018 11:07

Доста је било багро, као сто сте предвидали али другима ви це те ако бог да на политицки отпад како вам и доликује. А кад изгубите изборе борицете се за црнзус као зути у србији а од исте багре сте и потекли. КРАЈ СТО ПРИЈЕ СХВАТИТЕ ЛАКСЕ ЦЕ ВАМ БИТИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

13.06.2018 15:33

Рокфелер је имао патолоски страх о смрти,а нас Милокрад од губитка власти тј.од губитка моци,бахацења главног Баје и наравно пљацке,јер зна да има толико материјала о њему да це бити он и врх те секте или у затвору или у бјекству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нађа

13.06.2018 17:21

Основно демократско право - право на мишљење, супротно вашем за вас је рушење Републике Српске и њених институција!? И то нам каже Миле Ронхил!? ОН, који прославља грандиозне рођендане овој држави, није дан провео у војци, у стварању исте! ДОСТА ЈЕ ЛОПОВЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

13.06.2018 18:21

Готов си РУДОЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВСТВ

13.06.2018 20:02

Болан па институције су приватне нема ту ни з од закона...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

14.06.2018 16:56

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да посланици владајуће структуре у Народној скупштини РС неће прихватити извјештај Анкетног одбора Народне скупштине. "Анкетни одбор изабран је са намјером да покаже колико су они /опозиција/ недостојни било код државног задатка. Они су у то унијели политику, себе и своје фрустрације. Према ономе шта су они саслушали на Анкетном одбору не би се могло рећи да се може извести било која квалификација страдања Давида Драгичевића, а по ономе кога нису саслушали изнијели су квалификацију", сматра Додик. Према његовим ријечима, дошло је до злоупотребе и помодарства које иде за тим да покаже фрустрације неколицине из опозиције који су имали прилику да буду објективни, а отишли су у потпуни субјективизам, желећи да још више проблематизују то питање. "Саслушали су све присутне представнике Министарства унутрашњих послова, Тужилаштва, неовлаштено су проширивали Анкетни одбор, на шта немају право, јер га бира Народна скупштина, а не лидер ПДП-а Бранислав/ Бореновић и његови пајташи", додао је Додик. Он је оцијенио да је постојала видљива злоупотреба кроз све што су чинили и да ће зато извјештај бити одбијен са квалификацијом да људи који су га радили нису радили задатак који им је држава поставила, нису били објективни, да су били пристрасни и да су своје политичке ставове од раније унијели у извјештај. "Вјеровали смо наивно, не много, да ће бити професионалци, а они су се показали као типични аматери са страшћу", закључио је Додик. О закључцима Анкетног одбора Народне скупштине о страдању Давида Драгичевића изјасниће се Народна скупштина на сједници 19. јуна, пише Срна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОФАРБАНИ

14.06.2018 18:36

Е ОВО СВЕ ГОВОРИ! ОН ЗНА УНАПРИЈЕД,ДАКЛЕ НАРЕЂУЈЕ ШТА ДА СЕ УЧИНЕ А ТО НИЈЕ ДЕМОКРАТИЈА ВЕЋ ДИКТАТУРА! ЗНАЛО СЕ И РАНИЈЕ А САД И ПОТВРДА!

Name

СРБИН

14.06.2018 18:37

ГОТОВИ СТЕ А И НЕСПОСОБНИ СВАКАКО!

Name

МЛАЂО

14.06.2018 18:31

Ух јесте ружни,ђжаба вам се уређивати фарбати и малтерисати пудерима!Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гот

15.06.2018 13:02

Ста хоце ова два нациста он изгледа ко да је син од хитлера а она ко хитлеровска куцна помоцница пустите србску нацију на миру.

ОДГОВОРИТЕ