Видео: Де Хеа опет оплео по премијеру Шпаније!

Нека ми се извини јавно! Давид де Хеа, голман шпанске репрезентације, опет је оплео по премијеру те земље Педру Санчесу.

Фудбал 13.06.2018 | 08:15
Видео: Де Хеа опет оплео по премијеру Шпаније!
Де Хеа је пре неколико дана одбио да аплаудира Санчесу након говора током посете кампу репрезентације, а сада га је опет поткачио.

"Верујем да би Педро Санчес требало да се извини јавно", рекао је Де Хеа.

Социјалиста Педро Санчес је пре две године јавно критиковао Де Хеу током афере о наводном силовању за које је био оптужен голман Манчестер јунајтеда.

"Не осећам се пријатно кад видим Де Хеу на голу репрезентације. Поштујем претпоставку невиности, али морате да се ставите и у улогу жртве", рекао је Санчес, али се на крају испоставило да је Де Хеа говорио истину када је тврдио да нема везе са целим случајем.

Наиме, 2016. године је Давиду малолетна проститутка оптужила да је са продуцентом порно филмова организовао оргије у мадридском хотелу. Наводно, све се збивало још 2012. На крају се ипак испоставило да је Де Хеа лажно оптужен, али је Санчес пожурио са критикама.

"Пристојно сам прихватио извињење, али то је оно што је рекао у јавности, а не приватно, тако да се мени није извинио. Тачно је и да је било јавних личности који су ме ниподаштавале јавно и још се нису извиниле. У овој земљи је лако говорити негативно о некоме, али потом не желе да упуте извињење", закључио је Де Хеа.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар