Крупа представила Крунића и има два циља!

Бранислав Крунић и званично је нови тренер Крупе.

Фудбал 12.06.2018 | 14:45
Крупа представила Крунића и има два циља!
Доскорашњи тренер/играч бањалучког Жељезничара из копачки је ускочио у клуб из кањона Тијесно с којим је потписао уговор, али још није познато на колико.

Први човјек Крупе Драшко Илић је изразио наду да ће сарадња бити дугорочна, најмање као што је бивши стратег Слободан Старчевић провео на клупи.

„У претходне двије сезоне, пласманом у Лигу за шампиона скренули смо пажњу на себе, а надам се да ћемо се у том правцу кретати и у будућности са новим трнером. Чекали смо да Крунић заврши своје обавезе у претходном клубу и он је с разлогом наш избор за шефа стручног штаба. Почев од играчких дана, интернационалне каријере, чињенице да је стекао услове за профи лиценцу опредијелили су нас за овај избор“, рекао је предсједник Крупе и додао да је пред Крунића постављено да формира тим за нарадну сезону.

„Наредних дана очекујем списак жеља када су у питању појачања“.

Нови стратег екипе из Крупе на Врбасу захвалио се на повјерењу и нагласио да ће све учинити да испуни зацртана очекивања и клупске циљеве.

„Имамо два циља, а то су афирмација младих играча и што раније осигурати опстанак“, истакао је Крунић, мада се „осјетило“ да ће амбиције Крупе у наредној сезони бити ипак нешто више од уобичајених.

Заједно са Крунићем, у стручном штабу Крупљана радиће Петар Курчубић, Мирослав Балабан, Мирандо Петрић и Марко Мазалица, а што се тиче првих појачања, очекује се долазак Бојана Марковића и Дејана Босанчића из Жеље.

Први дио припрема биће обављен у Крупи на Врбасу, а потом се Крунићев тим сели на Златибор 30. јуна, гдје ће одиграти неколико припремних утакмица, углавном са највјероватније српским суперлигашама.

Након представљања новог тренера, обављена је и прозивка и подијељен списак на којем је 30 играча.

Голмани: Јован Кутић, Филип Ратковић, Младен Илић, Никола Кљајић

Играчи: Стојан Максимовић, Перица Гускић, Немања Видовић, Анђело Гузијан, Саша Никодијевић, Стефан Николић, Керим Палић, Немања Раковић, Игор Макитан, Владимир Илић, Небојша Гвозденовић, Саша Гламочић, Стефан Савић, Виктор Вребеац, Ајдин Реџић, Никола Дујаковић, Немања Миросављевић, Слободан Милановић, Миљан Љубеновић, Лазар Николић, Драган Домузан, Вахидин Авдић, Петар Бановић, Јово Лукић, Лазар Марјановић и Зоран Шамара.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар