Здравко Мамић - ускоро лице с потјернице!

Недавно првостепено осуђени саветник НК Динамо Загреб, Здравко Мамић, налази се у Босни и Херцеговини од када је проглашен кривим за "изношење" милиона из хрватског првака.

Фудбал 13.06.2018 | 17:00
Здравко Мамић - ускоро лице с потјернице!
Док Мамић поручује да ће спремити "жесток одговор", а херцеговачки гуслар Марко Чолак пева о њему као о "праведном хероју", из Хрватске стиже званична потврда да ће за "Мамињом" ускоро бити расписана домаћа и међународна потерница.

Осијечки Жупанијски суд дао је надлежној полицијској управи налог за расписивање домаће и међународне потернице, а за Мамићем ће се расписати и европски налог за хапшећење, сазнао је "Јутарњи лист" у уторак у том суду.

Портпарол суда Мирослав Рожац рекао је агенцији Хина да је осјечко-барањскоој Полицијској управи Суд дао налог да се против Здравка Мамића распише и домаћа и међународна потерница, с обзиром на то да је дан пре изрицања пресуде отишао у Босну и Херцеговину, у којој је рођен и чији пасош такође поседује.

Осим Мамића, који је "добио" и шест и по година затвора, осуђен је и његов млађи брат Зоран (на четири године и 11 месеци), као и бивши директор Динама Дамир Врбановић (на три године).

Такође, уз њих је осуђен и порезник Милан Пернар, на четири године и два месеца затвора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар