Наоружана лица украла 1.500 КМ

Четири маскирана лица су, уз пријетњу ватреним оружјем, украла 1. 500 КМ и неутврђену количину цигарета из бензинске пумпе у мјесту Доњи Булози, у општини Источни Стари Град, а затим побјегла, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Република Српска 11.06.2018 | 10:25
Наоружана лица украла 1.500 КМ
Припадници Полицијске управе Источно Сарајево предузимају оперативне и истражне радње с циљем расвјетљавања кривичног дјела разбојништво које је извршено синоћ у 21.40 часова.

Све мјере предузимају се уз надзор тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

П.П. ЊЕГОШ

11.06.2018 10:06

Опет дилери кримоса Драгана Лукача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

11.06.2018 10:12

Па докле више, боже сачувај шта се ово дешава. Сваки дан разбојништва, убиства и тежи облици КД. У току дана овом дионицом се не може проћи од полиције али се ноћу повуку што користе криминалци и раде свој посао. На овој пумпи се ово понавља већ пар пута па ме чуди да полиција не предузима оперативно тактичке мјере и радње

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драганица

11.06.2018 10:57

Имали дуге цијеви,вјероватно ине из најнивије набавке.Ово и слично овоме су Лукачеви блефиви у покушају одвлачења пажње од Давидове правде која СНСД-у вису о врату.Сад че у РС из пакла таме изаћи ПАПЦИ и остали политички сатрапи(Клошарац,Бошњачка снаха Душанка,Милица која умјесто Стојана воли евре,Шпирке Капоне,ратни превозник Стевандић и остали режимски аналитичари и уз помоћ свјетски признатих медија РТРС ,Срне и Информера стручно указивати ко руши РС,откривати међународне центре завјера и давати освијешвеном народу РСа упутства како и за кога гласати.Народ је неразумно ограничен и сваки пута гута иста срања.Сретно вам,ј са Додиком и осталим,а 113% вам гарантујем да Срби у РС НЕМАЈУ ПЕРСПЕКТИВЕ.Како ће остали у окружењу проћи то ћемо видјети.

ОДГОВОРИТЕ