Обрадовић: Култ репрезентације и двије побједе у баражу!

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић рекао је да жели да направи култ репрезентације.

Остали спортови 10.06.2018 | 08:30
Обрадовић: Култ репрезентације и двије побједе у баражу!
Он је истакао да ће његова екипа ићи на две победе у баражу за одлазак на Светско првенство у рукомету.

"Чекају нас две захтевне и незгодне утакмице. Битна је свака одбрана, свака лопта, сваки гол. Ово није меч само на победу, већ и на број голова. Момци су жељни, орни и способни да продју бараж и изборе пласман на Светско првенство. Идемо да победимо и у Нишу и у гостима. Желимо да направимо култ репрезентације, да се види да ови момци што не желе да се одазову, да то не представља ништа за српски рукомет, да долазе нови играчи",рекао је Обрадовић, пренео је сајт Савеза. 

Рукометаши Србије играју у недељу од 18 часова у Нишу против Португала, прву утакмицу баража за Светско првенство које ће се наредне године одржати у Немачкој и Данској. 

Селектор је рекао да мали проблем представља то што је екипа тек у среду била комплетна, али да то покушава да надокнади. 

"Морамо да пазимо и на свежину, коју је потребно имати у недељу. Имамо максималан респект, не потцењујемо, нити прецењујемо ривала. Позвао бих све навијаче из Ниша и целе Србије да бодре нашу селекцију да продјемо на Светско првенство. Навијачи знају како се то ради, нека се уједине из свих клубова", додао је Обрадовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар