''Свако би волио да игра код Гвардиоле!''

Нећемо да будемо лицемери! Фудбалер Наполија Жоржињо неће бити задовољан уколико Наполи блокира његов трансфер у Манчестер сити.

Фудбал 12.06.2018 | 09:45
''Свако би волио да игра код Гвардиоле!''
Председник Наполија Антонио Де Лаурентис је потврдио још прошле недеље да је понуда од 40 милиона евра плус пет милиона за италијанско-бразилског везисту - мало.

Сити сада губи стрпљење и могао би да се окрене ка Реал Мадриду и Матеу Ковачићу. Ковачић не добија много простора у "Краљевском клубу" и то би могао да буде адут у корист "Грађана".

"Жоржињо је играч Наполија. Наполи и Сити се нису договорили јер постоји постоји неслагање у висини понуде од око десет милиона евра. Сити сада ради на резервном плану, а играч чека одлуку Наполија. Има још две године уговора, али неће да га обнавља", рекао је менаџер фудбалера Жоао Сантос за КалчоНаполи24. 

Манчестер сити је у протеклом периоду био прилично активан на тржишту, а у плави део Манчестера је за сада отишао трофеј Премијер лиге. 

"Жоржињов уговор је у власништу Де Лаурентиса и он остаје ту где јесте, али нећемо да будемо лицемери, јер би сваки играч волео да игра код Пепа Гвардиоле". Немам шта да кажем председнику јер је убеђен да је то (50 милиона) добра понуда и да ће за толико продати играча. Ако мисли да Жорже може наставити да игра добро за Наполи онда ће хтети да га задржи. Жоржињо је професионалац, али оваква прилика је за њега и његову породицу једном у животу и ако не оде у Манчестер сити неће бити нарочито срећан", рекао је менаџер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар