Терзић: Стојиљковић стиже, фокус је на Лиги шампиона!

Фудбалски клуб Црвена звезда, после Дејана Мелега, довешће и нападача Николу Стоиљковића, потврдио је генерални директор Звездан Терзић.  Терзић: Све за Лигу шампиона, а може и Лига Европе! "Долазе Стојиљковић и штопер. Верујем и бољи од Ле Талека", порука је генералног директора Звезде на почетку припрема.

Фудбал 12.06.2018 | 12:45
Терзић: Стојиљковић стиже, фокус је на Лиги шампиона!
Према његовим речима, Стоиљковић би већ сутра могао да задужи опрему шампиона Србије и постане треће појачање овог лета, уз Душана Јованчића.

"Данас завршавамо све око Стоиљковића, очекујем га сутра на тренингу", поручио је Терзић новинарима на почетку припрема.

Он је додао да је у новој сезони главни циљ одбрана титуле, али и останак на медјународној сцени што дуже.

"Очекивања су иста у овој сезони, шампионска титула као приоритет, и што даље у Европи. Као професионалци у обавези смо да нападнемо Лигу шампиона, то смо пренели играчима, иако бих лично био задовољан и да поновимо исти успех у Лиги Европе. Ипак, фокусирани смо на Лигу шампиона", рекао је генерални директор клубqа.

Терзић је најавио да ће ускоро доћи замена за Дамијана Ле Талека.

"Неће бити великих одлазака и долазака овог лета. Жао ми је због одласка Ле Талека, али очекујем ускоро његову замену. У плану су два или три играча, сличних и чак можда већег квалитета", навео је он.

Када су у питању очекивања уочи почетка борбе за пласман у Лигу шампиона (жреб 19. јуна), Терзић одговара...

"Очекивања су увек иста - титула као приоритет и што дужи останак у Европи. Урадићемо све што је у нашој моћи да уђемо у Лигу шампиона. То смо и рекли екипи, али бих лично био задовољан и Лигом Европе, да поновимо успех из прошле сезоне", порука је Звездана Терзића.

Црвено-бели ће у Београду радити до четвртка, потом иду на Златибор до 21. јуна, а два дана касније у аустријски Виндишгарстен где ће се спремати до 3. јула, после чега следи почетак надметање у квалификацијама за Лигу шампиона.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар